3.DALGAYA YAKALANDIK

Eğitim-İş Trabzon Şube Başkanı Hilal Aydın düzenlediği basın toplantısında ‘Dünyamıza kabus gibi çöken koronavirüs salgınını doğru dürüst yönetemeyen risk gruplarını tayin edemeyen iktidar Üçüncü dalganın yükselişini engelleyememiştir, Tehlike çanlar’ının bu derece yüksekten çaldığı bu dönemde Pandemi zayıflatmak için karar almak bir kenara dursun yüz yüze eğitim başlatarak ateşe körükle gidilmiştir, 24 Şubat’ta kameralar önünde aşı olan milli eğitim Bakanı Ziya Selçuk Öğretmenlerin aşılanması ile ilgili takvimi de açıklamıştır ve yüz yüze eğitime okulların hazır olduğunu söylemiştir. Gelinen süreçte öğretmenler bile aşılanamamıştır’ ifadelerini kullandı.

OF İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ

Of Belediyesi meclis üyeliği ve başkan yardımcılığı görevini yürütürken AK Parti Genel Merkezi tarafından AK Parti Of İlçe Başkanlığı’na atanan Ahmet Çapoğlu, belediye meclis üyeliği görevinden istifa etti. Çapoğlu’nun istifasıyla boşalan AK Parti meclis üyeliğine, Of İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı tarafından 1.sıra yedek aday Hamza Yüksel görevlendirildi. Nisan Ayı Meclis Toplantısı öncesi mazbatasını alan Yüksel, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nu makamında ziyaret etti.

Kendisine yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Sarıalioğlu ile bir süre sohbet eden Yüksel, önce AK Parti Of İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen grup toplantısına ardından da Of Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı Meclis Toplantısına katıldı. Meclis Toplantısında Başkan Sarıalioğlu tarafından meclis üyelerine ve daire amirlerine tanıtılan Yüksel, yaptığı konuşmada; “Yedek listede yer almamın ardından tam iki yıl sonra meclis üyesi olarak görevlendirildim. Bilgi, beceri ve tecrübemle Partimize ve Of’umuza hizmet etmek için var gücümle mücadele edeceğim. Bizleri bu göreve layık görenleri mahcup etmeyeceğime inanıyorum” ifadelerini kullandı.

YUNUSAĞA’DAN DOKTOR ERDEM’E TEŞEKKÜR

Trabzon’un Hayrat İlçesinden olan hayırsever iş insanı Nuhoğlu Yunus Ağa lakaplı Yunus Nuhoğlu, Ankara Şehir Hastanesindeki tedavisini en iyi şekilde gerçekleştirerek sağlığına kavuşmasına vesile olan Trabzonlu Doç. Dr. Ahmet Görkem Erdem’i hem hastanede ziyaret etti hem de kontrollerini yaptırdı. Yapılan kontrollerde sonuçlarının çok iyi çıkması hem Yunus Nuhoğlu’nu hem de ailesini çok sevindirdi. Yunus Ağa, sağlığına kavuşmasında vesile olan Doç. Dr. Ahmet Görkem Erdem ve ekibine teşekkür ederek başarılı çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

MİLLETİMİZ DAİMA EN GÜZEL CEVABI VERMİŞTİR

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, bildiriye tepki gösterdi, Çebi, “Milli iradeye, demokrasiye ve meşru hükümete müdahale etmek isteyen herkese, 15 Temmuz'da olduğu gibi milletimiz daima en güzel cevabı vermiştir. Türkiye’de darbeler, muhtıralar, vesayetçi dönemler sona ermiştir.” dedi.

 “SENİN MÜTEAHHİTLİK LİSANSIN İPTAL EDİLEBİLİR”

Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, “Federasyon Başkanı Nihat Özdemir’in Trabzonspor’la ilgili  söylemleri hukuk dışı ve düşmanlık dolu bir yaklaşımdır. Konuyu tam enine boyuna araştıramadığımız için ağır bir ithamda bulunmak istemiyorum. Sadece şunu söyliyebilirimki! Trabzonspor’un tescilini iptal etmeye senin gücün yetmez ama; ufak bir araştırmayla senin Müteahhitlik lisansın iptal edilebilir. Türkiye’de Düşman bolluğunda Milliyetçi Hareket Partisiyle Trabzonspor’un birbirinden hiç farkı yoktur. Çünkü ikisi de en büyüktür.” dedi.

 “SİYASETE BALANS AYARI YAPILMASI ASLA KABUL EDİLEMEZ”

Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci, İYİ Parti Uluslararası Siyasi Kuruluşlar ve Jeo Stratejik Analizlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı emekli Amiral Ergun Mengi’nin başını çektiği 103 emekli amiralin yayımladığı bildiriye tepki gösterdi. İl Başkanı Zerdeci, 28 Şubat dönemini E-muhtıraları hatırlatan bildiriyi tasvip etmelerinin mümkün olmadığını belirterek, siyaset dışı güçler tarafından siyasete balans ayarı yapılmasının asla kabul edilemeyeceğini kaydetti. Zerdeci, açıklamasında şunları kaydetti: “Millet iradesinin üzerine hiçbir beşeri güç var olamaz, siyaset dışı güçler tarafından siyasete balans ayarı yapılması asla kabul edilemez. 103 emekli amiralin yapmış olduğu bildiriyi şiddetle kınıyoruz. 28 Şubat dönemini E-muhtıraları hatırlatan bu bildiriyi tasvip etmemiz mümkün değildir. Milli İradeye yapılmış bir hareket olarak görüyoruz.”

VALİ USTAOĞLU, MUHTARLARLA BULUŞTU

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Çarşıbaşı ilçesine bağlı mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek Covid-19 salgın sürecinde uygulanan ve uygulanacak olan tedbirlerle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Editör: TE Bilisim