Özel günlerde Emniyet Müdürlüğü’nün sosyal medya hesaplarından paylaştığı videolarla dikkatleri çeken Müdür Alper, yaptığı çalışmalar ile halk ve emniyet arasında da büyük bir sevgi köprüsü inşa etti. Müdür Alper başta olmak üzere tüm emniyet ailesine hayırlı görevler diliyoruz.

GELLECİ KİTABINI TAKDİM ETTİ


Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı meslektaşımız Aydın Gelleci, kaleme aldığı ‘Gümüş Kazma’ isimli kitabını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na takdim etti. Çarşıbaşı’nda ikamet eden Gelleci, bayram dolayısı ile ilçeyi ziyarete gelen İmamoğlu’na kitabını takdim etti. Gelleci, “Trabzon’un evladı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu, Çarşıbaşı’ndaydı. Kendisine Trabzon’un demir yolu hikayesini anlattığımız Gümüş Kazma isimli eserimizi takdim ettik. Çok memnun oldu. Daha önce de Musa Çavuş isimli eserimizi takdim etmiştik. İlgisine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

SÜPER VALİ ORDU’DA ÇOK SEVİLDİ


Son valiler kararnamesi ile Ordu’ya atanan Tuncay Sonel, kentteki 2 ayında halk tarafından çok sevildi. Of Kaymakamlığı görevinden tanıdığımız süper vali Sonel, Of’ta, Seydişehir’de, Tunceli Valiliğinde olduğu gibi Ordu ilinde de kendini çok sevdirdi. Kent merkezinde de ilçelerde de halkla sürekli iç içe olan Vali Sonel, halkın istek ve taleplerini de dikkatle dinleyip çözümü için ekibi ile var gücü ile uğraş veriyor.

AHISKALIOĞLU’NUN ANNE ACISI


Trabzon’un beyefendi kişiliği, Tad Pizza’nın sahibi Selahattin Ahısklaıoğlu, annesini kaybetmenin acısını yaşadı. Anne Nazmiye Ahıskalıoğlu, dün hayata gözlerini yumdu. Merhumenin cenazesi bugün saat 11.00’de İskenderpaşa Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Sülüklü’deki aile kabristanlığında toprağa verilecek.

HİZMET AŞKLA YAPILIR


Trabzon’un Ortahisar İlçesi Cumhuriyet (Hacıkasım) Mahalle Muhtarı Kadir Sert, işini aşkla yapıyor. Bayramda da yollara düşen muhtar Sert, ‘Bize durmak yakışmaz’ diyerek kurban etlerini mahallesindeki ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdı. Sert, “Hayırsever vatandaşımızla beraber mahallemizdeki ihtiyaçlı ailelere Kurban  eti dağıtımı yapıyoruz. Allah kurbanını kabul eylesin. Başınız girerse dara, Hemen muhtarınızı ara” dedi.

GÜZEL HABER


Trabzon'un Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu'ndan güzel haber geldi. Koronavirüse yakalandığını sosyal medya hesabından duyuran ve tedavi altında olan Başkan Sarıalioğlu, tedavinin ardından taburcu olduğu duyuruldu. Duyuruda şu ifadeler kullanıldı: "Değerli hemşehrilerim; Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 6 gün süren koronavirüs tedavisinin ardından tedavi sürecimi tamamlayarak taburcu edildim. Yüce Allah'tan bu musibeti yeryüzünden tez zamanda kaldırmasını temenni eder, hastanelerde ve evlerde şifa bekleyen tüm insanlara acil şifalar dilerim."
Editör: TE Bilisim