Konu biraz İstanbul seçimleri biraz da Engin Çakır’ın olduğu yerde mutlaka  konuşulan Trabzonspor oldu. Dostlar, Araklı’da yaşanan üzücü sel felaketinde yaşamını yitirenlere de Allahtan rahmet dileklerini ilettiler.

Birdoğan Hoca’dan Ziyaret

KTÜ’nün İletişim Fakültesi Dekanı olduğu dönemde Trabzon basınına ciddi katkıları olan İktisat fakültesi Profesörlerinden Birdoğan Baki TAKA Gazetesi’ni ziyaret etti. Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Yusuf Turgut’la sohbet eden Baki, Turgut’u Gazeteciler Cemiyeti’ndeki Yönetici ve Başkanlık dönemlerinde gösterdiği hassasiyet ve başarılarından dolayı tebrik etti.

Baki, ‘Herkese örnek olabilecek bir tavır sergiledin ve hiçbir hizmeti aksatmadın. Bir kez daha ziyaret ederek tebrik etmek istedim’ dedi. Turgut ise, Baki’ye teşekkür etti, ‘Makamlar gelip geçicidir. Önemli olan arkada hizmet bırabilmektir’ ifadelerini kullandı.

Hasan Sula Genel Müdür

Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, belediyede ekibini kurmaya devam ediyor. Büyükşehir’in en büyük AŞ’si Trabel’e atama yapıldı. Buna göre şirkette Genel müdürlük görevi Hasan Sula’ya verildi. Hasan Sula, Zorluoğlu’nun imam hatip ortaokulundan sınıf arkadaşı.

Aynı zamanda Ak Parti milletvekilliği yapan A.Sula Köseoğlu’nun da kardeşi. Asım Aykan’ın belediye başkanlığında belediyede işe başlayan Sula, özellikle yetenekleri becerileri ile belediyede terfiler alarak önemli görevlerde bulundu. Genel müdürlük görevini kabul etmeyen Muzaffer Türkmen’de Yönetim Kurulu üyesi olarak görevlendirildi. Sula’nın maaşı 5 bin 500 TL, Yönetim Kurulu Üyelerinin ise 3 bin 500 TL olacak. 

Dündar Ayyıldız Ve 2023

Trabzon iş ve siyaset dünyasında Dündar Ayyıldız ismi tuttu. Geleceği olan siyastçilerden birisi de o. İnşaatta Doktor ünvanını da alan Ayyıldız şu anda Kent konseyi’nin Başkanı. Ayyıldız Kent konseyinin yeni döneminde başkanlığa aday olmayacak. Görevi en güzel şekilde taşıyacak olan bir isme bırakacak.

Bununla ilgili, ‘Sayın Ortahisar Belediye Başkanımız Ahmet Metin Genç’e görevi bırakırken 3 isim önereceğim. Onlardan birisi veya birbaşkası aday olabilir’ dedi. Ayyıldız, 2023 seçimleri için plan ve programını erkenden yapacak.

 ‘Desteğim Soylu’ya’



Dün Trabzon’dan İstanbul seçimlerini adım, adım izledik. Özellikle Trabzonlu vatandaşlarımızın nasıl bir tercih yaptığını görmeye çalışık. Onlardan birisi, ‘Geçen seçimde Ekrem beye vermiştim. Ama bu seçimde Sayın bakanımız Süleyman Soylu derneğimize kadar geldi. Onun bu ülke için yaptıklarını hatırı vardır. Bugün ülke güvende ise onun çalışkanlığı sayesindedir. Onun için oyumuzu Binali beye verdim.’ dedi.

Dünür Oldular


Trabzonsporlu Büyük Orhan’ın Yedi Tepe Üniversitesi Psikoloji bölümünü bitiren kızı Eylül Çıkırıkçı Trabzon Lisesi’nin efsane müdürlerinden Liseler arası Dünya Futbol Şampiyonluğunu Trabzon’a getiren müdür, NET Koleji Genel Müdürü Ömer Eyüboğlu’nun oğlu futbol menajeri Cahit Eyüboğlu ile İstanbul’da nişanlandı. Mutluluklar diliyoruz.

Canları pahasına…


Gözümüz ve kulağımız Araklı’da. Zira 7 vatandaşımızı kaybettik, 3 vatandaşımızı da arıyoruz. Bir mucize bekleyerek. AFAD ekipleri, AKUT ekipleri UMKE ve Jandarma kurtarma tipleri Karadere’nin her cm’sini arıyor ve 3 vatandaşımıza ulaşmaya gayret gösteriyor. Canları pahasına görev yapıyorlar.
Editör: TE Bilisim