Genel başkan yardımcısı Durmaz şeref defterini imzalayarak Trabzon’da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti belirtti. Başkan Zorluoğlu, Durmaz ve beraberindekilere ziyaretten dolayı teşekkür etti.

TAFLAN’DAN ZİYARET

İYİ Parti il başkanı Azmi Kuvvetli’yi Trabzon inşaatçılar ve emlakçılar odası başkanı Ayhan Taflan ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret ederek sektörün sorunları ile ilgili bilgi verip desteklerini talep ettiler.

KADINLARA KİTAP VE PLAKET

AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Ortahisar ilçe Başkanı Selahattin Çebi, Kadın Kolları İl Başkanı Meryem Sürmen kuruluşundan bu yana AK Parti’ye hizmet veren hanımlara plaketlerini takdim ettiler.

ÖZKURT: YOLA DEVAM

7 M Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Özkurt, ‘Çok güçlü bir ekibiz pandemi süreçinde çok önemli sınavı büyük başarı ile atlattık emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz. Poliklinik sayımız giderek artıyor.  Yeni Başhekimimiz Opr. Dr. Ayhan Çağlıcı da kendi tarzı ile yeni bir motivasyon sağladı. Hastanemize emeği geçen tüm çalışanlara ve destek verenlere teşekkür ediyoruz’ dedi.

DOSTLAR BULUŞTU

Trabzon'da siyaset ve iş dünyası üstü yakın dostlar vardır. Ortama geldiklerinde elbette siyasette, spor da, ticarette konuşulur ama onların dostluğu bunlardan üstündür. Ferhat Yıldız, Veli Eroğlu, Hasan Selim, Cevat Kara, Tufan Uzlu, Yüksel Şahin, Hüseyin Cahit Afacan, Özmen Serdar, Yasin Aydın, yakın dostları Ümit Hotaman'ın Toklu'daki Quantum Otel'inde bir araya geldiler. Fırına patates attılar. Kestaneyi pişirdiler. Bir de çay oldumu tamam. Muhabbetin belini kırdılar. Ülke siyasetinden Trabzonspor'a ekonomik dalgalanmalardan bir çok konuyu ele aldılar. Bir de üstüne Beşiktaş sahasında Giresunspor'a 4-0 yenilince keyifleri de yerine geldi.

GENÇ, TAKIMI YALNIZ BIRAKMIYOR

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, her fırsatta takımının yanında. Süper Lig'in 14. haftasında Trabzonspor deplasmanda Karagümrük'ün konuğu oldu. Başkan Genç, “8. Şampiyonluk Yürüyüşü; Bu sezon şampiyon olana kadar deplasmanlara da gideceğim inşallah. Karagümrük maçı için İstanbul’a geldik. Maçı alıp döneceğiz. Taraftarlarımıza yürekten sesleniyorum, içerdeki her maçta stadımızı dolduralım, takımımıza destek olalım. Bu sene o sene.” Notunu paylaşarak takıma destek olmaya davet etti.

ALKIŞLAR VAKFIKEBİR İLÇE EMNİYETİNE

Vakfıkebir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Vakfıkebir Emniyet Müdür Vekili Merthan Çelikdağ yönetiminde başarılı çalışmalara imza atmaya devam ediyor.  Vakfıkebir halkının en çok şikayetçi olduğu konulardan birisi gürültü çıkaran araçlar. Vakfıkebir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri yaptıkları denetimler sonucunda gürültü çıkaran 3 aracı trafikten men etti. Yapılan denetimle ilgili olarak Trabzon Emniyet Müdürlüğü’nde yapılan açıklamada şöyle denildi;   27.11.2021 günü saat 20.00 sıralarında Vakfıkebir İlçemizde yapılan denetimlerde, “3 Aracın” gürültü çıkartarak çevreye rahatsızlık verdiğinin tespiti üzerine, araçlarda yapılan incelemede, abarth egzozlu oldukları anlaşılmış, bahse konu araçlara 2918 sayılı KTK'nın emrettiği maddelere istinaden idari para cezası uygulanarak, trafikten men edilmiş ve sürücülerin ceza puanları düşürülmüştür. Vatandaşlarımızın huzur ve sükununu bozan abarth egzozlu araçlar ile trafik güvenliğini tehdit eder nitelikte araç kullananlara yönelik denetimler, vatandaşlarımızın haklı şikayetleri ve re'sen tespitlerimizle devam edecektir.

HAYIRLI OLSUN

Vakfıkebir Rıdvanlı Mahallesinden Fatma Açıl Trabzon Posta - Kargo İşleme ve Dağıtım Müdürlüğü görevine atandı. Fatma Açıl’ın Rıdvanlı İlkokulunda başlayan eğitim hayatı sırasıyla  Vakfıkebir Atatürk İlköğretim, Vakfıkebir Yabancı Dil Ağırlıklı Lisesi ve Samsun 19 Mayıs Üniversitesi’nde devam etti. Halen Anadolu Üniversitesi Hukuk fakültesi son sınıf öğrencisi olan Fatma Açıl PTT deki hizmet hayatına 2009 yılında İstanbul ili Kartal ilçesinde başlamıştı. Akabinde Anadolu Yakası PTT Başmüdürlüğünde 5 yıl muhasebe memuru olarak görev aldı. Kurum için unvan yükselme sınavında başarılı olarak 2014 yılında Kadıköy PTT Müdürlüğüne Şef olarak atandı. 2018 yılından sonra ise Dünyanın en büyük adalet sarayı, Ülkemizin ise en büyük kamu binası olan İstanbul Anadolu Adalet Sarayındaki PTT Müdürlüğünde görev yaptı. Evli ve 2 çocuk annesi olan Fatma Açıl'a yeni görevinde başarılar diliyoruz.

AYHAN HOCA'DAN PAZAR MESAİSİ

Özel Trabzon 7M Hastanesi Başhekimi, Genel Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Ayhan Çağılcı, dün güne erkenden başladı. Her hafta olduğu gibi Pazar sabahı erkenden hastaneye gitti, hastaları ile tek tek ilgilendi. Çağılcı, 15 sene önce Numune Hastanesinde muayene ettiği ve guatr teşhisi koyarak ameliyat önerdiği Ayşe teyzeyi de 15 sene sonra 7M Hastanesinde ameliyat etti. Çağılcı, "Pazar sabahı Ayşe teyzemi ameliyattan sonra muayene ettim. Kendisine 15 sene ameliyat demiştim o zaman kabul etmedi. Şimdi 78 yaşında. Guatr büyüdü ve göğüs kafesine kadar uzayarak sıkıntılarını artırdı. Beni bularak ameliyat olmak istediğini söyledi. Kendisini geçen hafta ameliyat ettim. Ameliyatı (bilateral Total troidektomi) 45; dakika sürdü. Bugün de muayene ettim. Gayet sağlıklı. Allah sağlık sıhhat versin" dedi.

Editör: TE Bilisim