RAHMİ ÜSTÜN ANKARA’DA

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu makamında ziyaret eden Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün kendisine belediyenin armasını taşıyan gümüş bir plaket takdim etti.

URALOĞLU’NDAN CORA’YA ZİYARET

Karayolları Genel Müdürü Abdülkadir Uraloğlu, AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora’yı ziyaret etti. Uraloğlu ve Cora, çalışmaları konuştu. Milletvekili Cora, Uraloğlu’na ziyaretten dolayı teşekkür etti.

MUHTARDAN KIYMALI ZİYAFETİ

Trabzon'un Ortahisar İlçesinin efsane muhtarlarından Kadir Sert'in başkanından bürokratına, memurundan işçisine, esnafından sanayicisine herkesle sıkı diyalogları vardır. 'Önce insan' diyen bir anlayışla mahallesi ve halkına hizmet eden Sert, haftada 2 kez de iş yerinde kıymalı ziyafeti yapar. Sert'in bu seferki misafirleri Büyük Şehir belediyesi  müdürü Eşref Sungur, Trabzon Hızırbey Vergi dairesi müdürü Bilal Dizdaroğlu, 2 nolu Bostancı mahallesi muhtarı Hüseyin  Kadı, ve Mehmet Sert oldu. Sert'in ısmarladığı kıymalıları yediler ve gündemle alakalı sohbet ettiler.

VALİ USTAOĞLU’NA RESİM HEDİYE ETTİLER

Tonya Kaymakamı Muhammet İkis ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Durmuş, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu'na Tonya Anadolu Lisesi Görsel Sanatlar öğretmeninin öğrencilerle yaptığı "Salgının zorlukları sanatla tarif edildi, Yaşanan zorlu süreç ustalıkla resmedildi" temalı resmi hediye ettiler.

ÖZASLAN’IN BABA ACISI

Eski Gazeteci Avni Özaslan babası Osman Özaslan’ı kaybetti.  Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Özaslan Yomra ilçesi Pınarlı Mahallesi'nde dün öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Biz de TAKA Gazetesi olarak Özaslan ailesine baş sağlığı Osman Özlaslan’a Allah’tan rahmet dileriz.

AMAÇ DAHA KALİTELİ HİZMET

Araklı Belediyesi makine parkını güçlendirmeye devam ediyor. Vatandaşlara daha kaliteli ve hızlı hizmet sunmak adına çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.  Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi yeni bir makine belediye kazandırdıklarını ifade ederek “ Yeni greyderimiz Hayırlı, uğurlu olsun.  İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya ve TBB Başkanımız Sayın Fatma Şahin’e ilçe halkım adına teşekkür ediyorum.  Kaymakamımız Sayın Kürşad Karaca, Ak Parti Araklı İlçe Başkanımız Sayın Şaban Bıyık, İlçe Müftümüz Sayın Erdoğan Dalkes, Meclis üyelerimiz, yönetim kurulu üyelerimiz ve vatandaşlarımızın katılımıyla dualar eşliğinde makinemizi teslim aldık.” dedi.

İMZALAR ATILDI

Ordu Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı tarafından Ordu Organize Sanayi Bölgesi içerisinde Aile Sağlığı Merkezi ve 112 İstasyonu yaptırılacak.   Ordu Organize Sanayi Bölgesindeki 2 dönümlük arsa üzerinde, 380 metre² kapalı alanda yapılacak ve İl Sağlık Müdürlüğünün kullanımına verilecek 3 birimli Aile Sağlığı Merkezi ve 2 birimli 112 İstasyonunu için protokol imzalandı. Ordu Organize Sanayi Bölgesi ve 2. Küçük Sanayi Sitesinde çalışanlar ile yöredeki  vatandaşlara hizmet verecek Aile Sağlığı Merkezi ve 112 İstasyonu yapım protokolü imza programında konuşan Ordu Valisi Tuncay Sonel, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın destekleriyle Ordu’da eğitimden sağlığa, her alanda çok ciddi ve güzel yatırımların yapıldığına dikkat çekti. Vali Sonel, Ordu Organize Sanayi bölgesinin ihtiyacı olan Aile Sağlığı Merkezi’nin Ordu’ya hayırlı olmasını dileyerek, sözlerini şöyle tamamladı: “OSB’nin ihtiyacı olan Aile Sağlığı Merkezi ve 112 istasyonu yapılacak. Aile Sağlığı Merkezimiz bölgeye hitap edecek. Hakikaten çok faydalı ve hayırlı bir iş. Allah razı olsun emeği geçenlerden. Ordu’muza, memleketimize ve yöre insanımıza hayırlı uğurlu olsun diyoruz. Allah hayrınızı kabul etsin, işlerinizde de bol ve bereketli kazançlar nasip etsin.”

 “ÖNEMLİ HİZMETLERİ VATANDAŞLARIMIZLA BULUŞTURDUK”

Rize İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Türüt, Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliğinin 2021 yılı 1. Olağan Genel Kuruluna katıldı. Rize Vali Yardımcısı ve Birlik Başkanı Gülhani Ozan Sarı başkanlığında İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü toplantı salonunda yapılan genel kurula, Merkez İl Genel Meclisi Üyeleri Mustafa Fatih Topçu, Nuran Alim, Emin Kanbur, Bayram Ali Çapoğlu, Birlik Müdürü Muhammet Kalyoncu ve Merkez köy muhtarları yer aldı.2020 yılındaki yatırımların değerlendirildiği genel kurulda, 2021 yılındaki çalışmalar hakkında istişareler edilirken bir yıl süreyle birlik encümenliğinde görev yapacak üyelerin seçimi gerçekleştirildi.  Başkan Türüt, genel kurulda yaptığı konuşmada Merkez başta olmak üzere ilçe Köylere Hizmet Götürme Birlikleriyle birçok hizmete imza attıklarını ifade ederek “birliklerimizle sağladığımız uyum ve iş birliği sayesinde taş duvar, menfez ve beton kaplama gibi standart hale gelen hizmetlerimizin yanında grup yollarımızın asfaltı, parapet duvarları, çocuk oyun parkları ve dolmuş durakları gibi önemli hizmetleri vatandaşlarımızla buluşturduk. Bu çalışmaları hayata geçirirken bir yıl boyunca bizlerle birlikte olan merkez köylere hizmet götürme birliği üyelerimize teşekkür ediyor, yeni seçilen birlik üyelerimizi de tebrik ederek çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

Editör: TE Bilisim