Bu bağlamda büyükşehir belediyesi Fen işleri daire başkanlığına genç, Dinamik, dürüst ve çalışkan Murat Öztürk bey i getirdi. Murat bey daire başkanlığına geldikte sonra hızlı karar veren, dert dinleyen işiyle ilgili insanlara  yardım eden muhtarların isteklerini program dahilinde yapmaya çalışan başkanımız, mahellemde yapılan işlerde emeği çoktur.
 
Son yapılan Yavuz selim bulvarındaki Hacıkasım kavşağına kurulan Ayyıldız ve Tuğra Işıklı ambiyanstaki çalışma performansı, harcadığı zaman mahalle muhtarı Kadir sert olarak beni ve mahalle halkımı sevindirmiştir. Görev ehline verilmeli, tecrübe konuşsun ki hizmet akışı olsun. Kendisine bu gayretlerinden dolayı şükranlarımı sunmak için makamında ziyarete bulundum.’
 
Tonya Anasını Kaybetti
 

KTÜ Tıp Fakültesi eski Dekanı Prof.Dr. Celal Baki, Eczacı Cafer Baki ve  Prof. Dr. Adnan Baki’nin anneleri, Dr.Öğretim görevlisi Müjgan Baki’nin kayınvalidesi Hediye Baki yaşama veda etti. Dün cenaze namazı Tonya merkezden kaldırıldı. Merhumeye Allah’tan rahmet kederli Baki ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz.
 
Mutlu Yıllar Gümüşhane
 
2020 yılının gelmesiyle birlikte Gümüşhane Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek bir kutlama mesajı yayımladı. Zeybek şu duygu ve düşüncelere yer verdi: “Gümüşhane Üniversitesi olarak başarılarla dolu bir yılı daha geride bırakmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz.

Her alanda kendisine yakışan vizyoner çalışmalarıyla ülkemize katma değer sağlayan Gümüşhane Üniversitesi, 2020 yılında da bu çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürmenin, eğitim öğretimi bir dava olarak görüp, yükseköğretimi de önce ilimizin ve bölgemizin sonra da ülkemizin kalkınma hedeflerinin gerçekleştirilmesigayreti içerisinde olacaktır. 2020 yılının, ülkemiz için barış ve huzur dolu bir yıl olmasını; milletimize, Gümüşhane’mize ve Gümüşhane Üniversitesi ailesine sağlık, başarı, huzur ve mutluluk getirmesi temennisiyle yeni yılınızı en içten dileklerimle kutluyorum.”
 
Gürsoy Koşuyor
 

Trabzon-Arsin Belediye Başkanı Sait Gürsoy Makamda oturmuyor. Dağ, bayır dolaşıyor, vatandaşı dinliyor. Belediye ekiplerinin çalışmalarını yerinde takip ediyor ve yönlendiriyor.
 
Emniyet Müdüründen Tebrik
 
Trabzon İl Emniyet Müdürü Metin Alper yeni yıl kutlama mesajı yayınladı: ‘Milletçe birlik ve beraberlik içerisinde yeni bir yılı karşılamanın mutluluk ve heyecanını yaşamaktayız. 

Trabzon Emniyet Müdürlüğü olarak vatandaşlarımızın yeni yıla güven dolu ve huzurlu bir ortamda girmelerini sağlamak için, sorumluluk bölgemiz dahilinde her türlü Emniyet tedbirleri alınmıştır. Hizmet etmekten onur duyduğumuz değerli Trabzon halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak için yeni yılda da fedakârca çalışmayı kendine şiar edinmiş teşkilat mensuplarımla 24 saat görev başında olacağız. Yeni yıllarını en içten dileklerimle kutluyor, sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde daha nice yıllara ulaşmalarını temenni ediyorum.’
 
Yaşlıları Mutlu Ettiler
 

TRAMED Derneği Köşk Huzurevinde harika bir Konser verdi. Koro Şefi Erol Uzun ve ekibi Huzurevinde neşe saçtı. Huzurevi sakinlerine birer karanfil vererek gönüllerini aldılar, çok güzel bir kaynaşma oldu.
 
Ayvazoğlu Ailesine Ziyaret

 
AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, yeni bebekleri dünyaya gelen AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu ve Trabzon Kültür ve Turizm İl Müdürü Ali Ayvazoğlu’nu ziyaret etti.

Cora ziyaret ile ilgili olarak, “Trabzon Milletvekilimiz Sayın Bahar Ayvazoğlu ile değerli arkadaşım, kıymetli müdürümüz Sayın Ali Ayvazoğlu'nun yeni doğan bebekleri Ayşe Betül’ü görmeye gittik. Allah nazarlardan esirgesin. Analı babalı büyütsün. Bahtı açık, ömrü uzun olsun. Maşallah” dedi.
 
2020 Yılını Yeni Umutlarla Karşılıyoruz
 
Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, yeni yıl mesajı yayımladı. Ustaoğlu, “İlimizde, ülkemizde ve dünya genelinde önemli gelişmeleri barındıran, sevinçlere ve mutluluklara olduğu kadar acılara ve üzüntülere de sahne olan 2019 yılını uğurluyor, 2020 yılını yeni umutlarla ve heyecanla karşılıyoruz. Geride bırakmaya hazırlandığımız yılda, devletimizin vatandaşlarımıza hizmetlerini ilimiz geneline yayarak ulaştırma yönünde yoğun mesai harcadık.
 
Eğitimden kültür-sanata, sağlıktan spora, tarımdan ulaşıma uzanan pek çok alanda, kamu kaynaklarının vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla kullanılmasının güzel örneklerine tanıktık ettik.  İnşallah yeni yılda da Trabzon’umuzda büyümeye ve gelişmeye yönelik yeni projeler ve yeni yatırımları hayata geçirecek, vatandaşlarımızın daha iyi yaşam koşullarına ulaşmaları noktasında devletimizin tüm olanaklarını kullanmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle 2020 yılının, öncelikle tüm dünyada barışın ve huzurun hâkim olacağı, dayanışmanın, birlik ve beraberliğin daim kalacağı bir yıl olmasını temenni ediyor, Yüce Rabb’imden tüm Trabzonlu hemşehrilerime sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yıl niyaz ediyorum." dedi.
Editör: TE Bilisim