Ekibi ile Kaya’ya güzel bir pasta yaptırıp gönderen Koçhan, “2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık gününde şehir dışında olmamdan dolayı yanında olmayı çok sevdiğim Burak Kaya’yı ziyaret edemedim. Çok sevdiği pastayı gönderdik. Her zaman yanındayız. Seni seviyoruz Burak” dedi. Koçhan, Kaya’ya pastanın yanında hediyesi ile bir de mektup gönderdi.

HER ŞEY ÇARŞIBAŞI İÇİN

Trabzon’un Çarşıbaşı İlçe Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu, ilçesini güzelleştirmeye devam ediyor. İlçenin Büyükdere Mahallesi İskefiye Deresi kenarında elektrik hatlarının yer alma çalışmalarını başlatan Nuhoğlu, çalışmaların devam ettiğini söyledi. Elektrik hatlarının yer altına alınma çalışmalarını yerinde inceleyen Nuhoğlu, “İlçemizi güzelleştirmeye devam ediyoruz. Elektrik hatları yer altına alındıktan sonra ilçemiz daha da güzelleşecek. Dere kenarında güzel yaşam alanları da yapacağız” dedi.

HAMBURGERLER MERYEM BAŞKANDAN

AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Sürmen, oluşturduğu farkındalıklarla adından sıkça söz ettirir. Sürmen, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık gününde de güzel bir çalışmaya imza attı. Önlüğünü giydi mutfağa girdi ve otizmli çocuklar için hamburger hazırladı. Sürmen, "2 Nisan Otizm Farkındalık Günü sebebiyle çocuklarımızın en sevdiği yiyecek olan hamburgeri yapmak İçin kolları sıvadık, önlükleri giydik. Ardından Yomra Vilayetler Hizmet Birliği Özel Eğitim Uygulama Okulundaki çocuklarımıza hamburgerleri ulaştırdık" dedi.

İKİZDERE BELEDİYE BAŞKANI POZİTİF ÇIKTI

İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz Covid-19 testi pozitif çıkınca ailece evinde karantinaya alındı. Belediye Başkanı Hakan Karagöz sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada şunları yazdı’ Dünya’nın ve ülkemizin başına bela olan Covit-19 salgını maalesef bizim Hanemizi de ziyaret etti. Üç gün önce eşimde hissettiğimiz rahatsızlık sonucu PCR testi olan eşimde pozitif çıkınca ben de temaslı olarak test oldum bu gün itibarı ile test sonucumuz maalesef pozitif. Şimdilik genel sağlık durumumuz ’da olumsuzluk yok hamdolsun. Tedavi ve karantina sürecimizden sonra tekrar görevimizin başına dönüp hizmete kaldığımız yerden devam edeceğiz inşallah’ yazdı.

BAŞKANLIĞA KARAVİN SEÇİLDİ

Genç MÜSİAD Rize Şubesinin 14. Olağan Genel Kurul Toplantısı MÜSİAD Şube Merkezinde gerçekleştirdi. Genel Kurul Sonrası Rize Genç MÜSİAD Başkanlığına Enes Karavin seçildi. Pandemi nedeniyle Genel Kurula yalnızca MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. Genel Kurul Toplantısının açılış konuşmasını yapan Rize MÜSİAD’ın Başkanı Recep Taylan; ‘’Ülkemiz, hatta tüm dünya şu anda çok önemli bir süreçten geçiyor. Pandemi nedeniyle son yıllarda bizler de faaliyetler yapmakta doğal olarak güçlük çektik. Ağustos 2018 yılında Rahip Brunson krizi ile başlayan ekonomik problemlerin üzerine pandemi sürecinin de eklenmesiyle birlikte maalesef zor günler yaşadık. Dolayısıyla tüm bunları telafi etmek adına daha çok üretmemiz, daha çok çalışmamız gerekmektedir. İyi liderler de bu tip krizleri fırsata çevirebilen kişilerdir. Emre Soykan kardeşimize verdiği hizmetlerinden ötürü çok teşekkür ediyorum. Görev süremiz dolduğu için, Emre Başkanımız gibi yakında ben de görevimi, benden daha iyi yapabileceğine inandığım bir kardeşime devredeceğim. Enes Karavin kardeşimize de çok güveniyoruz. Sorumluluğu çok büyük. Elinden gelen çabayı göstereceğine hiç şüphemiz yok. Hedeflerine ulaşabilmesi için önünde çok güzel örnekler, çok değerli büyükleri var. Yeni Yönetim Kurulundaki kardeşlerimiz de maşallah, çok başarılı görünüyorlar. Sizin gibi gençlerin sayıları çok az. Kıymetinizi bilmek lazım. Genç MÜSİAD'da görev alan kardeşlerimizin, gelecekte de MÜSİAD'da görev almalarını diliyoruz. Türkiye’nin Dünyadaki Gözü MÜSİAD, MÜSİAD’ın Geleceği Genç MÜSİAD’dır.” şeklinde konuştu.

TAŞBİLEK’TEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, dün yapılan seçimlerde oy birliğiyle yeniden İl Genel Meclisi Başkanı seçilen Mehmet Emin Erdoğdu’ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarette ikinci dönemde yeniden oy birliğiyle başkan seçilen Erdoğdu’ya hayırlı olsun dileklerini ileten Vali Taşbilek, “Onun şahsında İl Genel Meclisimizin diğer üyelerine de sevgi ve muhabbetlerimizi iletmek için geldik. Tebrik ediyoruz değerli başkanımızı. İki senedir diğer İl Genel Meclisi üyesi arkadaşlarımızla beraber çok güzel, uyumlu bir şekilde, işbirliği içinde, istişare ederek ilimizin kalkınmasına, köylerimizin gelişmesine yönelik çok güzel çalışmalarımız oldu. Bundan sonraki dönemde de bu hizmetleri beraber yürüteceğiz. Ben bu vesileyle tekrar hem kendisine hem İl Genel Meclisimize hem de ilimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

BÜTÜN ŞEHRİN KENETLENDİĞİNİ GÖRECEKLER

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman, TFF’ye tepki gösterdi. Başkan Oyman, “Anadolu’nun mücadele ruhunu taşıyarak ilkleri gerçekleştirmiş Trabzonspor’umuza “lisansınız iptal edilir” diyerek ne kadar büyük bir hata yaptığınızın farkında bile değilsiniz. Türkiye’de en çok ihale alan şirketlerden birinin pardon Türkiye Futbol Federasyonu’nun başkanı, Trabzonspor deyince bütün şehrin kenetlendiğini bilecek. Adalet bir gün herkese lazım olacak.” dedi.

Editör: TE Bilisim