Aynı zamanda yakın iki arkadaştan Malkoç, Hacettepe’nin yeni rektörünü kutladı ve ‘Üniversiteyi çok daha iyi yerlere getireceksiniz’ dedi. Ünivar’da ziyaretten duyduğu memnunuyeti dile getiriken ‘KDK her zaman uyarılarını yapacak’ ifadelerini kullandı.


 
NKY DÜNYA MARKASI
 
Dünya Şirketler sıralamasında 96.olan NKY Yapı İnşaat hız kesmiyor. CEO Emre Yazıcı, ‘Dünya ile entegre olmak için dünyanın her yerinde olmanız gerekiyor bunun için her yere imzamızı atmak istihdam yaratmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz“ dedi. ktuluyor tebrik ediyoruz.
 

 
AHMET UZUN’DAN KONGREYE DAVET!
 
 AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun, AK Parti Vakfıkebir 7. Olağan İlçe Kongresinin 26 Eylül Cumartesi günü gerçekleştirileceğini söyledi. Türkiye genelinde kongre süreci devam eden AK Parti'de Vakfıkebir İlçe kongresi hafta sonu gerçekleşecek. Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun; Kongreler partilerin muhasebe ve murakabe dönemleridir. Kongreler yenilenmektir, tazelenmektir, gücümüze güç katmaktır. AK Parti kongreleri her zaman; çok güçlü ve geniş katılımlı olmuştur.
 
Bu doğrultuda 26 Eylül Cumartesi günü Saat: 15.00’da Vakfıkebir Spor Salonunda AK Parti 7. Olağan Vakfıkebir İlçe kongremizi gerçekleştireceğiz. Öncelikle şunu belirtmek isterim ki bu onur verici göreve tekrardan layık görülmek bizim için ayrı bir gurur vesilesi olmuştur. AK Parti’de görevler gelip geçicidir. Kalıcı olan davadır. Görevlerimizin, unvanlarımızın ne olduğunun çok önemi yok. Görevlerimizi nasıl yaptığımızın önemi var. Eğer halkımızın hatırını her şeyden önde tutarsak işte o zaman Allah da bize yardım eder” dedi. Uzun sözlerini şöyle sürdürdü: “Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve bu büyük davaya inanmış kadrolarıyla birlikte kimsenin hayal bile edemediği atılımlar gerçekleştirilmiştir. Tüm Vakfıkebirlileri kongreye davet ediyorum.’
 

 
ÇALUK DAYISINI KAYBETTİ                
 
TAKA Gazetesi’nin Haber Müdürü Sonay Çaluk dayısını kaybetti. Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde yaşayan ve 7 yıldan buyana kanser tedavisi gören Kemal Usta yaşama veda etti. Çaluk ailesi önceki gece uçakla İstabul’a oradan da Kocaeli’ne geçti ve cenazeyi son yolculuğuna uğurladılar. Merhuma Allahtan rahmet kederli ailesine ve mesai arkadaşımız Sonay Çaluk’a sabır ve başsağlığı diliyoruz.
 

 
ÖZKURT'UN OFİSİ VE MİSAFİRLERİ
 
TTSO Meclis Üyesi, Özel Trabzon 7M Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı ve Sebat Sürücü Kursları kurucu müdürü Aydın Özkurt, meydanda ki ofisinde misafirlerini ağırladı. Siyasetçi AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı iş insanı  Mehmet Atmaca, Özel Trabzon 7M Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Çakır ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi eski genel sekreteri Davut Çakır bir araya geldiler. Eski günleri yad edip bol bol sohbet ettiler.
 

 
ŞALPAZARI BELEDİYESİNDEN MUHTEŞEM YARIŞMA
 
Şalpazarı Belediyesi tarafından “Ağasar Kadını” fotoğraf yarışması düzenleniyor. Yarışmanın amacı ile ilgili yapılan açıklamada, “Trabzon’un Şalpazarı İlçesi’nin engebeli ve yeri geldiğinde zorlu doğa koşullarına hiç yılmadan, usanmadan göğüs geren yöre kadınının, hayat mücadelesini resmetmektir ve ilçenin ulusal mecrada daha çok tanınılırlığını sağlamaktır.” denildi. Yarışmanın jürisinde Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız,  Gazeteci, Yazar, Yönetmen Varol Uzlu, Görüntü Yönetmeni Aytekin Çakmakcı,  Türk Dünyası Kadın Platformu Başkanı Oya Canbazoğlu Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı, Aydın Gelleci, Fotoğraf sanatçısı Yusuf Arslan yer alıyor. Yarışmanın son başvurusu 30 Eylül 2020.  Dereceye girenlere: Birinciye 3.000TL, İkinciye 2.000 TL, Üçüncüye 1.000 TL ödül verileceği açıklandı.
 

 
İYİ PARTİ’DE 2 GİRESUNLU
 
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, oy kullanan delegenin tamamının oyunu aldı. 50 GİK üyesi, 11 MDK üyesinin seçildiği kurultayda, hemşerilerimiz Av. Ünzile Yüksel 15. Sıradan ve Burak Akburak’ta 38. sıradan Genel İdare kurulu (GİK) üyeliğine seçildiler.
 

 
 “LİDERİMİZİN DE DAVAMIZIN DA YOLU YOLUMUZDUR”
 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon İl Başkanı Bekir Sıktı Tarım, “Sadakat kişinin kendinde bir kişiye bir yer ayırması ve o yeri onun için hep korumasıdır. Sadakat hiç bir zaman bir menfaat aracı olmamalıdır. Sadakat maskesini kazanca yatırma gayretinde olan hiç kimseden dava adamı olamaz. Biz hangi şekilde ve şartta olursa olsun liderimizin de, davamızın da yolu yolumuzdur diyoruz. Liderimizin sadakatli olana da, sadakat rolü oynayana da hiç bir borcu yoktur. Hiç menfaatim ve istediğim yoktur diyenin bile torunlarının geleceğini düşünmek gibi bir menfaati vardır. En güzeli ve haz vereni de budur.  Ben sadece diyorum ki,  ya olmasaydın.” İfadelerini kullandı.
 

 
 
 
Editör: TE Bilisim