Burdan İYİ Parti Kürtün ilçe başkanı olarak soruyorum, ey ilgili ve bilgili beyler, bu programı organize edenler bu konuda kusuru olanlar hakkında sayın Kürtün kaymakamı bir yaptırım uygulamış mıdır? Bu ülkenin kurucu liderine yapılan bu saygısızlığın bir bedeli olacak mıdır? Törene katılmayan daire amirleri hakkında ne gibi bi işlem yapılmıştır? Konunun takipçisi olacağız. Bu vesileyle Yüce Türk milletinin 29 Ekim Cumhuriyet bayramını en içten dileklerimle kutlar sağlıklı günler dilerim. Metin Özkan İYİ Parti Kürtün ilçe başkanı.’
 

 
SONBAHARA VEDA
 
Ali Rıza Akdeniz’in AK Parti İl Başkanlığında Ömer Tosun ve İzzet Usta’da aynı yönetimde yer aldılar. Öyle bir yer aldılar ki, 2003 yılından itibaren hiç ayrılmadılar. Bu muhteşem üçlü yazın bitmek üzere olduğunu anlayınca Haçka yaylası ile birlikte Düzköy yaylalarının muhteşem güzelliğine gittiler. Ömer Tosun çok sevdiği başkanını ve çok sevdiği ortağı İzzet Usta’yı kenti ilçesine ve o ilçenin yaylalarına götürdü. Yaylaların en sevildiği dönemde müthiş bir tur yaptılar ve döndüler. Türkiye, Trabzon her insan zor dönem geçirdi, bu dönemde de tebdili mekanda ferahlık var sözünün önemine işaret ediyoruz ve diyoruz ki acaba bu fotoğrafı çeken 4.kişi kim?
 

 
CHP HEYETİ SAHALARI BOŞ BIRAKMIYOR
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, ekibi ile sürekli sahadadır. Bir esnaf ziyareti yapar, bir çay ocağında oturur halkın sıkıntısını dinler. Hacısalihoğlu’nu önceki gün Meydan civarında çay ocağında gördük. Ekibi ile çay içip halkın sıkıntılarını dinliyordu. Başkanın masasına misafir olduk. Çaylarımızı yudumlarken, vatandaşların da sorunlarını da dinlemeyi ihmal etmedi. Başkan Hacısalihoğlu, ekibi ile her an sahada olacaklarını, vatandaşları yalnız bırakmayacaklarını dile getirdi.
 


 
ESNAF SARAYININ ASANSÖR SIKINTISI
 
Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin üst katı esnaf sarayıdır. Meslek odalarının bir çoğu burada hizmet verir. 5 katlı binanın en büyük sıkıntısı asansör sıkıntısı. Dün 4. Katta bulunan bir odayı ziyarete gittik. Binanın asansörleri çalışmadığı için merdivenden çıkmak durumunda kaldık. Sohbette konu asansörlerden açıldı, meğerse binanın asansörleri tam 3 senedir bozukmuş. Hatta 3. Katta hizmet veren Ticaret İl Müdürlüğü de bir türlü yapılamayan asansörlerin yüzünden Ticaret Odası binasına taşınmış.
 

 
ÇEBİ’YE MUHTARLARDAN TEŞEKKÜR
 
Ortahisar Belediyesi’nin Fen İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Selahattin Çebi, sorumluluk alanı gereği mahalle muhtarları ile çok içli dışlıdır. Mahallerin yolu, alt yapısı gibi bir çok işi Çebi ve ekibi yapar. 1 Nolu Bostancı Mahalle Muhtarı Yaşar Celep, dün sabah Çebi’yi makamında ziyaret ederek, mahalleye yaptığı hizmetler için teşekkür etti.
 

 
MUHTARDAN YOĞUN ÇALIŞMA
 
Trabzon’un Ortahisar İlçesi 3 Nolu Erdoğdu Mahallesi Muhtarı Mahmut Hayır, mahallesi için 7/24 görev yapar. Asla mesai saati yoktur. Dün de yeni değişen sokak isimleri ve kapı numaraları ile ilgili çalışmaları yerinde inceledi. Çalışma ekibi ile oturup biraz da istişare yaptı.
 

 
USTA, ŞOFÖRLERLE BULUŞTU
 
Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta, istişareye çok önem verir. Zaman zamanda esnaflarla bir araya gelen Usta, şoför esnafı için olumlu kararlar adına çalışmalar yapar. Usta, önceki akşam, başkan vekili Mustafa Öksüz, Fatih Durak Başkanı Önder Özsalih ve Liman Taksi Durak Başkanı Hüseyin Sökmen ile istişare toplantısında bir araya geldi.
 

 
YILMAZ’A BAŞ SAĞLIĞI DİLEDİLER
 
Eski başbakanlardan ve Anavatan Partisi eski Genel Başkanı Mesut Yılmaz, Şişli'de tedavi gördüğü Özel Florence Nightingale Hastanesinde 73 yaşında bugün hayatını kaybetti. Mesut Yılmaz’ın vefatı başta memleketi Rize’de olmak üzere ülkenin her yanında büyük bir üzüntüye neden olurken, siyasiler de sosyal medyada başsağlığı mesajlarını iletti. Anavatan Partisi Rize İl Başkanı Ceyhun Yılmaz, AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan, İYİ Parti Rize İl Başkanı Av. Ayşegül Özyanık, Saadet Partisi Rize İl Başkanı Av. Muhammet Kaçar, Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci ve DEVA Partisi Rize İl Başkanı Metin Erdoğan, Mesut Yılmaz için taziye mesajı yayımladı.
 

 
 
Editör: TE Bilisim