GELECEK PARTİSİ CHP’DE

Gelecek Partisi il başkanı Hasan Kamil Velioğlu ve yönetim kurulu üyeleri CHP Ortahisar ilçe başkanı Fatih Suat Oyman ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldiler ve ‘Muhalefet olarak el ele vermeliyiz’ dediler.

GENÇ’E ZİYARET

Avrasya engelsiz yaşam derneği üyeleri Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’i ziyaret ederek çiçeklerini takdim edip, desteklerini beklediklerini belirttiler.

KAYA TARLADA

CHP Trabzon milletvekili Ahmet Kaya Yozgat’ta. Kaya bahçeye girdi ve  ‘yalnız fındık ve çay değil soğan üreticisi isyan ediyor. 0,80 TL’ye mal ettiği  soğanı tarlada  alan yok, bu vatandaşlar bu iktidara oy verdiler bu iktidar milletvekilleri gitsin bunların halini görsün, elini vicdanına koysun’ dedi.

228. BURS KIZINDAN

Akçaabatlılar Vakfı bu sene rekora koştu. Akçaabatlı olup üniversite öğrenimlerine devam eden 228 öğrenciye burs veren vakıf, öğrencilerin hesaplarına her ay burslarını yatırıyor. 228. bursu Akçaabatlılar Vakfı Başkanı Yaşar Erbaşaran'ın kızı iş kadını Selma Erbaşaran Yazıcı bağışladı. Selma Erbaşaran Yazıcı, bir öğrencinin bursunu eğitim sürecince her ay düzenli olarak yatıracağını söyledi. Babası Yaşar Erbaşaran'ı vakıf binasında ziyaret eden Selma Erbaşaran Yazıcı, ilk bursu öğrencinin hesabına yatırdı.

TAKDİRE ŞAYAN

CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, Dünya Gazeteciler Günü ile ilgili mesaj yayınladı. Gazetecilerin bir kentte ve ülkede vatandaşların gözü, sesi, kulağı olduğunu söyleyen CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu şunları söyledi: “İnsanların haber alma hakkı için canla başla çalışan, gecesini gündüzüne katan gazetecilerimizim gösterdikleri özveri ve fedakârlıklar taktire şayandır. Amasız fakatsız gündemi ilgilendiren her olayın peşine koşan, kamuoyunu aydınlatan bilgileri aktaran ve bu uğurda alın teri döken tüm gazetecilerimizin 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü kutluyorum” dedi.

EMİRZEOĞLU'NA ZİYARET

Trabzon Seyyar Semt Pazarcılar Odası Başkanı Gökmen Emirzeoğlu'nu odanın önceki dönem başkanı Kemal Akçay ziyaret etti. Pazarcı esnafının sorun ve sıkıntılarını konuştular, çaylarını içtiler. Gelecek dönem için de istişare yapan Emirzeoğlu ve Akçay, istikrarın sürmesinin esnafa katkı da bulunacağı konusunda fikir birliğine vardılar.

TAKSİCİ ESNAFI İLE SABAH ÇAYI

Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta, taksici esnafı ile sabah 09.00 çayında bir araya geldi. Çömlekçi Taksi Durağını ziyaret eden Başkan Usta, taksici esnafı ile çayını içerek esnafın dilek, temenni, şikâyet ve önerilerini dinleyerek gelecekle ilgili yapılacak çalışmaların istişaresini gerçekleştirdi.

EKMEĞE ZAM

Trabzon’da 250 gram ekmeğe 50 kuruş zam yapıldı. Daha önce 2 TL olan 250 gram ekmeğin fiyatı 2.5 TL ‘ye çıkartıldığı belirtilirken.500 gram ekmek ise 5 TL oldu. Yapılan zam oranı fırıncılara telefon aracılığı ile bildirilirken Pazartesinden itibaren uygulanmaya başlanacağı öğrenildi.

UÇUŞ SAYISI ARTIYOR

Trabzon Havalimanı’ndan çapraz uçuşların sayısı arttırılıyor. Trabzon Havalimanı’ndan İstanbul ve Ankara dışında İzmir, Antalya, Adana, Kocaeli ve Bursa’ya çapraz uçuşlar düzenleniyor. 5 Kasım tarihinden itibaren Anadolu Jet Trabzon ile Diyarbakır arasında uçuşlara başlıyor. Uçuşlar Salı ve Cumartesi günleri karşılıklı gerçekleşecek.

CORA KUTLADI

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Milletvekili Cora, yayımladığı mesajında Gazetecilerin toplumun haber alma ve bilgi edinme konusunda önemli bir görevi yerine getirdiklerini ifade ederek, “Gece gündüz çalışan, demokrasinin yanında saf tutan, millet için yazan, emek veren, tarafsız ve güvenilir haberciliği kendine ilke edinmiş hakikatin temsilcisi gazetecilerimizin 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü kutlu olsun.” dedi.

ÇEBİ’DEN AÇIKLAMA

Ak Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selehaddin Çebi, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, “Doğru ve tarafsız haberciliği ilke edinen, kalemini ülkemizin menfaatleri, aziz milletimizin çıkarları doğrultusunda kullanan, gerçeklerle toplumu aydınlatan çok değerli basın mensuplarımızın 21 Ekim Gazeteciler Günü’nü kutlar, meslek yaşamlarında kolaylıklar dilerim” dedi.

AKÇAABAT GÜZELLEŞİYOR

Akçaabat Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların dinlendikleri, çocukların hoşça vakit geçirdikleri park ve yeşil alanları güzelleştirmeye devam ediyor. Şehir genelinde park ve yeşil alanlarda, kaldırımlarda, ağaç budama, çim biçme ve yenileme çalışmaları yapan ekipler, zarar gören çocuk oyun grupları ve kent mobilyalarının bakım onarımlarını da gerçekleştiriyor.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim; ”Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen ve alanında uzman teknik personel denetiminde özenle gerçekleştirilen çalışmalarda, gerek halkın sağlığı gerekse çevre düzenlemesini ön planda tutuyoruz. Hedefimiz temiz bir ilçede yaşamak ve yaşatmaktır. Her mahallemize yeşil alan ve çocuk oyun grupları oluşturma gayreti içerindeyiz. Her noktada çalışmalarını sürdüren Belediye ekiplerimiz, halkın istek ve taleplerine de öncelik vererek değerlendiriyor” dedi.

Editör: TE Bilisim