Fatih mahallesinde Muhammet Emral ile karşılaştık. Emral şunu söyledi: ‘Hem büşükşehir hemde Ortahisar’dan beklediğimz hizmetler var. Etrafımızda herkes istediği hizmetleri aldı ama Emral, Mahallesi alamadı. Bu şehire bunca hizmet yapan babam ve benim kardeşlerimdir. Bizde fakir fukarayı, garibanı  koruyarak hizmet ettik. Emral mahallesinin beklentileri karşılansın’ dedi. Muhmmet Emral haklı. Bir an önce Emral mahallesinin eksiklikleri giderilmeli.

USTAOĞLU’NDAN KAMPANYAYA DESTEK

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, trafik güvenliğine dikkat çekmek amacıyla İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan  "Bi Hareketine Bakar Hayat" kampanyası için direksiyon başına geçti. Ustaoğlu, “Trafi kazalarında hayatta kalmanız bir hareketinize bakar.” notuyla paylaştı.

GÖNÜLDEN GÖNÜLE BORDO MAVİ

AK Parti Trabzon Kadın Kolları Başkanlığı projelerine ve çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Sürmen yeni başlayan projeyi duyurdu. Kadın Kolları Gönülden Gönüle Bordo Mavi projesini hayata geçirdi. Sürmen, “AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları olarak hayata geçireceğimiz projemizin ilk adımını attık. 56 yıl önce Trabzon’dan Van Özalp İlçesi Emek ve Dönerdere Köylerine göç eden hemşehrilerimize bizim de küçük bir hediyemiz olsun istedik ve kolları sıvadık. Şampiyonluğa doğru.” dedi.

BİZE ŞANLIURFA’DA TRABZON

Trabzon’un en renkli simalarından olan, Trabzonspor sevdalısı Orman Muhafaza Memuru Erman Baş, Şanlıurfa Orman İşletme Şefliğinde görevine devam ediyor. Şanlıurfa’daki görevine Trabzon’daki evini ve ailesini götürmeyen Erman Baş, Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğü misafirhanesinde kalıyor. Misafirhanenin resepsiyon sorumlusu fanatik Trabzonsporlu olan Burak Kılıç ile de yakın arkadaş olan Baş, “Şanlıurfalı Burak kardeşim fanatik Trabzonsporlu. Trabzonspor’un maçlarının olduğu gün formasını giyer, maçı burada beraber izleriz. Bize Şanlıurfa’da Trabzon” dedi.

GELECEK’TE YENİ ÜYELER

Gelecek Partisi Yomra teşkilatına 2 yeni üye katıldı. İl Başkanı Hasan Kamil Velioğlu tarafından parti rozetleri takılan Mehmet Ali Aygün ve Gürbüz Özkan, partinin yeni üyesi oldu. İl Başkanı Velioğlu, “Gelecek Partisine katılarak bizlere güç veren Mehmet Emin Aygün ve Gürbüz Özkan’a üyeliklerinin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Gelecek Partisi olarak milletimizin huzuru ve refahı için çıktığımız bu yolda her geçen gün büyüyerek hedefe bir adım daha yaklaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ülkemizin Gelecek'i çok güzel” dedi.

GÜMÜŞHANE’DE SOHBET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tokat Milletvekili Yücel Bulut, MYK üyeleri Musa Küçük, Mertcan Ağaç, Köse Belediye Başkanı Turgay Kesler ve ArzularKabaköy Belediye Başkanı Çetin Rıza Tanış, Gümüşhane’de bir araya geldiler. ‘Adım adım 2023 il il Anadolu’ programları kapsamında Gümüşhane’de buluşan MHP heyeti, 2023 yılında yapılacak seçimlerde MHP’nin yol haritası ve seçim propagandası ile ilgili de istişarelerde bulundular.

KARADENİZ İŞ DÜNYASINA 60'DAN FAZLA ÜLKE İLE İŞ YAPMA FIRSATI

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) ile Samsun Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle 17 - 18 Kasım 2021'de gerçekleştirilecek olan Karadeniz Uluslararası Online İkili İş Görüşmeleri Etkinliğinde, bölgedeki iş insanları 60'dan fazla ülkedeki muhatap firmalarla görüşme ve işbirliği fırsatı yakalayacak.

Yabancı firmalarla ticari, teknoloji ve araştırma alanlarında işbirlikleri yapmak için kaçırılmayacak bir fırsat olan bu etkinliğe tüm firmaları davet eden Başkan Hacısalihoğlu, "Katılacak firmalarımızın en geç 16 Kasım 2021 tarihine kadar etkinlik linki üzerinden kayıt yaptırması ve yine bu tarihe kadar kayıt yaptıran yabancı firmalar ile online görüşme programlarını oluşturması gerekmektedir" dedi.

17 - 18 Kasım 2021 tarihlerindeki Karadeniz Uluslararası Online İkili İş Görüşmeleri Etkinliğine katılacak firmaların 16 Kasım'daki son kayıt ve eşleştirme tarihine kadar https://black-sea-online-matchmaking.b2match.io/ linkinden kayıtlarını ve eşleştirmelerini yapmaları gerektiği bildirildi.

Öte yandan etkinliğe katılımın ücretsiz olduğu, detaylı bilgi ve Türkçe - İngilizce tercüme ihtiyacı bulunan firmaların TTSO Proje Koordinasyon Birimi /Avrupa İşletmeler Ağı Trabzon ekibi ile irtibata geçebileceği vurgulandı. Etkinlikte ayrıca çeviri hizmeti verileceği de ifade edildi.

“GENÇLERİMİZ BUGÜNÜMÜZDÜR GELECEĞİMİZDİR”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman,  Gençlik Kolları Kurultayı ile ilgili “Cumhuriyet Halk Partisi 16. Olağan Gençlik Kolları Kurultayı’nın partimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Gençlerimiz sadece geleceğimiz değil bugünümüzün ta kendileridir. Heyecenları, cesaretleri, gençlikleri her daim var olsun.” İfadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim