Merhuma Allah’tan rahmet kederli Kansız ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz.
 
Koçhan teşekkürü aldı!


 
Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, Belediye başkanları arasında sıyrılmasını bildi. Kendi Parke fabrikasını kuran ve halkın ayağını çamurdan kurtaran Koçhan temizliğe önem veriyor. Gazeteci Yılmaz Kaya bu fotoğrafı bize göndererek ‘Başkanı kutluyorum’ dedi.
 
Geçmiş Olsun

 

Akçaabat’ın sevilen iş adamı Adnan Topsakal İstanbul’da başarılı bir operasyon geçirdi. Topsakal’ı ziyaret eden Belediye eski Başkanı Şefik Türkmen yakın dostu ile ilgili paylaşımında ‘Geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum’ mesajını verdi.
 
Örs Demokrat Parti’de

 
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs DP yeni il binasına hayırlı olsun ziyareti yaptı. İl Başkan Yardımcısı Tahsin Azaklı ve partililer tarafından karşılandı. Sohbet son derece samimi idi. Azaklı, yıllardır DP’de siyaset yaptığı Örs’e, ‘Bu kapılar size her zaman açık’ dedi.
 
İnan Orthisar’da


Trabzon Ortahisar Belediye Başkan ı Av. Ahmet Metin Genç’i makamında ziyaret eden Demokrat Parti Ortahisar ilçe başkanı Kemal İnan ve yönetim kurulu üyeleri fikir alışverişinde bulundu ve tespitlerini Bşakan’la paylaştılar.
 
Ambargo Koydular

 
Trabzon Hüseyin Başaran Bilim Sanat Merkezi öğrencileri Erzurum’da yapılan yarışmalarda her alanda birincilk alarak Trabzon’a döndüler. İlkokul ve lise öğrencilerini başarıları eğitim camiasını mutlu etti.
 
MTA’a Yeni Müdür

 
MTA Bölge Müdürü Bülent Tosun’u makamında ziyaret eden Doğu Karadeniz Sahil Güvenlik Bölge Komutanı Yarbay Murat Sezgin, İl bank bölge müdürü Cafer Bilgin ve Gazeteci Hakkı emiroğlu yeni görevine başlaması dolayısıyla hayırlı olsun dileklerini sundular.
 
Trabzon Günleri Ertelendi

 
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, 2- 5 Nisan Tarihleri arasında düzenlenmesi planlanan Trabzon Günlerinin Sonbahara ertelendiğini açıkladı.  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Trabzon Günleri ile ilgili görüştüklerini ifade eden Zorluoğlu, “Valiliğimizde yakında açıklayacaktır” dedi.
 
Korona Testi Kaşüstü’nde

 
Sağlık Bakanlığı, Türkiye’yi de etkisi altına alan corona virüs riskine karşı hastaların test için başvurabilecekleri hastaneleri açıkladı. Trabzon'da Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde testin yapılabileceği açıklandı.
 
Ardeşen’in Acı Günü

Rize’ nin Ardeşen ilçesi eski Belediye başkanlarından Nazmi Alçın, hayatını kaybetti. Ardeşen ilçesinde üç dönem belediye başkanlığı yaptı.  Nazmi Alçın 1973-80 yılları arasında CHP’ den, 1989-94 yılları arasında da SHP’ den belediye başkanlığı yaptı. Önceki gün evinde geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden Ardeşen Eski Belediye başkanımız Nazmi Alçın cenazesi bugün Ardeşen belediyesi önünde yapılacak törenin ardından Ardeşen merkez camisinde kılınacak öğle namazından sonra aile mezarlığına defnedilecek.
 
Editör: TE Bilisim