‘Sayın Genel Başkanımız bizim il yöneticiliğimiz döneminde Genel Müdürdü. Çok iyi biliriz. CHP’yi iyi yönetti ve 5 büyük kentin belediye başkanlığını aldı. Şimdi de ne kendisi aday olur ne de Muharrem İnce ve Abdulah Gül’e adaylıkverir. Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan’ı kiminle yenebilecekse onu aday yapacaktır. Bunun için de çalışmaktadır’ dedi.

MUMCU’DAN LATİFOĞLU’NA

Göç İdaresi Trabzon İl Müdürü Ramazan Latifoğlu’nu makamında ziyaret eden AK PARTİ Trabzon il başkanı Dr. Sezgin Mumcu, yaptığı çalışmalardan dolayı kendisine teşekkür ederek ‘Suriyeli vatandaşlarımızın yoğunluğu kurumumuzun öneminin daha da artmıştır, işiniz zor, yükünüz ağırdır. Başarılar dilerim’ dedi.

MHP’DEN ZİYARET

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu’nu makamında ziyaret eden MHP Trabzon il Başkanı Bekir Sıtkı Tarım ve İlhami Çapoğlu sohbet etti, çalışmaları ile başarı vali Ustaoğlu’na teşekkür dileklerini ilettiler.

HALKA HİZMET HAKKA HİZMET

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi ‘Deniz ve Karadere kıyı şeridinde iki ayrı yürüyüş yolu ve bisiklet yolunu tamamlayıp Let aydınlatmalarla donatacağız insanların yürüyüş yapmalarını sağlayacağız. Bu sosyal projemizin bir parçasıdır’ dedi.

GENÇ, ÜSTÜN’Ü AĞIRLADI

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün’ü ağırladı. Başkan Genç, “Sürmene Belediye Başkanımız Sayın Rahmi Üstün’ü makamında ziyaret ederek istişarelerde bulunduk. Nazik misafirperverliğinden ve hoş sohbetinden ötürü Başkanımıza çok teşekkür ediyorum.” dedi. Başkan Üstün, Genç’e teşekkür etti.

“YARDIMLAŞMAK BİZİM ÖZÜMÜZDE VAR”

Trabzon'un Şalpazarı İlçe Belediye Başkanı Refik Kurukız, ilçede kapalı kalan çay ocaklarına çay, şeker ve tüp dağıttı. İlçe merkezi ile mahallelerde bulunan çay ocaklarına beş kilo çay, beş kilo şeker ve bir tüp desteği veren Başkan Kurukız, güzel bir birlik ve beraberlik örneği sergiledi. Pandemi döneminde zorda kalan çay ocaklarının yaralarına pansuman olmak istediklerini dile getiren Başkan Kurukız, "Türk Milleti olarak yardımlaşmak bizim özümüzde var. Süreçte zorda kalan çay ocağı işletmelerimize biz de destek olmak istedik. İlçe merkezinde bulunan 16 tane çay ocağına desteğimizi verdik. Şimdi mahallelerimizdeki çay ocaklarını ziyaret ederek hemşehrilerimizin çay, seker ve tüpünü takdim edeceğiz. Allah'ın izniyle bu salgını da atlatacağız. Biz bize yeteriz. Yardımlaşmaya devam ediyoruz" dedi.

DOSTLARLA SOHBET

Özer Uluslararası Taşımacılık Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Özer, dostlarını da ziyaret edip çaylarını içer. Sosyal medyayı da çok iyi kullanan Özer, sosyal medya hesaplarından kendisine en acımasız yorumları yapan Mita Brandanın patronu Seyhan Çalımbay'ı İzmit'te ziyaret ederek çayını içti.

ÇAY VAR DEDİLER GİTTİ

HAK-İŞ Konfederasyonuna bağlı Hizmet-İş Sendikası Trabzon Şube Başkanı İsmail Hakkı Kaplan, emekçilerden her zaman destek alır. Kimin hastası ya da cenazesi varsa yanında olur. Nişanında, düğününe katılır. Acısını da sevincini de paylaşır. Dün de TİSKİ'ye bağlı Esiroğlu içme suyu tesislerinde çalışan emekçilerin yanında oldu. Emekçiler çayı demlediler ve Kaplan'ı arayarak çaya davet ettiler. Kaplan'da davete icabet ederek çay davetine katıldı. Emekçiler ile sohbet etti. "Çay ilaç gibi geldi" dedi.

BAŞKAN ESNAFI DİNLEDİ

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, pazar yerlerini ziyaret ederek pazar esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlarla bir araya geldi. Aksu Mahallesi’ne kurulan semt pazarını ziyaret eden Başkan Şenlikoğlu, pazarcı esnafına bol kazançlar dileyip, esnafın sıkıntılarını ve taleplerini dinledi. Şenlikoğlu, alışverişe gelen vatandaşlarla da sohbet edip sorunlarını not aldı. Pazar esnafını pandemi nedeniyle maske kullanımı ve hijyene dikkat etmeleri konusunda uyaran Şenlikoğlu, yoğun insan sirkülasyonu olan pazar yerlerinde maske ve olabildiğince mesafeye önem verilmesi gerektiğini anlattı. Pazarcı esnafı ise Başkan Şenlikoğlu’na kendilerini ziyaret etmesi ve yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür ederek destek mesajları verdiler. Ziyaret esnasında vatandaşlar Başkan Şenlikoğlu’na büyük ilgi gösterdi.

Editör: TE Bilisim