Ortahisar yönetiminin Bal’ı ihraç etmeyi planladığı bilgisine ulaşılırken Bal’da bunu doğruladı. Bal, ‘Siyasi partiler aday olmak isteyeni ihraç edecekse ortada ne demokrasi kalır ne de yönetici olacak kimse’ dedi.

DÜŞÜŞÜ TERSİNE ÇEVİRMEYİN!

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ve il emniyet müdürü Metin Alper Kunduracılar caddesi sanat Sokağı’ndan Vatandaşları koronavirüs tedbirleri kapsamında Maske, Mesafe ve Hijyen konusunda uyardılar. Vali Ustaoğlu ‘Dikkat iş tersine dönebilir’ dedi.

 “BİZİ HİÇBİR GÜÇ HİZMET ETMEKTEN DÖNDÜREMEYECEK”

MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, AK Parti Ortahisar İlçe Kongresi ile ilgili şu açıklamayı yaptı: “Ülkemizin zor süreçten geçtiği bu dönemde, Devletimizin ve Milletimizin zorlukların üstesinden gelebilmesi için, Cumhur ittifakı kapsamında sürmekte olan birlik ve beraberliğimiz Türkiye genelinde olduğu gibi Trabzon’umuzda da örnek bir şekilde devam etmektedir. Duruşumuz ve doğruluğundan en ufak bir şüphemiz olmadan yeni kapı ruhunu sonsuza dek yaşatmak azmi ve kararlılığındayız. Birçok benzemez siyasi oluşumun hedef aldığı Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemimiz kökleşerek ve güçlenerek milletimize hizmet yolunda emin adımlarla yürümektedir.

Bu sistem içerisinde Cumhur İttifakımız 2023 hedeflerine kararlılıkla devam ediyor ve etmeye devam edecektir. Hiç bir güç bizleri 2023 hedeflerinden milletimize hizmet etmekten döndüremeyecektir. Bu düşüncelerle, pandemi nedeniyle katılamadığım, yapılmakta olan Ak parti Ortahisar İlçesi 3.olağan kongresinin, İlçemize, Trabzon’umuza ve Milletimize hayırlı olmasını yüce Allahtan diliyor, seçilecek olan ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyorum. Derdimiz vatandır ve yükümüz ağırdır.

Sivrisinekler ne anlar kovanına bal taşıyan arının aşk sancısını.”

KONGREDEN NOTLAR

AK Parti Ortahisar İlçe Kongresi önceki gün yoğun katılımla gerçekleşti. İlçe başkanı Selahaddin Çebi, salona ve delegelere çok hakimdi. Misafirler ile de yakından ilgilendi. Kendisi ile fotoğraf çekilmek isteyenleri kırmadı, tek tek fotoğaf çektirdi. AK Parti Rize Milletvekili ve Trabzon koordinatörü Muhammed Avcı ile de yakın diyaloğu olan Çebi, Avcı ile de zaman zaman istişarede bulundu. Muhammed Avcı, Rize il başkan yardımcılığı görevi yaparken Selahaddin Çebi'de Trabzon il başkan yardımcısıydı. Geçmişten gelen diyalogları olan ikili kongrede de sohbet ederek, ilerleyen dönemlerde yapılacak çalışmaların değerlendirmesinde bulundular.

KASKETLER ÇOK YAKIŞTI

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı’nın, kulübün efsane teknik direktörlerinden Özkan Sümer ve Ahmet Suat Özyazıcı’dan esinlenerek, son maçlara kasket ile çıkmasının ardından kentte başlayan kasket akımına belediye başkanlarıda katıldı. MHP'li Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız ile Çarşıbaşı Belediye Başkanı Münin Nuhoğlu, AK Parti Ortahisar İlçe kongresine kasketleri ile geldiler. Kıyafet ve aksesuar uyumunu çok seven Kurukız ve Nuhoğlu'nun kasketleri takım elbiseleri ile de birbirine uyumluydu. Birbirleri ile de çok uyumlu anlaşan iki başkan kongenin ardınan Konaklar Mahallesi'ndeki bir dostlarını ziyaret ederek sohbet ettiler. Ardından birlikte Trabzonspor-Yeni Malatyaspor maçını kasketleri ile birlikte izlediler.

CORA’DAN BAŞ SAĞLIĞI

Köprübaşı Belediye Başkan Yardımcısı, Musa Özdin’in babası Mustafa Özdin, hayatını kaybetti. AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, yaptığı açıklama ile baş sağlığı diledi. Cora, “Köprübaşı Belediye Başkan Yardımcısı, değerli kardeşim Musa Özdin’in muhterem babası Mustafa Özdin amcamızın ahirete irtihal ettiğini büyük bir üzüntü ile öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet; Özdin ailesine başsağlığı ve sabırlar dilerim. Mekânı cennet olsun.” dedi.

ÇEBİ SİGARAYI BIRAKMAYA DAVET ETTİ

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, 9 Şubat Dünya Sigarayı Bırakma Günü ile ilgili, “Çektikçe kısalan hayatınız olmasın. “9 Şubat Dünya Sigarayı Bırakma Günü” vesilesi ile herkesi sigarayı bırakmaya davet ediyor, tüm kötü alışkanlıklardan uzak sağlıklı bir yaşam diliyorum.” dedi.

KAROĞLU, İPEKYOLU MÜZESİNİ GEZDİ

17'nci Komando Tugay Komutanı Vekili Piyade Albay Cem Karoğlu, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu'nu ziyaret etti. Piyade Albay Cem Karoğlu, ziyaretin ardından Kültür ve Turizm Bakanlığı TTSO Özel İpekyolu Müzesi'ni de gezerek eserler hakkında bilgi aldı ve müze şeref defterini imzaladı.

Editör: TE Bilisim