AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe ve Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ile birlikte kurumları ziyaret etti. Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayrullah Ozan Çetiner’i ziyaret ederek, ‘Hayırlı olsun’ temennilerini ileten Günnar, Karayolları Bölge Müdürlüğü’nde de müdür Mehmet Aşık ile birlikte Trabzon’a yapılacak yatırımları takip etti. Günnar, “İlimizle ilgili projelerle ilgili istişarelerde bulunduk. Kentimize devasa projeler kazandıran Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a çok teşekkür ediyorum” dedi.

ALİOĞLU’NUN ANNE ACISI

KTÜ Tıp Fakültesi eski Dekanı Prof. Dr. Zekeriya Alioğlu'nun annesi, Hacı Yılmaz Alioğlu'nun eşi Seyyare Alioğlu vefat etti. Cenazesi Namazı Araklı Çamlıca Köyü’nden(Dul) son yolculuğuna uğurlandı. Merhumeye Allah’tan rahmet kederli Alioğlu ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz.

MİLLETVEKİLİ CORA KORONAVİRÜSE YAKALANDI

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs bu kez Trabzon siyasetini etkiledi. Trabzon AK Parti Milletvekili Salih Cora koronavirüse yakalandı. Tedavi süreci evinde devam eden Salih Cora’nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

ÇAĞILCI ÇİFTİ 7M’DE

Özel Trabzon 7M Hastanesi’nin kuruluşundan itibaren görevini büyük bir aşkla yapan Başhekim Genel Cerrah Opr. Dr. Ayhan Çağılcı’nın eşi, İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Figen Çağılcı’da hastane de göreve başladı. Çağılcı, eşi Figen hanımla birlikte fotoğraf çektirerek, “Sevgili eşim Dr. Figen Çağılcı ile yeniden aynı hastanede görev yapacağız. Eşime görevlerinde başarılar dilerim” dedi.

NUHOĞLU’NDA GERÇEK’E ZİYARET

Trabzon’un Çarşıbaşı İlçe Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu, Trabzon İçme Suyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ)’de daire başkanı olarak göreve başlayan İbrahim Gerçek’i ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti. Nuhoğlu, “TİSKİ Daire Başkanlığı görevine atanan İbrahim Gerçek kardeşime  Hayırlı olsun ziyaretimizden” dedi.

“TAKDİR SENİN EMEKLİ KARDEŞİM

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, emekli zamaları ile ilgili, “CHP’nin en düşük emekli maaşı asgari ücret (4253tl) kadar olsun teklifini reddedenler sana 2500 tl ile yaşa diyor takdir senin emekli kardeşim.” Paylaşımında bulundu.

KADAKAL DEKAN OLDU

Giresun Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı olarak görev yaparken 7 Ekim 2021 tarihinde eşi Doç. Dr. Huriye Kadakal'la Bayburt Üniversitesi’nde görev yapmaya başlayan Kadakal, aynı üniversitenin Uygulamalı Bilimler Fakültesi Gümrük İşletme Bölüm Başkanı olarak görev yapıyordu. Bayburt Üniversitesi Rektörü hemşehrimiz Prof.Dr. Mutlu Türkmen’in de katıldığı devir teslim töreniyle Sanat ve Tasarım Fakültesi’ne vekâleten dekan olarak atanan Prof.Dr. Kadakal, görevi Prof. Dr. Rafet Metin’den devraldı.

ESNAFI DİNLEDİ

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, esnafın görüş, talep ve önerilerini de yerinde dinliyor.

Göreve geldiği günden itibaren bir program dâhilinde sürekli halkla iç içe olan ve şehir esnafını sürekli ziyaret ederek taleplerini, sorunlarını dinleyen Başkan Şenlikoğlu, Hacisiyam Mahallesi’nde bulunan Batlama Dolmuş Durağı esnafını ziyaret etti. Dolmuş durağı yanındaki kahvehanede dolmuşçu esnafı ve diğer esnaflarla bir araya gelen Başkan Şenlikoğlu, pandemi sürecine rağmen hizmet yapmayı sürdürdüklerini belirterek: “Göreve geldiğimizden bugüne güzel hizmetler yaptığımızı, halkımızın bizi takdir ettiğini gözlemliyoruz. Fırsat buldukça da sizin gibi esnaflarımızı ziyaret ederek talep ve önerilerinizi yerinden alıyoruz. Bu mahallemizde yıllarca sıkıntı olan su baskını sorununu büyük ölçüde önledik. Şu anda ise elektrik hatlarını yer altına alma çalışması yürütülüyor. Bu çalışma tamamlandıktan sonra dolguların oturması biraz zaman alacak. Ardından ise asfalt ve parke çalışmalarını başlayarak tüm üstyapıyı yenileyeceğiz. Ayrıca Fatih Caddesi’ni Atatürk Lisesi’ne kadar olan noktaya kadar daha konforlu daha prestijli hale getireceğiz” dedi.

Editör: TE Bilisim