Köseoğlu yaptığı açıklamada, “TBMM Dilekçe Komisyonu ve İnsan Hakları Komisyonu Üyelerinden Kurulu Karma Komisyonca yapılan seçim sonucu Kamu Denetçiliğine seçilen can dostum, yol arkadaşım Av. Fatma Benli Yalçın’ı tüm kalbimle kutlarım. Bu anlamlı görevde Kendisine üstün başarılar dilerim. Hayırlı olsun.” dileklerinde bulundu.
 
MÜDÜR AKBAY ŞİNİK’DE
 
Trabzon Sosyal Güvenlik İl Müdürü Erdem Akbay, Şinik (Akçaabat) Organize Sanayi Bölgesini ziyaret etti. Ziyarette yönetim kurulu üyelerine kayıtlı çalışmanın önemi, yeni istihdam ve yatırım teşvikleri ile Covid-19 sürecinde kurulunca sağlanan destekler konusunda bilgilendirmelerde bulundu.

Bilgilendirmenin ardından Aksoylar Tavukçuluk ve Kerimoğlu Makine'nin üretim tesislerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
 
USTAOĞLU ÇARŞIBAŞI’NDA İNCELEMEDE
 
Çarşıbaşı temasları kapsamında, beraberindeki kurum amirleriyle ziyaret ettiği personeli ile bir araya gelen Vali Ustaoğlu, Kaymakam Burak Yılmaz ile birlikte ilçede yürütülen kamu hizmetleri hakkına bilgi aldı. Denetim Sırasında Düzköy Kaymakamı Burak Yılmaz, Vali Ustaoğlu’na eşlik etti.

Kaymakamlığın ardından Çarşıbaşı İlçe Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu ve Kurum Amirlikleri ile beraberindekilerle, Çarşıbaşı İlçe Emniyet Amirliğini de ziyaret eden Vali Ustaoğlu, burada bir araya geldiği personele, başarı dileklerini bildirdi. 
 
MÜDÜR USTA’NIN KONUĞU
 
Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, Trabzon İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta'ya makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Müdür Hakan Usta, Rektör Uzun’un ziyaretinden memnuniyet duydu. Trabzon İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta, “Ziyarette bulunan Sayın Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı'ya duyduğu memnuniyeti ifade ederek, teşekkür ettik.” cümlelerini kullandı.
 
KAŞIKÇI, ZORLUOĞLU’NIN YANINDA
 
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Trabzon Bölge Müdürü Sadettin Kaşıkçı’dan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ile buluştu. Başkan Zorluoğlu ile görüşen Trabzon İletişim Başkanı Sadettin Kaşıkçı ikili ilişkileri devam ettirip samimi birlikteliği devam ettiriyor.
 
Başkanı Murat Zorluoğlu, “Nazik ziyaretleriyle hediye takdim eden Başkan Kaşıkçı ’ya teşekkür ediyor, görevinde kolaylıklar diliyorum.” dedi.
 
HACISALİOĞLU’NDAN DESTEK
 
CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu ve beraberindeki yönetici İl ve İlçe Kadın Kolları ile birlikte Demir Ali ye umut olmak için düzenlenen kermese katıldı.

Başkan Hacısalihoğlu, “ Umut hepimiz için umut tüm SMA hastaları için birlikte başaracağız, İlçe Başkanlığımız, İl ve İlçe Kadın Kollarımız ile birlikte Demir Ali İyilik Dükkânını ziyaret ettik. Ortahisar ilçemiz Uzun Sokak eski kaymakamlık binası arasında açık olan iyilik dükkânını sizler de ziyaret edebilir, SMA ile mücadele veren Demir Ali’yi birlikte yaşatmak için hesap numarasına bağışta bulunabilirsiniz.” İfadelerini kullandı. Hesap Adı: Azime Ece Kara, Banka: HALKBANKASI İBAN:TR72 0001 2009 6490 0009 0095 82
 
SAFİTÜRK’Ü UNUTMADI
 
Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy 10 Kasım 2016'da makamına yerleştirilen bombanın infilak ettirilmesiyle hayatını kaybeden Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili merhum Muhammed Fatih Safitürk,’ü unutmadı.

Şehit edilişinin 4. Yılında Başkan Gürsoy, “Derik'te PKK'lı teröristlerin bombalı saldırısında şehit olan, ömrünü devletine ve milletine hizmete adamış yiğit kahraman Derik Kaymakamımız Muhammed Fatih Safitürk’ü rahmetle ve saygıyla anıyoruz. Ruhu şad olsun…”ifadelerini kullandı.
 
MİLLETVEKİLİ BALTA MECLİS’TE
 
AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, TBMM Genel Kurulu'nda, konuştu. CHP Grubunun İçtüzüğün 19’uncu maddesine göre Artvin'in Murgul ilçesindeki Altın madenleri ile ilgili vermiş olduğu grup önerisi üzerine Mecliste konuşan Balta, “Maden mühendisi olarak, Doğu Karadeniz Bölgesi metal madenleri açısından Türkiye’nin en zengin bölgesidir.

Bütün dünyadaki gelişmiş ülkelerde olduğu gibi Türkiye’de de bizler de yer altı zenginliklerimizi sürdürebilir bir çevre doğrultusunda ekonomiye kazandırmak için o zenginlikleri üretip milletin hizmetine sunmamız lazım, Murgul, Damar köyündeki siyanür havuzu değil siyanür tanklarıdır. Gelişmiş ülkeler bunları kullanıyor Türkiye’de 18 bölgede yapılan çalışmalar var.” İfadelerini kullandı.
Editör: TE Bilisim