Ortahisar Kaymakamı Gürkan Demirkale’yi ziyaret eden Aygören Derneği Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri kendisine üzerine adı yazılı Trabzonspor formasını takdim ettiler.

CHP KARŞIYAKA’DA

CHP Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat oyman ve yönetim kurulu üyeleri Karşıyaka Mahalle Muhtarı Hüsnü Hatipoğlu’nu Ziyaret ederek mahallenin sorunları ile ilgili bilgi alıp görüş alışverişinde bulundular.

ARAKLI BİRLİK İÇİNDE

Araklı kaymakamı Kürşat Karaca, İlçe Başkan Şaban Bıyık, Belediye Başkanı Recep Çebi, Başkan Yardımcısı Burhan Akyıldız ve Başkan Vekili Ekrem Reis babası vefat eden Trabzon valisi  İsmail Ustaoğlu’nu ziyaret ederek Başsağlığı dileklerini ilettiler.

“ÇALMADIK KAPI BIRAKMAYACAĞIZ DİYE SÖZ VERDİK”

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, vatandaşları ziyaret etmeye devam ediyor. Düzköy’de vatandaşlarla buluşan Bahar Ayvazoğlu, “Düzköyde yaşayan ve bize ulaşamayan hemşehrilerimizin varsa bizden isteklerini kendilerinden öğrenmek için biz onların evlerine, bahçelerine, tarlalarına misafir olduk bugün de. Biz bu göreve geldiğimizde size hizmetkar olacağız, çalmadık kapı bırakmayacağız diye söz verdik. Sözümüzde de durduk elhamdülillah.” dedi.

BAŞKAN GENÇ, ÜZÜNTÜSÜNÜ DİLE GETİRDİ

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı ve Milli Görüş Vakfı Genel Başkanı Oğuzhan Asiltürk, 86 yaşında yaşamını yitirdi. Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç yayınladığı mesajda, “Milli Görüş Hareketinin öncülerinden, Erbakan Hocamızın dava arkadaşlarından, Saadet Partisi YİK Başkanı Oğuzhan Asiltürk ağabeyin vefat haberini teessürle öğrendim. Mekanı Cennet olsun. Güzel hizmetleri ahirette kendisine yoldaş olsun. Ailesine, sevenlerine ve Saadet Partisi mensuplarına başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı. Oğuzhan Asiltürk'ün cenazesi bugün öğlen Hacı Bayram Veli Cami'nde kılınacak cenaze namazının ardından Cebeci Asri Mezarlığı'na defnedilecek.

BAŞKANDAN HAYIRLI OLSUN ZİYARET

Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy, Ortahisar Ziraat Odası Başkanı Mustafa Bekar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Gürsoy, “Ortahisar Ziraat Odası Başkanı Mustafa Bekar'ı yeni taşındıkları oda binasında hayırlı olsun ziyaretinde bulundum. Başkanıma ilgi ve alakası için teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.” dedi.

ÇOLAK SAHALARI BIRAKMIYOR

Trabzon Bakkallar ve Sebzeciler Odası Başkan adayı Ali Çolak, sahaları boş bırakmıyor. Sürekli esnafla iç içe olan Çolak, ekibi ile de sıkı diyalog halinde çalışmalarını sürdürüyor. Trabzon’un tanınan ve sevilen simalarından Ferdi Uzun’u da ekibine katan Ali Çolak, ekibi ile esnafları ziyaret ederek, zor durumda olan bakkal esnafının yarasına pansuman olacak çözümleri ajandasına not alıyor. Bakkal esnafının en büyük zararlarından olan büyük marketlerle ilgili de çalışmaları ajandasına kaydettiğini ifade eden Çolak, esnafın yararına olacak her türlü kararın altına imza atacağını söyledi.

BUYRUN RESTORANA

TIR şoförünün evi arabasıdır. Arabada uyur, arabada dinlenir, arabada yemeğini pişirir yer. Ailesinden uzakta günlerce arabası ile beraberdir. Firma sahipleri de zaman zaman şoförlerine destek için yollara çıkar. Çavdaroğlu61 Uluslararası Taşımacılık firması sahibi Haşim Çavdar, aynı zamanda Çavdaroğlu Boks Spor Kulübünde de başkandır. Sporcusunun Zonguldak’taki maçına katıldı. Dönüşte Çorum Osmancık’ta firmasında çalışan TIR’ın yanında durdu. Dolaptan malzemeleri aldılar, yemeklerini pişirdiler. Dünyanın en lüks restoranında yemeklerini yediler. Sonra Çavdar Trabzon’a şoförü de TIR ile Kazakistan’a doğru yola çıktı.

ERBAKAN RİZE’YE GELİYOR

Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci, Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan’ın 24 Ekim’de Rize’ye ziyarette bulunacağını söyledi. Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın Rize il geneli sandık baş müşahitleri toplantısını yapmak üzere 24 Ekim 2021 tarihinde Rize’ye geleceğini söyledi. İl Başkanı Zerdeci, yaptığı açıklamada, “Genel Başkanımız Sayın Dr. Fatih Erbakan Bey, 24 Ekim 2021 tarihinde Rize ilimizde il genelinde sandık baş müşahitleri toplantısını yapmak için ilimizi ziyarete gelecektir. Rize Teşkilatları olarak o tarihte seçim olacakmış gibi seferber olduk. Tüm teşkilatlarımız gecesi gündüzüyle çalışmaktadır. İnşallah 24 Ekim’e kadar sandık baş müşahitlerinin tümünü tamamlayıp genel başkanımızın karşısına eksiksiz olarak çıkacağız. Genel başkanımıza ve herkese Rize’de seçime tüm kadrolarımızla hazır olduğumuzu göstereceğiz inşaallah. “ dedi.

Editör: TE Bilisim