Allah adına hayreder. Allah da ona verir. Ömer Tosun bu kez İnsani yardım Vakfı İHH aracılığıyla Kamerun’da susuzluktan kıvranan bir köye hem su kuyusu açtırdı hem de çeşmesini yaptırdı. 3 bin avroluk yardım yapan Ömer Tosun’a suyun başında yapılan törenin görüntülerini de ilettiler. Kamerunlular Tosun ailesine teşekkür ediyor ve bir yandan da aylardır bekledikleri temiz su’dan şişelerine dolduruyorlar. Ne diyelim. Allah böyle yardımseverlerin sayısını artırsın.

HACETTEPE’DE BİR TRABZONLU

Trabzonlu Doktorlar Türkiye’nin dört bir yanında hizmet veriyor. O isimlerden birisi de Hacettepe Tıp Fakültesi’nin öğretim üyesi ve Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Hikmet Yorgun. Kendisi Çarşıbaşılı  olan hemşehrimize bölgeden de birçok hasta gitmeye başladı. Son olarak Trabzonlu iş insanı İnşaat mühendisi Aziz Bahadır’a anjiografi uygulayan Yorgun’un bilim dünyasında geleceği de parlak. Çok çalışan, araştıran ve işini en güzel şekilde yapan Yorgun’a kariyerinde başarılar diliyoruz.

İYİLİKTE YARIŞALIM

Tüm Anadolu Engelliler Derneği Başkanlığı görevini yapan Hacı Kaya Yomra’dan kendilerine tekerlekli sandalye bağışı yapan Şeref Atakul’a teşekkür etti. Kaya yaptığı açıklamasında, ‘Rabbim iyi insanların sayısını artırsın. Yomra esnaflarından Şeref Adakul kardeşimiz engelli bir kardeşimize tekerlekli sandalye alarak destek vermiştir. Toplumda herkese düşen bir görev var. İyilikte yarışalım. Destek sizden hizmet bizden.’ dedi.

HEP DESTEK TAM DESTEK

Trabzon’un Çarşıbaşı İlçe Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Kara ve AK Parti Of İlçe eski başkanı Mehmet Hakan Terzioğl, önceki gün Erzurum’daydılar. Yakın dostları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk’ü makamında ziyaret ederek, “Hayırlı olsun” dileklerini ilettiler.

BIYIK’TAN ZİYARET

Trabzon’un Yomra İlçe Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Trabzon Şubesi’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Gazi Ahmet Tezcan ve yönetim kurlu üyeleri ile bir süre sohbet eden Bıyık, şehit aileleri ve gazilerin öneminden bahsetti. Dernek Başkanı Gazi Ahmet Tezcan, Bıyık’a ziyareti için teşekkür ederek, dernek çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulundu.

RANDEVUYU BAŞKANDAN ALDILAR

Trabzon’un Şalpazarı İlçesinde dünya evine girmeye hazırlanan Kadir Durmuş ve Yasemin Çöl, belediye başkanı Refik Kurukız’ı makamında ziyaret ettiler. Nikah randevusunu alan Kadir ve Yasemin çifti, nikahlarını da başkan Kurukız’ın kıyması için ricada bulundular. Başkan Kurukız, genç çifti tebrik ederek, aksilik olmaması durumunda nikahlarını kıyma sözü verdi.

TRAJİ KOMİK PAYLAŞIM

Gelecek Partisi Trabzon İl Başkanı Hasan Kamil Velioğlu, MHP İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım’ın kurlar üzerinden yaptığı paylaşıma cevap verdi.

Velioğlu, “Ülkede ki enflasyonun dizginlenememesi nedeniyle oluşan hayat pahalılığı ve ekonomik tükenmişliğimizi, AK Partili yöneticiler savunamazken ve tüm bu yasaklar, yolsuzluklar ve yoksulluk karşısında sessizliklerini korurlarken, şahsına çok değer verdiğim kıymetli ağabeyim MHP il Başkanın savunma refleksi ile sosyal medyadan paylaşımlar yapması tirajı komik bir durumdur. Hele de Lider Devlet Bahçeli’nin “MHP’nin siyasette ki sorumluluğu muhalefettir” sözünden sonra. MHP’li Karakaya’nın “biz iktidar ortağı değiliz” sözünden sonra. Bahçeli ve Perinçek’in yönetimde söz sahibi oldukları her dönemde, ülkenin krizlerle boğuştuğu tarihi bir gerçekken, iktidarı savunma misyonu üstlenmiş siyasetçilerin, Vatan ve Bayrak üzerinden yapılan hamasetle milleti açlığa mahkum gibi gösterme gayretleri siyaseten tükenmişliklerinin ve vizyon eksikliklerinin açık bir göstergesidir” dedi.

KIYI SCANIA’YI TERCİH ETTİ

Trabzon merkezli Kıyı Orman Ürünleri, filosunu çekici markasının devi Scanıa ile güçlendirdi. Asya Otomotiv’den 2021 model Scanıa 540 S model aracı teslim alan Kıyı Orman Ürünleri yetkilisi, Asya Otomotiv CEO’su Burak Kayıkçıoğlu’na ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür etti. Kayıkçıoğlu, “Kıyı Orman Ürünleri, 2021 yatırım planı için çekici devi Scanıa’yı tercih etmiştir. Yeni aracı hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela göstermesin” dedi.

Editör: TE Bilisim