Şimdi Gazipaşa esnafı soruyor. Bizi daha ne kadar mağdur edecekler? Sokak kenarlarındaki otoparklar ne zaman kalkacak. Bu caddede, ne zaman çift yönlü trafik akışı olacak.. Bu taleplerinin hepsi, siyasiler tarafından makul karşılanmış yeni düzenleme yapılacağına dair söz verilmişti. Haydin bakalım sandalyeleri kaldırdınız siz de sözünüzü tutun!
 

 
7M GÜÇLENDİ
 
7M Hastanesi Başhekimi Dr. İsmail Hakkı Ocak, Hastane yönetiminin desteğiyle çok güçlü bir ekip kurduk. 7M ailemiz gün geçtikçe büyüyor, özellikle bu pandemi sürecinde maske, mesafe ve hijyeni ön plana koyduk, sağlıkta güvenin adresi olduk. Şimdi vatandaş polikliniklerde dolaşmıyor, aradığı şifayı 7M’de buluyor’ dedi.
 

 
REVİ ŞALPAZARI’NDA
 
AK Parti il başkanı Haydar Revi Şalpazarı ilçe başkanı Zeki Çabuk başkanlığında toplanan yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu.
 

 
ESKİLERİ KONUŞTULAR
 
Ortahisar Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Canım, AK Parti Trabzon İl Yönetim Kurulu eski üyesi Abdulkadir Birinci ve AK Parti İl Gençlik Kolları eski yönetim kurulu üyesi Sinan Aydın, ofislerinde birbirlerine komşudurlar. Dün ofislerinin önünde oturdular. Çaylarını yudumladılar. Sosyal mesafeye dikkat ederek eski anılarını tazelediler.
 

 
MAHALLELER ARASI DAYANIŞMA
 
Trabzon’un Ortahisar Belediyesinde birlikte mesai yapan Cengiz Değermenci ile şimdiki Aydınlıkevler Mahallesi muhtarı Oktay Turan ve Gökhan Çolakoğlu, Değermenci’yi Karşıyaka Mahallesindeki mekanında ziyaret etti. Birbirine sınır olan Karşıyaka ve Aydınlıkevler Mahalleri arasında dayanışma köprüsünü de kuran Değermenci ve Turan, uzun uzunda eski anıları yad ettiler.
 

 
FARABİ’NİN SIKINTILARI NE OLACAK?
 
Ekonomik krizlerle tüm Türkiye’ye adını duyuran KTÜ Farabi Hastanesi, otopark krizi ile de hasta ve yakınlarına illallah dedirtti. Yönetimsel anlamda ciddi sıkıntıların yaşandığı hastaneye gelen hastalar ve yakınları araçlarını çekecek bir otopark bulamıyorlar. Hastanenin doğu tarafına yapılması planlanan ve ekonomik nedenlerden dolayı bir türlü bitirilemeyen otopark sıkıntısı nedeni ile hasta yakınları araçlarını yola çekmek zorunda kalıyor. Trabzon’a marka olan bir hastanenin olumsuz bir şekilde ülkeye adını duyurması tepkilere yol açtı.
 

 
TARIM’DAN AÇIKLAMA
 
Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, açıklamalarda bulundu. Tarım, “Küresel şer odaklarının ülkemizde hedefe koymuş oldukları merkez Milliyetçi Hareket Partisinin lideri ve genel merkezidir. Tam da bu sebeptendir ki bütün saldırıların muhatabı MHP’dir. Her dönem gönüllü olarak zaten siyasal ve sayısal bütün iktidarların ortağı olmuş, seçimler boyunca yarışsa da seçimden sonra devleti yöneten iktidarların arkasında durmayı ülkeye en büyük hizmet kabul etmiştir. İlk defa bu kadar dikkate alınmasının kazanımlarını Türkiye yaşamakta. Girilen Turan yolunda tünelin çıkışındaki ışık bariz görünmektedir. Yeni sistem Avrupa’nın hoşuna gitmeyen yönetim biçiminde yöneteni alaşağı yapma dönemini bitirmiş, artık müdahale edilemez biçimde gayri meşru yolların önü tıkanmıştır. Daha önce olanlara baktığımızda lidere bir bakalım. Tabipler Birliğini izleyelim, Barolar Birliğini seyredelim, Nahçivan’ı merak edelim ama ne yazık ki bir tek bilen var Dr. Devlet Bahçeli.” İfadelerini kullandı.
 
         
 
BÖRÜ UNUTULMUYOR
 

PKK'lı teröristler tarafından Diyarbakır'da katledilen Yasin Börü, vefatının 6. yıldönümünde sevenleri tarafındna anılıyor. AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, “Şehadetinin yıl dönümünde Yasin Börü ve tüm şehitlerimizi rahmetle yad ediyorum. Terörist zihniyetin kışkırtması sonucu meydana gelen 6-8 ekim olaylarında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum.” dedi.
 

 
TÜRKİYE KAMU SEN´DEN AZERBAYCAN´A DESTEK
 

 Türkiye Kamu Sen, Ermenistan´ın sivillere yönelik saldırıları ķınadı. Ermenistan´ın hem suçlu, hem güçlü olmaya çalıştığını, ancak 28 yıldır işgal altında tuttuğunu da hatırlattı. Açıklamayı yazılı olarak Türkiye Kamu Sen Artvin İl Temsilcisi İsrafil Bayrak yaptı. Türkiye Kamu Sen üyeleri, Azerbeycan’a destek afişi astı. Yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi: "Karabağ´dan çıkmadığını hatırlattı. İşgalci Ermenistan’ın Azerbaycan topraklarına yaptığı ve sivilleri hedef alan kalleş saldırısını bir kez daha şiddetle telin ediyoruz. Türkiye Kamu-Sen olarak, tüm varlığımızla kardeş Azerbaycan halkının yanında ve Azerbaycan’ın fiilen sahip olduğu ve uluslararası hukukun tescil ettiği tüm hakların sonuna kadar savunucusu olduğumuzu ifade ediyoruz. Tek millet iki devlet anlayışımızla, canımızla, kanımızla ve tüm varlığımızla can Azerbaycan’ımızın yanındayız. Duamız ve desteğimiz sizlerle. Her zaman olduğu gibi tüm kalbimizle haykırıyoruz: Karabağ Türk’tür, Türk kalacaktır!”
 

Editör: TE Bilisim