Trabzon İl Jandarma Komutanı Albay Orhan Sırma’yı makamında ziyaret eden AK Parti Trabzon milletvekili Bahar Ayvazoğlu, il başkanı Haydar Revi, başkan Yardımcıları Kadem Çakıroğlu ve Hasan Dilekoğlu hayırlı olsun dileklerini sunup yeni görevinde başarılar dilediler.
 


KAPLAN KIZ VERİYOR
 
Trabzon’un başarılı ve sevilen iş adamlarından Oktay Kaplan, kızını evlendiriyor. Aleyla ile Kağan’ın nikah törenleri önümüzdeki Cuma akşamı saat 19.30’da cephanelik bahçede yapılacak. Kaplan dostlarını nikaha bekliyor. Kaplan ve İlker ailelerini tebrik ediyor gençlere de ömür boyu mutluluklar diliyoruz.
 


“MEDİKAL SEKTÖRÜ İFLASLA KARŞI KARŞIYA”
 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, medikal sektörünün sorunlarına dikkat çekti. Açıklamalarda bulunan Tarım, “Medikal sektörünün sorunlarının tespitini merkezinde yapmayı uygun gördük. Ticaret odasına yaptığımız ziyaretimiz sonucunda gerçekten bu sektörü temsil eden kobilerin hiç iyi durumda olmadıklarını tespit ettik. Birçok firmanın tamamı batmak ve iflâsla karşı karşıyadır. Devletimizin yetkili organlarının bu konuda gerekli ve doğru adımları atacağından şüphemiz yoktur. Bu firmalarımızın bankalara borçlandıklarından dolayı kredi limitelerini kullanma sıkıntısı içinde olduklarını  biliyoruz. En azından kredi  engellerinin ortadan kaldırılarak kendilerine alacaklarının bir bölümünü almaları hususunda teklif edilen 2023 tarihine kadar nefes almaları sağlanmalıdır.”
 


 KADEM ÇAKIROĞLU’NUN ACI GÜNÜ
 
Ak Parti Trabzon İl Yöneticisi Kadem Çakıroğlu'nun amcası vefat etti. Çakıroğlu Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Ali Çakıroğlu'nun hayatını kaybettiği öğrenildi. Çakıroğlu'nun cenaze namazının yarın saat 15.00'da Fatih Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Feriköy aile mezarlığında defnedilecek. Biz de Taka Gazetesi ailesi olarak Çakıroğlu'na Allah'tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine baş sağlığı dileriz.
 


GÜRSOY’DAN DESTEK
 
Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Güsoy bu hafta devam eden AK Parti ilçe kongrelerinde göreve tekrardan seçilen ilçe başkanlarına sosyal medya hesabından destek ve kutlama mesajı yayınladı.  Gürsoy, “Araklı İlçe Başkanımız Şaban Bıyık, Yomra İlçe Başkanımız Avni Adanur, Maçka İlçe Başkanımız Sedat Kongur, Sürmene İlçe Başkanımız Hüseyin Azizoğlu, Köprübaşı İlçe Başkanımız Orhan Erdoğan, Hayrat İlçe Başkanımız Serkan Karaahmetoğlu ve yönetimlerine görevlerinde başarılar dilerim. Rabbim yar ve yardımcıları olsun.” dedi.
 

 
ZERDECİ BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI VERDİ
 
Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci tüm ilçe başkanlarıyla bir araya gelerek istişarede bulundu. Zerdeci, il genelindeki çalışmaları değerlendirip yapacakları yeni çalışmaların, yeni hamlelerin startını vererek, birlik beraberlik ve kardeşlik mesajı yayınladı. Zerdeci, toplantıdan sonra yapmış olduğu açıklamada, olduğu açıklamada; 1000 senelik tarihimizden, inancımızdan, kültürümüzden, gelenek, görenek ve temel değerlerimizden kökünü alan, milletimizin aslı, özü, ruh kökü ve milletimizin görüşü olan Milli Görüşün milletimizin ve insanlığın kurtuluş reçetesi olduğunu kaydederek, “Milli Görüş Davası 1000 senelik tarihimizden, inancımızdan, kültürümüzden, gelenek, görenek ve temel değerlerimizden kökünü alan, milletimizin aslı, özü, ruh köküdür. Milletimizin Görüşü olan Milli Görüş, milletimizin ve insanlığın kurtuluş reçetesidir.” dedi.
 

 
ÇEBİ, UYARDI
 
Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, vatandaşları uyarmayı ihmal etmiyor. Çebi, “Lütfen maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyalım. Sağlıklı ve bereketli bir hafta diliyorum.” dedi.
 


GÜMÜŞHANEVİ KARANTİNA KAÇAKLARI İÇİN HAZIR
 
Gümüşhane’de Kredi Yurtlar Kurumuna ait Ahmet Ziyaüddin Gümüşhanevi Yurdu evde izolasyona uymayanlar ve izolasyon koşullarını sağlama imkanı olmayan geçici nitelikte yerlerde konaklayan kişilerin izolasyon süreçlerini geçirmek için hazırlandı. Vali Kamuran Taşbilek başkanlığında olağanüstü toplanan İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu yeni tip koronavirüs hastalığı (Covid-19) salgını sürecinde kontrollü sosyal hayat döneminde koronavirüs salgınıyla mücadelenin etkin olarak sürdürülebilmesi için alınan tedbirlere ve belirlenen kurallara riayet edilmesi elzem olduğunu vurgulayan ve yeni düzenlemeler içeren kararını açıkladı.
 

 
 
 
 

Editör: TE Bilisim