Of Güryem Fabrikası Kurucu ortaklarından olan Hacı Raif Kapıcıoğlu Of Hayrat Vakfı kurucu üyesiydi. Raif  kapıcıoğlu bir süredir  rahatsızlığından dolayı tedavi görüyordu'  İş insanı 93 yaşındaki Raif Kapıcıoğlu  26 Ekim Pazartesi günü saat 15.00 Sarıyer Kireçburnundaki aile mezarlığına defnedildi.
 

 
BAŞARIYLA DOLU 3 YIL
 
‘İYİ Parti Türk siyaset tarihinde bugüne kadar eşine az rastlanır,  zor şartlarda kurulmuş, her türlü engellemelere, baskılara rağmen  çok başarılı bir 3 yılını geride bırakmıştır. Sayın Genel başkanımız Meral Akşener’in  önderliğinde, kuruluşundan bugüne kısa bir süre geçmiş olmasına rağmen büyük başarılara imza atmış, Türk siyasetinde önemli bir boşluğu doldurmuş, ülkenin gereksinimleri doğrultusunda ürettiği politikalar ile halkımızın gerçek gündemini ve çözüm önerilerini kamuoyunun bilgisine sunmuştur.  İYİ Parti kadroları Atatürk ve Cumhuriyet kazanımlarına sahip çıkmaya, birlik beraberliğe, ülkemizi hak ettiği refah seviyesine ulaştırmaya kararlıdır. Demokrasi, adalet ve hukukun üstünlüğünü ön planda tutan,  istikrarlı ve öngörülebilir bir ekonomiye sahip, uluslararası platformda saygın, milleti ile barışık, geleceğine umutla bakan  bir Türkiye hayali ile çıktığımız bu yolda partimizin 3.kuruluş yıldönümünün tüm halkımıza hayırlı olmasını diliyorum. Başta Genel Başkanım Meral Akşener ve Parti Kurucularımız olmak üzere Memleketimizin dört bir köşesinde İYİ’lik hareketine gönül vermiş, emek harcamış dava arkadaşlarımıza minnet ve şükranlarımı sunuyorum.  Atilla Aşık/İYİ Parti kurucu yönetim kurulu üyesi.’
 

 
ISPARTA’YI KİM YÖNETİYOR?
 

Sürmene’den Metin Yılmaz aradı. Tam 19 yıldır TAKA okuru. Yılmaz, Trabzon kentine hakaret eden Ispartalı İlayda Kılınç’a tepki göstererek, ‘Isparta’yı kim yönetiyor. Trabzonlu vali yönetiyor. Sen ne dediğini biliyor musun? Türkiye’yi kim yönetiyor Karadenizliler. Sen kimsin kızım? Sen acaba Yunan’mısın. bir araştırılması gerektiğini söylüyorum. Kınıyorum da.
 

 
ÖZELLEŞTİLER Mİ?
 
Dün bir okurumuz aradı. Et balık kurumunun satış noktalarına gittiğini, eski kaliteyi aradığını ancak buraların özelleştirildiğini, artık devletin satış yapmadığını söyledi ve ‘Doğrusu şoke oldum.  Et balık kurum ile ilgili aydınlatıcı bir bilgi verilirse rahat ederiz’ dedi


 
ZORLUOĞLU VE REVİ’DEN ÇAPOĞLU’NA ZİYARET

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi ile birlikte AK Parti Of İlçe Başkanlığına atanan Ahmet Çapoğlu’nu ziyaret etti. Hayırlı olsun dileklerini ileten Başkanlar Zorluoğlu ve Revi ile bir süre sohbet eden Çapoğlu; “Ak Parti Trabzon İl Başkanımız sayın Haydar Revi, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Murat Zorluoğlu ve İl Başkan Yardımcımız sayın Kadem Çakıroğlu’nun ilçe başkanlığımızı ziyaretleri bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Nazik ziyaretlerinden ötürü kendilerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. İl Başkanı Revi ise yaptığı açıklamada; “Önümüzdeki 3 yıl Of ilçe başkanlığımızı yapacak ve AK dava için Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın riyasetinde birlikte çalışacak olduğumuz Ahmet Çapoğlu başkanımıza yeni görevinin hayırlı ve başarılı olması temenni ederim. Rabbim muvaffakiyetler nasip eylesin” diye konuştu.


 
GENEL MERKEZLE GÖRÜŞTÜ
 
Türkiye Yeşilay Cemiyeti Trabzon Şube Başkanı Köksal Boz, Yeşilay Genel merkezimizi, 'Gönüllü Stratejisi Bilgilendirme' toplantısına video konferans yöntemi ile katıldı. Pandemi dönemi nedeni ile video konferans yöntemi ile yapılan toplantıda başkan Boz, Trabzon'da yapılan çalışmalarla ilgili bilgi vererek, yapacağı çalışmaların da fikir alışverişinde bulundu.
 

 
HİÇ BİR BAŞARI TESADÜF DEĞİLDİR
 
Trabzon'da gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk getiren Saral Gayrimenkul, firma Ceo'su Semih Sarıalioğlu başkanlığında her pazartesi sabah erken saatte ekibi ile toplanır. Sarıalioğlu, "Bu sabah Trabzon ofisimle kahvaltı yaparak, Siz kıymetli müşterilerimize en iyi hizmeti vereceklerinin sözünü aldım ekibimden, Hatta bir kaç konu beni baya heyecanlandırdı. Sizde kaliteyi, güveni, pratik çözümleri gayrimenkulünüzde görmek isterseniz, Saral Gayrimenkul ofislerimize sizleri bekliyoruz.
Mutlu, Huzurlu, Hayırlı haftalar diliyorum. Hiç bir başarı tesadüf değildir" dedi.
 

 
PARTİDE BAŞKAN EVDE REİS
 
AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, hem partide hem de evde iyi bir yöneticidir. Akçaabat teşkilatı çalışmaları ile sadece Trabzon'da değil ülke genelinde adından sıkça söz ettirir. Altıntepe, pazar günlerini ise köyünde ailesi ile birlikte vakit geçirir. Bu hafta köyünde yemekleri elleri ile yaptı annesi, babası ve çocuklarına ikram etti.
 

 
SAMSUN'DA ŞOFÖRÜNÜ ZİYARET ETTİ ORDU'DA MAÇI İZLEDİ
 
Trabzon'un tek yerli firması olan Kanberoğlu Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Kanber, ekibine de çok değer verir. 'Ben değil biz' ilkesi ile hareket eden Kanber, ekibinden birisinin bir sıkıntısı olduğu zaman anında yanında olur. Kanber, geçen günlerde meydana gelen bir kazada yaralanıp Samsun'da tedavisi devam eden otobüs kaptanlarından Hakkı Alpaslan'ı ziyaret etti. Moral verdi. Sağlığının iyi olduğunu görünce de sevindi. Trabzon'a dönüşte ise Fenerbahçe Trabzon derbi maçını Ordu'da izledi. Maç sonu hüzünlü bir şekilde Trabzon'a geldi.
 

 
 
Editör: TE Bilisim