Forma’nın 10 Numara olması Kandemir’in yaptığı bütün görevlerde başarılı olduğuna işaret etti.

İstanbulda Milletvekili Seçim çalışmalarında kendisi ile  çalışmalara katılan Hakan Usta, ‘İstanbul Gençlik kolları başkanlığından bugüne kadarki süreçte savrulmayan, kaybolmayan, göçmeyen, vefanın ne olduğunu bu kutlu davanın içinden gelen bir dostluğun ahirete kadar gidecek yol arkadaşlığı var. Milleti İbrahimin Hadimi Başkanımız, Cumhurbaşkanımız  Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ilimde, bilimde başarıyı yakalayacak , yeniden Büyük Türkiye hayallerini gerçekleştirecek yerli ve Milli bu toprakların evlatlarını biraraya getirmenin gayretini göstermekteyiz. Bunu da başaracak Neslimiz var. Bizler Özü Mazide gözü Ati’de olan gençleriz.’

HALDIZOĞULLARI DERNEĞİ’NDEN AÇIKLAMA

Haldızoğlulları Derneği Arsin Belediyesi’nde görevlerine son verilen başkan yardımcılarıyla ilgili açıklamada bulundu. Haldızoğlulları Derneği’nden yapılan yazılı açıklamada;  “Kamuoyunun dikkatine: Hafta başında Arsin belediyesinde görevine son verilen akrabamız ve denek yöneticimiz olan Sedat Özbakan’ın görevine son verilmesiyle ilgili kamuoyunu bilgilendirme gereğini gördük. Dernek yönetim kurulu olarak görüşümüz; Hiç kimsenin herhangi bir görevde sürekli kalıcı olmadığını biliyoruz. Önemli olan göreve gelme ve görevden almalarda etik kurallarının işletilmesidir. Biz dernek olarak başkan yardımcımız ve akrabamızın görevden alınma şekli sebepsiz, nedensiz ve hiçbir açıklama yapılmadan görevine son verilmesini etik kurallarının gözetilmemesi, dernek yönetimimizi, akrabalarımız ve ilçemizin sağduyulu insanlarını üzmüştür.”

ARAKLI’YA ATAMA

Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Hakan Özcan, Araklı Bayram Halil Devlet Hastanesinde tam zamanlı olarak göreve başladı. Araklı'ya hayırlı olsun.

PROTOKOL ORTAHİSAR’DA

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Garnizon Komutanı Askerlik Daire Başkanı Kıdemli Albay Erdem Canpolat ve 17. Komando Tugay komutan Vekili Albay Murat Yetim 10 Ocak Çalışan gazeteciler günü dolayısıyla Ortah isar Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ettiler.

ZORLUOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Beşikdüzü Denizli Mahallesi Muhtarı Yusuf Keleş, Trabzon Büyük Şehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na mahallesine yapmış olduğu hizmetlerden dolayı muhtarlık ve mahalle halkı adına makamında plaket takdim etti. Ayrıca Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin Daire Başkanlıklarının hizmet ve yatırımlarının olduğu dosyalarla ve görselli bir sunum yaptı. Başkan Zorluoğlu, mutlu oldu, ‘Birlikte tüm mahallerimizin sorunlarını çözüyoruz.’ dedi.

TÜREDİ’YE ZİYARET

AK Parti’nin Karedaniz Bölgesi İl Koordinatörü Haydar Revi, İl Sağlık Müdürü Hakan Usta, bir dönem AK Parti sağlık işlerinden sormulu il başkan yardımcısı Erol Birsen Kanuni Eğtiim ve Araşüırma Hastanesi’nin Başhekimi Prof. Dr. Süleyman Türedi’yi ziyaret ettiler. Pandemi sürecinde tüm bölgeyi hizmet veren Kanuni Devlet hastanesinin çalışmalarını öven Sağlık Müdürü Hakan Usta, Başhekim Türedi ile Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın açıkladığı PCR testi ve karantina süreçlerine yönelik degeleceği de planladılar.

DİNLENİRKEN DE ÇALIŞIYOR

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, yoğun mesai içinde görevini sürdürüyor. Tüm mesaisini parti için harcayan Çebi, kendi proje ofisine 11 ayda sadece 4 defa gidebildi. Onun haricinde tüm gün parti için koşturuyor.

Başkan Çebi ile dün Meydan’da bir cafede salep içelim dedik. Biraz da sohbet ettik. Sohbet ederken, masaya çok sayıda misafir de geldi. Çebi’yi görenler gerek iş talebi, gerekse diğer talepleri için yanına geldi. Çebi, misafirlerinin çayını kahvesini yemeğini ısmarladı. Taleplerini dinledi. Dinlenirken de çalıştı.                                  

YARDIM’IN YOĞUN MESAİSİ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, dün Trabozon’u ziyaret etti. Bakan Karaismailoğlu’nun memleketi Trabzon ziyareti öncesi parti kadrosu tüm hazırlıkları da eksiksiz tamamladı. AK Parti Trabzon İl Teşkilatı, tanıtım ve medya birim başkanı Numan Yardım, programın eksiksiz geçmesi için tüm gün mesaisini parti için harcadı. Ziyaretler öncesi son hazırlıkları bilgisayardan takip etti. En ince detaya kadar çalıştı. Programın kusursuz geçmesi için yoğun mesai harcadı.

Editör: TE Bilisim