Sıra Ortahisar belediye başkanı Ahmet Metin Genç’e gelince Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Başkan Genç’e ‘Metin sahadaki performansın iyi. Bu şekilde devam et. Saha bizim için önemli. Hizmetlerin güzel’ diyerek Genç’e teşekkür ettiği bilgisine ulaşıldı.

ASLA DENEMEYİN

Akçaabatlı işadamı Osman Karaçukur, ‘Çolaklı mahallemize Orman Bölge Müdürlüğü tarafından toprak kaymasını önlemek için çeşitli türlerde 1800 adet  fidan dikildi, Şimdi birileri çıkmışlar Fidanlığı söküp üniversite yapacağız diyorlar: Yazıktır. Burada üniversite değil hiç bir yapı olmaz’ diyor.

DERDİMİZİ SADIKÇA ANLATACAĞIZ!

Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Engin Yurt, “ Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan intihar vakalarında, geçim sıkıntısında, faizde, enflasyonda, mutsuzluk da birinciyiz fakat sana anlatamıyoruz. Çünkü helikopterlerden uçaklara biniyorsun. Yanına yaklaşamıyoruz sana ulaşamıyoruz, ancak sandıkta sana bildireceğiz.” Dedi

ADIGÜZEL BAŞLADI

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu Dernekpazarı Kaymakamlığına atanan Anıl Adıgüzel’i göreve başlaması dolayısıyla kabul ederek Yeni görevinde başarılar diledi.

EKİM’E ZİYARET

Trabzon Of Roaf (TROOF)Kulübü Akçaabat belediye başkanı Osman Nuri Ekim’i ziyaret ederek formalarını takdim edip desteklerini beklediklerini belirttiler.

KILIÇDAROĞLU RİZE’YE GELİYOR

Ana Muhalefet Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 23 Eylül 2021 tarihinde bir günlük ziyaret için Rize’ye gelecek. CHP Rize il başkanı Saltuk Deniz konuyla ilgili yaptığı açıklamada Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’ nun 23 Eylül’ de bir günlük program çerçevesinde Rize’ye geleceğini söyledi

Başkan Deniz açıklamasında, “Genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Rize’ de STK başkanları ve şehrin kanaat önderleri ile bir araya gelecek. Başta çay sektörü olmak üzere şehrin sorunlarını masaya yatıracak. Esnaf ziyaretlerinde bulunacak” dedi.

YAYLADA BULUŞTULAR

AK Parti Of ilçe eski başkanı Hakan Terzioğlu ile Düzköy ilçe eski başkanı ve ip başkan yardımcısı Mehmet Atmaca, Uzungöl'de yaylada bir araya geldi. Terzioğlu, bal ile uğraşan rahmetli babasının hatırasını yaşatmak için yaklaşık 2 ay Uzungöl'de ticaretini devam ettirir. Atmaca, uzun süredir göremediği yakın dostu Terzioğlu'nu özleyerek yaylaya yanına çıktı. Yayla suyundan yapılan çayı yudumlayarak bol bol sohbet ettiler.

SAMSUN'DAN ZİYARET

Gelecek Partisi Samsun Kadın Kolları Başkanı Ayfer Kasımfırtına, Trabzon'da partisinin il  binasını ziyaret etti  İl Başkanı Hasan Kamil Velioğlu ile bir süre sohbet eden Kasımfırtana, il başkanı Velioğlu'nun doğum gününü de kutlayıp hayır dua etti. Velioğlu sürpriz karşısında Kasımfırtına'ya teşekkür ederek,  "Samimiyetinizle bizleri mutlu etti kendilerine teşekkür ederiz. Trabzon'a hoş geldiniz.  Görevinde başarılar dileriz" dedi.

GÖREVE BAŞLADI

Türkiye Sigorta Samsun Bölge Müdürlüğü görevine getirilen Trabzonlu Yunus Saka, göreve başlamadan önce babası Murat Saka ile birlikte Akçakale'den yakın dostları Özgüneş Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş'i ziyaret etti. Güneş, Yunus Saka'ya yeni görevinde başarılar dileyerek, "Akçakale'den aile dostumuz Sn. Murat Saka'nın oğlu Sn. Yunus Saka, Türkiye Sigorta Samsun Bölge Müdürlüğüne getirildi. Samsun ve tüm Batı Karadeniz illerinden sorumlu olacak olan Yunus Saka'ya Özgüneş ailesi olarak görevlerinde başarılar dileriz" dedi.

Editör: TE Bilisim