Ekrem ve Cem Çapkınoğlu Veysel bayileri başta olmak üzere iki sektörde de önemli işler yaptılar. Ve krize inat büyüdüler. Dün Ekrem ve Cem Çapkınoğlu ile sohbet ettik.

Trabzon sevdalısı Ahmet Nazif Zorlu’nun uzun yıllardır bölgede bayiliğini yapan Çapkınoğlu Ordu bölgesine de açıldı ve Ünye, Fatsa ve Ordu merkez de de Vestel ürünlerinin satış noktalarını oluşturdular. Çalışmak, üretmek ve kriz döneminde bile yılmamak, atak yapmak önemlidir. Çapkınoğlu kadeşleri kutluyoruz.

TÜRKİYE’Yİ KUCAKLIYORUZ

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Koray Aydın, ‘İYİ Parti tüm ülkeyi kucaklayacaktır. Dini dili, ırkı ne olursa olsun tüm vatandaşlarımızı bağrına basacaktır. çünkü Bizim üst Kimliğimiz Türkiye Cumhuriyeti’dir’ dedi.

MEMLEKET PARTİSİ SEÇİMİNİ YAPTI

Memleket Partisinin Yomra Aurum Otelde gerçekleştirdiği, Ortahisar İlçe Başkanlığı seçimlerini takip ettik. Yasin Atmaca tek aday olarak girdiği seçimi tüm üyelerin oyunu alarak kazandı. Memleket Partisi henüz yeni bir parti ama yapılanmasını,  Türkiye genelinde her gün arttırmakta. Genç ve dinamik bir yönetime sahip olan Memleket Partisi üye ve delegeleri ile birlikte heyecan içerisinde sandıkta oylarını kullandılar.

Bu Konu da söz alan İl Başkanı Erkan Armutçu ‘54 ilde yapılanmamızı Genel Merkez baz’ında tamamladık.  Trabzon’da 7 ilçede seçimlerimizi yaptık, diğer ilçelerimizde çalışmalarımız devam ediyor. Memleket Partisine her tabandan teveccüh var. Genel Başkan Sayın Muharrem İnce Türkiyenin meselelerine vakıf. Her meselenin çözümü biz de mevcut.  Kendimizi İktidar’a en yakın parti olarak görüyoruz. Seçimlere sıkı bir şekilde hazırlanıp en iyi noktaya geleceğiz’ dedi. Ortahisar İlçe Başkanlığına seçilen Yasin Atmaca da yaptığı konuşmada, ‘Şahsıma üyelerimiz tarafında gösterilen teveccühe teşekkür ediyorum. Sorumluluğumun farkındayım. Şimdiden tezi yok hemen saha çalışmalarına başlayacağız.  Ortahisar’ı iyi tanıyoruz ve çözüm için elimizde reçetemizle geliyoruz. İlk önce Ortahisarı bu keşmekeş trafikten kurtaracağız’ dedi.

BALTA’YI ZİYARET ETTİLER

Trabzon Üniversitesi Vakfıkebir Meslek Yüksekokulu Müdürü Tolga Ergün, Garanti Bankası Vakfıkebir Şubesi Müdürü Volkan Açıl ve Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Mehmet Şentürk, Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta’yı makamında ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler.

OSMAN KAAN ÖRNEK OLUYOR

Kaanlar Gıda Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hafız Osman Kaan, Vakfıkebir İlçe Müftüsü Şükür Küçük'ü makamında ziyaret etti. Vakfıkebir İlçe Müftülüğüne bağlı olarak eğitim öğretim hizmeti veren Vakfıkebir Hafız Hasan Kaan Kur'an Kursu'nu da yaptırmış olan ve halen kurstaki öğrencilerin tüm ihtiyaçlarını karşılayan hayır sahibi işadamı Hafız Osman Kaan, Vakfıkebir İlçe Müftüsü Şükür Küçük'ü ziyaretinde bir süre başbaşa sohbet ettiler, müftülük ve Kur'an kursu hizmetleriyle ilgili bilgi paylaşımında bulundular.

