Önceki gün kalp krizi geçirerek kalbi duran Ahi Evren Kalp ve Damar Hastalıkları Hastanesine kaldırılan burada yapılan müdahale sonrası kalbi çalıştırılarak yoğun bakıma alınan Kılınç'ın kalbi dün gece yeniden durdu ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.  Taka Gazetesi ailesi olarak merhuma Allah’tan rahmet meslektaşımız, Gazeteci Serkan Kılınç’a ve ailesine başsağlığı dileriz.
 


İLÇEYE HAYIRLI OLSUN
 
AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy'u ziyaret etti. Başkan Gürsoy ile çalışmaları konuşan Revi, aile plajının ilçeye hayırlı olmasını diledi. Başkan Revi, "Arsin Belediye Başkanımız Muhammet Sait Gürsoy çok güzel bir dokunuşla ilçenin ihtiyacı olan ve açıldıktan sonra yoğun ilgi de gören halk & aile plajını hemşehrilerimizin hizmetine açtı. Geldik yerinde gördük, ilçemize hayırlı olsun." dedi.
 

 
EMİRZEOĞLU ANKARA’DA NE GÖRÜŞTÜ?
 

Trabzon Seyyar Semt Pazarcıları Odası Başkanı Gökmen Emirzeoğlu, başkent Ankara’ya gitti. Emirzeoğlu, burada Semt Pazarcılar Odası Genel Başkanı Ali Karaca’yı ziyaret etti. Karaca ile esnafın sorunlarını bir süre görüşen Emirzeoğlu, Pazar esnafının sıkıntıları, dilek, temenni ve talepleri ile ilgili istişarelerde bulundu. Pazarcı esnafının refah ve geçim seviyesini yükseltecek çalışmalara her zaman imza atan Emirzeoğlu, esnafın lehine olan her kararın altına hiç düşünmeden imza atacağını ifade etti. Ankara ziyareti kapsamında cumhurbaşkanlığı koruma ekibinde görevli yeğeni Melih Şahin’i de ziyaret ederek, yeğeni ile bir süre sohbet etti.
 

 
ALTUNBAŞ’TAN BOZ’A BAŞSAĞLIĞI
 
AK Parti Trabzon’un Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, geçtiğimiz Cuma günü annesini hakka yolcu eden Türkiye Yeşilay Cemiyeti Trabzon Şube Başkanı Köksal Boz’u ziyaret ederek, ‘Baş sağlığı’ dileğini iletti. Altunbaş, “Anneniz Asiye Boz’un vefatı beni de derinden üzdü. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun” dedi. Boz’da Altunnaş’a teşekkür ederek, dostların sayesinde acıların bir nebze de olsa hafiflediği dile getirdi.
 

 
ŞALPAZARI’NDA DEVLET BAHÇELİ KÜLTÜR MERKEZİ
 
Şalpazarı Belediye Meclisi dün Belediye Başkanı MHP’li Refik Kurukız başkanlığında toplandı.  Şalpazarı Belediyesi Başkanlık makamında yapılan toplantıda ana gündem maddesi Devlet Bahçeli oldu.   Şalpazarı ilçesine yeni yapılan Belediye Hizmet Binasına Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız’ın önerisi ile Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin adının verilmesi istendi.  Oy çokluğu ile alınan kararla Şalpazarı Belediye Hizmet Binasının adı Devlet Bahçeli Kültür ve Sanat Merkezi olarak değiştirildi.Ayrıca toplantıya Şalpazarı’ndan meclis üyesi olan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman da katılarak adın değiştirilmesinde ‘evet’ oyu kullandığı görüldü.
 


 ERBAŞARAN’DAN KOÇLU’YA PİNPON MASASI
 
Akçaabatlılar Vakfı Başkanı Yaşar Erbaşaran, hayır sever ismi ile her zaman ön plana çıkar. Erbaşaran, ilçenin yüksek mahallerinden Koçlu Mahallesi’ne pinpon masası ile raket ve oyun topu hediye etti. Mahallede yaşayan çocukların sosyal aktivitelerine katkı sağlamam ve mahallede canları sıkılmasın, zararlı alışkanlıklardan uzak kalmaları için spora teşvik etmek amacı ile mahalleye pinpon masası hediye eden Erbaşaran, “Yüksek mahallerimizde yaz mevsimi ile nüfus artıyor. Geleceğimizin teminatı olan yavrularımızın mahallelerde canları sıkılmasın diye böyle çalışma yaptık. Vakıf olarak gerek şahsım gerekse iş adamlarımız ve hayırseverlerimizin desteği ile mahallerimize böyle hediyelerimiz olacak” dedi.
 


 HAKKIN, ADALETİN, LİYAKATİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ
 
Millet Partisi Trabzon İl Başkan Yardımcısı Mehmet Mutluoğlu, açıklamalarda bulundu. Mutluoğlu, “
Pamukkale Üniversitesi Rektörü Hüseyin Bağ’ın  eşini üniverstesinin sekreterliğine ataması üzerine Yükseköğretim Kurulu soruşturma başlatmış ve soruşturma sonunda rektör görevden alınmıştır. Yüksek Öğretim Kuruluna bu örnek faaliyetinden dolayı sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Bu durum devletin bir çok noktalarında benzer uygulamalar için de uygulanmalıdır. Devletin kurumları devleti devlet gibi çalıştırmalı ve yönetmeli; partizan, keyfi ve yanlı uygulamalara dur demeli; son vermeli;  bütün milletimizin devleti olan devletimiz bir parti devleti görünümünden süratle kurtarılmalıdır.

Son zamanlarda bir spor adamının bir devlet bankamızın yönetim kuruluna atanması yine aynı yanlışlardandır. Yine belli siyasi kayırmalı kişilerin 3-4 değişik kurumun yönetimlerinde yer alarak her birinden astronomik şekilde maaş almaları milyonlarca gencimizin ve vatandaşımızın asgari ücretle iş aradığı bir ülkede kabul edilir durum değildir. Milletimiz de bu tip keyfi uygulamaları yakinen takip etmeli ve bu uygulamaları yapanları asla desteklememelidir. Milletin sesi olma azmi, gayreti ve cehdi içerisinde olan Millet Partisi Türk milletinin bütün hak ve menfaatlerinin; hakkın, adaletin, liyakatin takipçisi olmaya devam edecektir.”
 

 
Editör: TE Bilisim