AK Parti Beşikdüzü İlçe Başkanı Harun Demirci, “AK Parti Beşikdüzü İlçe Teşkilatı olarak Sayın Valimiz İsmail Ustaoğlu’nu ziyaret ettik. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz” dedi.
 
Vakfıkebir Fiskobirlik’e Yeni Başkan
 
Vakfıkebir Fiskobirlik Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Çakar’ın genel merkez yönetiminde göreve başlamasının ardından boşalan Vakfıkebir Fiskobirlik Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine Başkan Yardımcısı Savaş Bahadır seçildi. Savaş Bahadır, yeni görevinde en güzel hizmetleri verebilmek için çok çalışacağını söyledi.
 
Tonya’daki Dengeler Ve Veysel Kurt
 
AK Parti Tonya Belediye Başkan Aday Adayı Veysel Kurt ömrünü iyiliğe atamış, Tonya’da genç yaşlı herkesin sevgisini kazanmış bir isim.

Aday adayı olarak sokağa inince hiçbir zaman karşılık beklemeden yaptığı bu iyiliklerin halkın büyük bir sevgisi ve ilgisi olarak geri döndüğünü gördü. Gittiği her yerde sevgi seli ile karşılandı. Tonya’da Tonya Süt Fabrikası’nda yaşanan gelişmeler dolayısıyla bir kırgınlığın olduğu konuşuluyor.

Veysel Kurt’un bu yaraları sarabilecek en iyi isim. Veysel Kurt’un Tonya’da sadece AK Parti seçmeninden değil tüm siyasi parti seçmenlerinden oy alabilecek bir potansiyelinin olduğu ve aday gösterilmesi halinde rekor bir oy alabileceği ifade ediliyor.
 
MHP’den Balta’ya Ziyaret
 

Milliyetçi Hareket Partisi Vakfıkebir İlçe Başkanı Orhan Burhan Baltürk, yeni göreve atanması dolayısıyla ziyaretler gerçekleştirdi. Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta’yı da makamında ziyaret eden MHP Vakfıkebir İlçe Başkanı Orhan Burhan Baltürk, bir süre sohbet etti. 
 
Dünyanın Ve Türkiye’nin En Büyük Sorunu
 
CHP Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Hava Olcayto 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü nedeni ile basın açıklaması yaptı. Olcayto, “  Kadına yönelik şiddet ve çocuğa cinsel istismar Türkiye’nin ve dünyanın en önde gelen sorunlarındandır.  

Ancak bir çok ülke problemlere doğrudan hitap edip önlemler alırken; Türkiye bu problemlerin varlığını inkar etme gayreti içinde. Hal böyle olunca bu problemlerin yoğunluğunun gözlemi ve alınabilecek önlemler olması gereken karşılığı bulamıyor. Konun tartışılmasından kaçınılıyor. Kadınlar bu toplumun yarısını oluşturan erkeklerle aynı haklara sahip bireylerdir. Cinsiyetimiz insan olarak sahip olduğumuz haklarımızdan feragat etmemize neden olamaz. Bu ülkenin kurtuluşu kadınların özgürleşmesi ile gerçekleşir.  Kadınlı erkekli tüm kadınların yaşam haklarına sahip çıkarak kadınların eşit kılmak amacını hayata geçirmeliyiz. Hayatın tüm alanında eşit temsil hakkı daha özgür ve daha demokratik ülkede yaşamak istiyoruz. Yaşam hakkımızı kimse elimizden alamaz” dedi.
 
Gedikli’den Köse’ye Ziyaret


 
Milliyetçi Hareket Partisi Ortahisar İlçe Başkanı Murat Gedikli ve ekibi 24 Kasım öğretmenler günü nedeni ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükür Köse’yi makamında ziyaret ederek öğretmenler gününü kutladılar. Köse gedikli ve ekibine teşekkür ederek, “MHP Ortahisar İlçe Başkanı Murat Gedikli ve Yönetim Kurulu üyelerine nazik öğretmenler günü tebrik ve ziyaretleri için teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.
 
İnsanlık Tarihinin En Kutsal Mesleği
 
İYİ Parti Gençlik Kolları Ortahisar İlçe Başkanı Mehmet Can Emirzeoğlu 24 Kasım öğretmenler günü ile ilgili açıklamada bulundu. Emirzeoğlu, “Öğretmenlik insanlık tarihinin en kutsal mesleğidir. Muhatabı insan olan, onu hayata hazırlayan, tohumdan yeşermesini sağlayan meslektir.  Öğretmenin görevi; erdemli bir toplumun temelini atmaktır. ‘’Bir insanı kötülüklerden alıkoyup iyiliğe sevk etmek, üzerine güneşin doğduğu her şeyden daha hayırlıdır’’ sözü bu mesleğin ne kadar şerefli bir gayeye hizmet ettiğini gösterir.

Her şeyin ekonomik menfaat olduğu günümüzde bu kutsal görevi ifa etmek büyük başarıdır. Bu yolda kazanılması gereken büyük servet; para, makam ve şan-şöhretten ziyade erdem, bilgelik ve başarının verdiği iç huzurdur. Öğretmenler, Baş Öğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği yolda Türkiye’mizi çağdaş uygarlık düzeyine çıkaracak ‘’Fikri hür, Vicdanı hür, İrfanı hür’’ nesiller yetiştirmenin bilinci ve sorumluluğuyla. Başta Baş Öğretmen Mustafa Kemal Atatürk Olmak Üzere Tüm Emekli Olan, Halen Görevde Olan, Sözleşmeli Görev Yapan ve Henüz Atanamayan Öğretmenlerimizin Gününü Kutluyorum” diye konuştu.
 
Rize’de Farkındalık Oluşturuluyor
 
Rize’de “18-24 Kasım Diş Hekimliği Günü ve Ağız ve Diş Sağlığı Haftası” kapsamında Ağız ve Dış Sağlığı Merkezince kutlama programı düzenlendi.  22 Kasım Diş Hekimliği günü ve ağız ve diş sağlığı konusunda bireyleri bilinçlendirmek, ağız ve diş sağlığının önemine dikkat çekmek ve doğru alışkanlık kazandırmak amacıyla etkinlikler düzenlenmektedir.  Rize Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde görev yapan diş hekimlerine İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe, Sağlık Hizmetleri Başkanı Opr. Dr. Talip Başak, Halk Sağlığı Başkanı Opr. Dr. Seçkin Karaoğlu, Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı Dr. Hakan Görgülü ve diğer yöneticilerin katılımıyla gerçekleştirilen programda hekimlere karanfil dağıtıldı.

Rize Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe, yaptığı açıklamada, “Geleceğimizin garantisi olan çocuklarımızı ve toplumumuzu ağız ve diş sağlığı konusunda bilinçlendirmek, doğru alışkanlıklar kazanmalarına katkı sağlamak ve koruyucu diş hekimliğinin önemini vurgulamak için ülkemizde her yıl 18-24 Kasım tarihleri arası diş hekimliği günü ve ağız ve diş sağlığı haftası olarak kutlanmaktadır.” dedi.
Editör: TE Bilisim