İlçe Müftüsü Küçük, ziyaretlerinden dolayı hayırsever iş adamı Hafız Osman Kaan'a teşekkürlerini ifade etti.

HAYIRLI OLSUN DEDİLER

AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun yönetim kurulu üyesi arkadaşları ile birlikte yeni görevine başlayan Vakfıkebir İlçe Milli Eğitim Müdür Ahmet Altın’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dediler. AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun yeni Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Altın’ın, “İlçemize en güzel hizmetleri yapacağına inanıyor, yeni görevinde başarılar diliyorum” diye konuştu. Vakfıkebir İlçe Milli Eğitim Müdür Ahmet Altın ise ziyaretlerinden dolayı AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun yönetim kurulu üyesi arkadaşlarına teşekkür etti.

 “AÇLIK VE SEFALET BU MİLLETİN KADERİ DEĞİLDİR”

Gelecek Partisi Trabzon İl Başkanı Hasan Kamil Velioğlu, açıklamalarda bulundu. Valioğlu, “

Ülkede ki enflasyonun dizginlenememesi nedeniyle oluşan hayat pahalılığı ve ekonomik tükenmişliğimizi, Akpartili yöneticiler savunamazken ve tüm bu yasaklar, yolsuzluklar ve yoksulluk karşısında sessizliklerini korurlarken, şahsına çok değer verdiğim kıymetli ağabeyim MHP il Başkanınn savunma refleksi ile sosyal medyadan paylaşımlar yapması traji komik bir durumdur. Hele de Bahçelinin "MHP nin siyasette ki sorumluluğu muhalefettir" sözünden sonra. MHP li Karakaya'nın "biz iktidar ortağı değiliz" sözünden sonra.

Bahçeli ve Perinçek'in yönetimde söz sahibi oldukları her dönemde, ülkenin krizlerle boğuştuğu tarihi bir gerçekken, iktidarı savunma misyonu üstlenmiş siyasetçilerin, Vatan ve Bayrak üzerinden yapılan hamasetle milleti açlığa mahkum gibi gösterme gayretleri siyaseten tükenmişliklerinin ve vizyon eksikliklerinin açık bir göstergesidir. 

Açlık ve sefalet bu milletin kaderi değildir. Beceriksiz, Cahil ve ard niyetli yöneticilerin kötü yönetimlerinin bir sonucudur. Bu aziz milletin açlık ve yokluğa mahkum olması, Milli paranızın en çok değer kaybeden paralardan olması, ödediğimiz faizin son 5 yılda 5 kat artmış olması sizi eğer üzmüyor ve siyasi kaygılarınız nedeniyle tüm bunlara sessiz kalabilen kim varsa, önce Türklüğünü, sonra da milliyetçiliğini gözden geçirmelidir.” dedi.

ÜRETİCİ KAYBETMEYE DEVAM EDİYOR

Trabzon Ziraat Odaları Koordinasyon Kurulu Başkanı ve Arsin Ziraat Odası Başkanı Hasan Kozoğlu, fındığa dikkat çekti. Kozoğlu, “Fındık üreticisi kaybetmeye devam ediyor. 12 Ağustos 2021 günü fındık fiyatı 26,50-27,00 Lira açıklandığında dolar kuru 8,60 Liraydı. Bir kg Levant kalite fındığın dolar karşılığı fiyatı 3,08 dolardı. 14 Kasım 2021 günü Dolar kuru 9,98 lira oldu ve 1 kg levant kalite fındığın dolar karşılığı 2,66 Dolara indi. Fındık üreticisinin kaybı 9,98-8,60=1,38 dolar. 1 kg fındıktan üreticinin kaybı yaklaşık (4) lira yapıyor.” dedi.

BAŞKAN GENÇ’TEN KIBRIS MESAJI

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC) kuruluşunun 38. yıl dönümü nedeniyle yaptığı paylaşımda “Kıbrıs Türk halkı, Türk milletinin ayrılmaz, kopmaz bir parçasıdır. Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin 38. kuruluş yıl dönümü kutlu olsun. Bu vesile ile Kıbrıs Barış Harekatı’nda şehadete eren aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle yad ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilisim