Para kazandı onunla birlikte en güzel yatırımları yaptı. Trabzon’a ilk Bowling salonunu o getirdi, ilk jeep’i o aldı. Jan Maria Pfaff’ı o jeep’le şehir turu yaptırdı. Çizgisini bozmadı, kırmadı, Trabzonsporluluk hassasiyeti hep devam etti.
 
Düzköy ve yaylalarında evler yıkılırken birlikte idik. Ahh çekti, sonrasında da cep telefonunu açtı ve bir fotoğraf gösterdi, ‘Kesin çözümü buldum, devasa bir karavan aldım. Yaylaya çıkıyorum ve istediğim yere kuruyorum. Kimse de gelip bunu buraya neden kurduk demiyor. Şimdi onca yatırıma yazık. Üzgünüm’ dedi
 
Yeşil Doğa İçin
 
Türkiye genelinde 11 milyar fidan dikildi. Trabzon’da da muhteşem çalışmalar oldu. Trabzon Üniversitesindeki fidan dikim törenine Trabzon Belediye-İş Sendikası Başkanı İsmail Kaplan ile Yardımcısı Şevket Çelik de pankartı ile birlikte katıldılar.

İsmail Kaplan sendika başkanlığını fevkalede iyi yaptı. Trabzon için her güzel organizasyonda var, işçinin acısında, sevincinde yanında.
 
“Değirmendere’nin sorununu çözün”
 
Trabzon’un Ortahisar İlçesi Çarşıiçi Sokakta bulunan esnaf lavaboların kapalı olmasına tepki gösterdi. Burada esnaflık yapan Arif Azak, bu durumun ciddi sorun oluşturduğunu dile getirerek yetkililere çağrıda bulundu.

Azak, açıklamasında, “Halka açık olan lavabolar yıllardır kapalı. Burada; Yomra, Arsin ve merkez köylerinin otobüsleri ve minibüsleri buradan yolcu alıyor. Otobüs bekleyen yolcular için sorun oluyor. Yollar, ara sokaklar çok kötü kokuyor. Yetkililer buraya acilen çözüm bulsun.” dedi.
 
Vakfıkebir’den Akçaabat’a  Atandı
 
Vakfıkebir İlçe Emniyet Müdürü Fahrettin Sadullahoğlu, Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atandı. Vakfıkebir’de yaptığı başarılı çalışmalarla ilçe halkının büyük takdirini kazanan Müdür Fahrettin Sadullahoğlu birkaç gün içerisinde yeni görevine başlayacak.

1965 yılında Trabzon’un Çaykara İlçesi Taşkıran Mahallesinde doğan Fahrettin Sadullahoğlu, 1987 yılından itibaren sırasıyla İstanbul, Diyarbakır, Sakarya, Rize ve Giresun illerinde görev yaptı. Evli ve üç çocuk babası olan Fahrettin Sadullahoğlu’na yeni görevinde başarılar diliyoruz.
 
Kaymakamlar Başkan Balta’yı Ziyaret Etti
 
Vakfıkebir Kaymakamı Mesut Yakuta, Beşikdüzü Kaymakamı Şakir Öner Öztürk, Çarşıbaşı Kaymakamı Burak Yılmaz ve Şalpazarı Kaymakamı Uğur Ünsal, Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta’yı makamında ziyaret ettiler.

Ziyaret sırasında konuşan Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, Büyükliman Yöresi’nin bir bütün olduğunu ifade ederek her zaman birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiklerini söyledi. Başkan Balta ayrıca yeni görevlerine başlayan Çarşıbaşı ve Şalpazarı Kaymakamlarının bu birlikteliğe katkı sağlayacağına inandığını ifade ederek başarılar diledi.
 
2+1 Rahat Hatlar Trabzon Yollarında
 
Trabzon’un yerli otobüs firmalarından en köklüsü Kanberoğlu Turizm Seyahat, yenilenen otobüsleri ile tüm hatlarda 2+1 konforu ile yollarda adından sıkça söz ettiriyor. Firmanın aldığı karar doğrultusunda tüm hatlardaki otobüsler yenilenerek, 2+1 oturma düzeni ile modernize edildi. Firma yönetim kurulu başkanı Aydın Kanber, Kanberoğlu Turizmin yenilenerek halkın hizmetinde olduğunu ifade ederek, “Tüm hatlarımızdaki araçlarımızı 2+1 oturma düzeni ile yeniledik. Araçlarımız artık yollarda. Halkımız hizmetin en iyisini hak ediyor. Bizler de firma olarak en iyi hizmeti sunmak için araçlarımızı yeniledik. Tüm konuklarımıza Kanberoğlu Turizm güvencesi, ayrıcalıkları ve konforu ile hayırlı yolculuklar dileriz” dedi.
 
 
Editör: TE Bilisim