GARNİZON’DA DEVİR TESLİM
 

Trabzon Garnizon Komutanı 17. Komando Tugay Komutan Vekili Albay Burak Yürüten Kıbrıs Barış kuvvetleri Komutanlığı Kurmay Başkanlığına atanmasının ardından Karayolları Bölge Müdürlüğü Misafirhanesi’nde onuruna verilen veda yemeğine Jandarma Bölge komutan vekili Tuğgeneral Erhan Demir, Karayolları Genel Müdür Yardımcısı Selahattin Bayramçavuş, Bölge Müdürü Mehmet Aşık Askerlik Daire Başkanı Kıdemli Albay Erdem Canpolat, Sahil güvenlik doğu Karadeniz Bölge Komutanı Yarbay Murat Sezgin, Orman bölge müdürü Emin Yılmaz, il bank bölge müdürü Cafer Bilgin, Ulaştırma ve Altyapı Bölge Müdürü İhsan Gümüşçü, Ortahisar Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Hakkı Emiroğlu katıldı.
 
MERT’ÇE KINADI
 

AK Parti Pelitli Mahallesi Yönetim Kurulu Üyesi Osman Mert, ‘Bahar Ayvazoğlu hanımefendi Milletvekili olmasının ötesinde her şeyden önce bir kadın ve Annedir. Bahar Ayvazoğlu'nun şahsına  ve ailesine yönelik saygısız, onursuz ve ahlaksizca bir yazı kaleme alan bu şahsı kendisinde birazcık ahlaklı, ilkeli ve sorumlu gazetecilik anlayışı varsa özür dilemeye davet ediyoruz.’
 
ŞAPKA YAKIŞTI
 

Trabzon Baro Başkanı Sibel Suiçmez, yeni baroların kurulmasına yönelik avukatlarla birlikte meydan parkında yaptığı buluşmada başına şapka, boynuna da Trabzonspor fuları takdı. Cübbesini giyen Baro Başkanı Sibel Suiçmez, ‘bu düzenleme kabul edilemez’ dedi.
 
İLBANK’TAN 4 LOJMAN
 

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu,  ilbank Genel Müdürü Yusuf Buyuk’dan Yalıncak lojmanlarından 4 lojman tahsisi almış. Vali yardımcılarını buraya taşıyor. Bir vali yardımcısı taşınmış.
 
FAHRİ BEYE TEBRİK
 

25 yıldır aralıksız İtfaiye Müdürlüğü ve Daire Başkanlığı görevlerinde bulunan Fahri Kaplan, emekli olma kararı almış. Hayırlı olsun diyoruz.
 
DEĞİRMENCİ ALPER’DEN PLAKET ALDI
 

Ortahisar Vefa Destek Grubu’nda yaptığı çalışma ve katkılardan dolayı Ortahisar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Araç Sorumlusu Cevat Değirmenci İl Emniyet Müdürü Metin Alper’den teşekkür belgesi ve plaket aldı. Değirmenci, pandemi döneminde vatandaşlara yardım yapmaktan mutlu olduğunu dile getirerek, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Fen İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Selahattin Çebi ile Müdür Abduraahman Öztürk’e destekleri için teşekkür etti.
 
ÇEBİ SAHAYI BIRAKMIYOR
 

Ortahisar Belediyesinin Fen işlerinden sorumlu başkan yardımcısı Selahattin Çebi, sahada her an halkın içinde. Sorumlu olduğu alt yapı ve üst yapı çalışmalarını yerinde inceleyen Çebi, sahada vatandaşların da içinde olarak sohbet ediyor. Yalıncak Mahallesinde eski belediye başkanı Mehmet Keleş ve mahalle halkı ile sohbet etti. Çebi, "Yalıncak eski belediye Başkanlarımızdan Mehmet Keleş abi  ve mahallemizinde ki  değerli büyüklerimizle güzel bir cuma sabahında  Hasbihal eyledik .ilgi alakalarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.
 
DİKKAT ÇEKEN KUTLAMA
 

Arsin Belediyesi, Babalar Günü dolayısıyla tebessüm ettiren sosyal medya ve bilboard çalışması yaptı. Çalışmayla alakalı açıklama yapan Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy, " Yöresel, bizden, sizden ve hepimizden bir parça barındıran babalarımızın sözlerini bilboardlara taşımaya çalıştık. Aynı şekilde sosyal medyada da bunları kullandık. Hem güldüren hem de duygulandıran içerikler oldu. Vakti zamanında babalarımız bize bunları ve bunlara benzer iş eyler derdi şimdi bizler evlatlarımıza kullanıyoruz. Bu anlamlı gün vesilesiyle tüm babalarımızın ve baba adaylarımızın babalar gününü kutluyorum" dedi.
Editör: TE Bilisim