Resmi Gazete’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bu gece yayımlanan atama kararıyla Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğüne atanan Turan Kuloğlu, geçmişte Adalet Bakanlığında Personel Genel Müdür Yardımcılığı, Hâkimler ve Savcılar Kurulu Genel Sekreter Yardımcılığı görevlerinde bulunmuş ve son olarak Yargıtay Cumhuriyet Savcılığı görevini sürdürmekteydi.

Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğüne atanan Turan Kuloğlu'nun yargı camiasında vizyonel projeleriyle tanınan bir yargı mensubu olduğu ve Trabzon’un Araklı ilçesi nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi. Atama Trabzon ve Araklı'da memnuniyetle karşılandı.

KANDAZ’A GEÇMİŞ OLSUN

Trabzon'un sevilen iş insanlarından Hasan Kandaz  iki gün önce 5 saatlik ağır bir ameliyat geçirdi, ilk ziyaretçisi her zamanki gibi, kayınbiraderi Ahmet Faik yavuz oldu. Kandaz “Allah'ıma çok şükür bugün daha da iyiyim bir hafta hastanede kalacağım. Herkese selamlar.” dedi.

GÜNÜN YORGUNLUĞUNU ATTI

AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı, Yomra İlçe Koordinatörü Canan Bülbül, günün yorgunluğunu, taze demlenen çayla birlikte attı. Bülbül, Yomra İlçe eski başkan yardımcısı Fatih Abdioğlu’nun demlediği çay ile atarak kısa bir de mola verdi. ‘Çayın muhabbeti deminden gelir’ diyen Bülbül, Abdioğlu’nun kızı ile de sohbet etti.

ZORLUOĞLU İLE GÖRÜŞTÜ

Trabzon Fırıncılar Odası Başkanı Davut İlik, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nu ziyaret etti. Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Zorluoğlu’na giden İlik, “Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Murat Zorluoğlu’nu ziyaret ettik. Hoş sohbet oldu. Sektörümüze verdiği destek ve şehrimiz adına yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ettik” dedi.

 “DEVLETİMİZ HER DAİM VATANDAŞIMIZIN YANINDA”

Ordu Valisi Tuncay Sonel, her hafta düzenlediği “Halk Günü” toplantıları kapsamında bugün de vatandaşlarımızla bir araya geldi. Her hafta Çarşamba günlerini kendisiyle görüşmek, dertlerini, sorunlarını ve taleplerini iletmek isteyen vatandaşlarımıza ayıran Vali Tuncay Sonel, bugün gerçekleştirmiş olduğu “Halk Günü”nde 147 vatandaşımızı dinledi.

“Halk Günü” toplantısına katılan vatandaşlarımızın öncelikle hal ve hatırlarını soran Vali Sonel, daha sonra bire bir görüştüğü vatandaşlarımızın kendisine ilettiği sorun, sıkıntı ve taleplere, toplantıda hazır bulunan kurum yöneticileriyle birlikte çözüm bulmak için çaba sarf etti. İş, sosyal yardım, sağlık gibi konular başta olmak üzere vatandaşlar tarafından iletilen tüm taleplere gereken hassasiyetin gösterildiğinin altını çizen Vali Sonel, “Her hafta düzenlemiş olduğumuz halk günü toplantılarımızla yöre insanımızla bir araya geliyoruz. Onların bize ilettikleri her türlü sorun, sıkıntı ve taleplerin giderilmesi noktasında çalışma arkadaşlarımızla birlikte çaba sarf ediyoruz. Büyük çoğunlukla da bu talepleri yerine getiriyoruz. Devletimiz her zaman vatandaşımızın yanındadır. Alışveriş kartı, gıda kolisi, sağlık yardımı gibi her türlü desteği yapıyoruz. Amacımız, halk günü toplantılarına katılmak amacıyla Valiliğimize kadar gelen yöre insanlarımızı evlerine mutlu göndermek, devletimizin güler yüzünü, şefkatini onlara göstermektir” dedi. Vali Tuncay Sonel’in yakın ilgi ve desteği dolayısıyla çok mutlu olduklarını belirten vatandaşlarımız, “Sayın Valimize çok rahat ulaşabiliyor, sorun ve taleplerimizi iletebiliyoruz. Güler yüzüyle bizlere her zaman yakın ilgi gösteriyor. İsteklerimizi mümkün olduğunca yerine getiriyor. Allah Devletimizden, Sayın Valimizden razı olsun” diyerek, Vali Tuncay Sonel’e hayır dualarını eksik etmediler, teşekkürlerini sunarak, memnuniyetlerini ifade ettiler.     Vali Tuncay Sonel, “Halk Günü” toplantılarında özellikle yaşlı, çocuklu ve uzak ilçelerimizden gelen vatandaşlarımıza öncelik vermeye özen gösterirken, aileleri ile birlikte gelen çocuklara da çeşitli oyuncaklar vererek onları sevindiriyor.

GELECEĞİN STARI TERMİNAL’DE

Karadeniz Müziği’ni farklı yorumlayarak milyonlarca seveni olan Ceren Ece Öksüz, Terminal Pide kalitesini tercih etti. ‘Kesişme İyi ki Varsın Eren’ filminin müziğine de imzasını atan Ceren Ece Öksüz, öğle yemeği için Terminal Pide’nin meşhur karışık pidesini tercih etti. İşletme Sahibi Abdulkadir Bektaş, misafirine yakın ilgi göstererek, “Geleceğin dünya starı, güzel kızımız Ceren Ece Öksüz’ü ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

ÇÖZÜM BİRİMİ ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Giresun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Çözüm Birimi şehir genelinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Saha incelemeleri sırasında eksiklikleri belirleyen ekipler, bir yandan da vatandaşların talebi doğrultusunda çalışmalar yapıyor. Bu kapsamda ekipler tarafından, Aksu Mahallesi Pazar Caddesi’nde bordür boyama çalışması, Fevzi Çakmak Mahallesi Birlik Sokak’ta merdiven tamiratı, Hacıhüseyin Mahallesi Yeşil Sokak’ta parke tamiratı ve Kapu Mahallesi’nde kaldırım tamiratı gerçekleştiriliyor. Çalışmalarını kısa sürede tamamlayıp, vatandaşlarımızın taleplerine anında cevap veren Çözüm Birimi yetkilileri aralıksız olarak çalışmalara devam edileceğini bildirildi.

Editör: TE Bilisim