Ziyarette, öğrenciler ile birlikte yemek yenilip sohbet edildi. Öğrencilerin eğitim-öğretim gördüğü mekânların dışında yaşadıkları ve temel ihtiyaçlarını karşıladıkları ortamları ziyaret etmek isteyen heyet, onların sosyal aktivitelerini gerçekleştirdiği mekânları gezdi ve isteklerini dinledi. Öğrenciler, devletin kendilerine sağladığı beslenme ve barınma imkânlarını yerinde gözlemleyen misafirlerine, hizmetlerden ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 “ÜLKEMİZİN KALKINMASI İÇİN MÜCADELE EDİYORLAR”

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, MÜSİAD Trabzon Şubesini ziyaret etti ve Trabzon Şube Başkanı Zafer Ofluoğlu ile görüştü. Ayvazoğlu, “Kurulduğu günden itibaren yerli ve milli sermayenin gelişmesi, milli ve manevi değerlerimizide muhafaza ederek ülkemizin topyekûn kalkınması için mücadele eden güzide kuruluşumuz MÜSİAD'dayız. Trabzon Şube Başkanı Zafer Ofluoğlu ve yönetimine nazik misafirperverliklerinden dolayı teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim.” dedi.

YEŞİLAY GÜMÜŞHANE'DE

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Doğu Karadeniz Bölge Koordinatörümüz Köksal Boz, Trabzon Şube Başkanı Işıl Demir Güner, yönetim kurulu üyeleri Dr. Erdem Şen, Fevzi Baytar, Hayri Öztürk ve Fatma Zehra Aydın, Gümüşhane merkez ArzularKabaköy Belediye Başkanı Çetin Rıza Tanış'ı ziyaret etti. Erzurum'daki Yeşilay Hizmet İçi Eğitim Toplantısına katılmak üzere yola çıkan Yeşilay ekibi Gümüşhane'de yakın dostları ve Yeşilay gönüllüsü ArzularKabaköy Belediye Başkanı Çetin Rıza Tanış'ı ziyaret ettiler. Tanış ile bir süre sohbet eden Yeşilay ekibi, beldeyi de gezdiler.

 “GÜZEL BİR DÜNYA İNŞA ETME MECBURİYETİNDEYİZ”

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Dünya Çocuk Hakları Gününü kutladı. Genç, “Çocuklarımız için hep birlikte güzel bir dünya inşa etme mecburiyetindeyiz. Hepimize çok önemli görevler düşüyor bu hususta. Huzur, barış ve kardeşlik ikliminin ebedi hakim olması dileğiyle, Dünya Çocuk Hakları Günü Kutlu olsun.” dedi.

OYMAN’DAN BAYBURTLULAR DERNEĞİNE ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman, Trabzon Bayburtlular Derneğini Başkanı Sadettin Okay’ı ziyaret etti. Oyman, “Trabzon Bayburtlular Derneğini ziyaret ettik. Şehrimizin sorunlarını ve derneğin faaliyetleri üzerine geçen sohbetimizde misafirperverliklerinden dolayı Başkan Sn. Sadettin Okay nezdinde tüm yönetime teşekkür ediyor, tüm Bayburtlulara selamlarımızı iletiyoruz. Salgın sürecinde yakınlarımızı kaybettik, hayatını kaybedenlerin ailelerine sabırlar dilerken hayatımda önemli noktalara temas etmiş Bayburtlu iki kişiyi anmadan geçemedik; yıllardır beraber çalıştığım Köksal Uzun ustamız ve partimizde görevlerde bulunmuş Bülent Doğru abimize de bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum.” dedi.

BAŞKAN MURAT GEDİKLİ, ESNAFI DİNLEDİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ortahisar İlçe Başkanı Murat Gedikli, ziyaretlerine aravermeden devam ediyor. Başkan Gedikli her fırsatta esanf ve vatandaşı dinliyor. Gedikli, ziyaretleri kapsamında Galericiler Sitesinde bulunan galerici esnafı ile biraraya geldi.

“O BÜYÜK UMUT MAALESEF ŞU ANDA KÖRELDİ”

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Karal, “Biz ilkelerimizle beraber yaşayan insanlarız. Partiyi değiştirmeme adına insan ilkelerden vazgeçmemeli. Ama ilkelerimizden taviz vermeme adına partileri değiştirebiliriz çünkü partiler birer araçtır, hizmet aracıdır. Esas gaye, esas amaç ilkelerdir." dedi. Karal, "Bir umut köreltildi. AK Parti'nin ateşlemiş olduğu, AK Parti'nin gönüllerde harlamış olduğu o büyük umut maalesef şu anda köreldi ve yazık oldu." ifadesinde bulunarak, “Sadece Türkiye'deki insanların gönlündeki bu harlama sönmedi aynı zamanda dış dünyada Türkiye'ye umut bağlayan bir model yönetim anlayışını Türkiye'de görmek isteyen bir çok ulus, bir çok millette maalesef bu umudunu yitirmiş oldu. Biz kendimizi ne sağda ne solda tanımlamıyoruz. Sağ ve sol kavramlarının artık dünyada yavaş yavaş anlamını yitirdiğine inananlardanım ben. Parti olarak da kendimizi belli bir klişe etrafında bir yapıya sığdırabilecek bir cüce anlayışa kesinlikle başvurmayı düşünmüyoruz. Daha engin, daha yüce ve daha kuşatıcı, kapsayıcı bir siyasi anlayışı benimsiyoruz" diye konuştu.

BAŞKAN ÇEBİ VATANDAŞLARIN YANINDA

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, her zaman vatandaşlarla yanyana. Başkan Çebi, Özgen Mahalle Muhtarı Mustafa Çebi ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İsmail Küçükdurmuş ile birlikte ziyaret gerçekleştirdi.

Editör: TE Bilisim