Başbakanın ve Bakanların Trabzon’a gelişlerinde protokol konusunda kararlar aldı. Bazen çok sevildi, bazende küsenler oldu. Ancak haktan adaletten ayrılmadı. Cumartesi günü buluştuk. Necmiatispor Kulübünün Başkanı Hakan Usta’nın da katılımı ile güzel bir sohbet yaptık. Siyasetin geride kalan günlerini konuştuk.

Trabzon’un 18 yıllık AK Parti iktidarında önemli hizmetler aldığını söyleyen Aydoğdu, ‘Bunlar devam etmeli. Merkezi yönetim, Büyükşehir ve Ortahisar belediyeleri ellerindeki projeleri seri bir şekilde hayat geçirirse Trabzon’un kaderi değişir’ dedi ve mutlaka Trabzon’a demiryolunun inmesi gerektiğinin altını çizdi. Aydoğdu siyasete yeniden dönecek mi? Zaman gösterecek.
 
BEKTAŞ GÜVEN VERDİ
 
İller bankası Genel Müdür Yardımcısı Volkan Bektaş, daha önce Trabzon’da İller Bankası Bölge Müdürü idi. Başarılı bir bürokrat olarak Ankara’ya terfi ettirildi.

Türkiye geneline hizmet verse de, Trabzon onun için ayrı. Her daim eli burada. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum da nereye gitse onu yanından ayırmıyor.  En son Trabzon’a geldiğinde de yanındaydı. Trabzon’dan gelen her türlü proje titizlikle ele alıyor. Trabzon alt yapısını, neler yapılması gerektiğini hatta AB projelerine kadar. Bektaş, bakanlıkta daha üst görevlere gelecek gibi.
 
TRABZON'A KALİTELİ STÜDYO
 

Mavi Karadeniz TV Karadeniz Bölgesine yakışır Stüdyo ile yayın akışına kalite ile devam ediyor.  Trabzon Değirmendere Büyük Sanayi sitesi Belediye iş merkezi birinci kattaki ofisin ve stüdyosunu inşa eden Mavi Karadeniz Trabzon ve bölge haberlerini daha etkin sunacak.
 
MUĞLA BULUŞMASI
 

Trabzon İl Müdürlüğünden Muğla Basın İlan Kurumu İl Müdürlüğüne tayin edilen ve görevini etkin bir şekilde başlayan arkadaşımız Muharrem Mermertaş, ziyaretlerini sürdürüyor. Trabzon eski Vali Yardımcısı Ayhan Yazgan ile Muğla’da buluşan Mermertaş kendisini ziyaret ederek sohbet etti.
 
ZORLUOĞLU’NDAN ANLAMLI ZİYARET
 

Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, trafik kazasında hayatını kaybeden Arsin Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü personeli Ömer Yavuz'un ailesine taziye ziyaretinde bulundu, baş sağlığı diledi.  Ziyaretten dolayı Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy, “Sayın Başkanımıza  hassasiyeti için teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.
 
SAKA'DAN ÇOCUKLARA TEŞVİK
 

Bisiklet sporunu Trabzon'da sevdirmek için uğraşan Murat Saka, çocukları da yanına alarak spora teşvik için bisiklet sürdü. Saka'nın bisiklet sporu ile yetkililerden bir de isteği var. Trabzon sahilinde tek bisiklet yolunun Ayasofya ile Beşirli arasında olduğunu ifade eden Saka, ilçelerde de bisiklet yolunun yapılması gerektiğini vurguladı. Ayrıca bisiklet sporunun kentte bir antrenörü olmadığını da kaydeden Saka, güzel bir sosyal aktivite olan bisiklet sporu için antrenörlerin da olmasını talep etti.
 
 “BİZ ÇOK GURURLUYUZ”
 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım,  “Devlet bey nerde diye merak ediyorsanız yerini söyleyelim. Şu anda kandil semalarına bayrak dikmekle meşguldür. Sizin gibi DEVLETİ ve hükümeti nasıl zora sokarımla değil. Biz çok gururluyuz da çok merak ediyorum, sizinde gurur duyacağınız birileri var mıdır acaba?”
 
 “VUR TÜRK'ÜN PENÇESİNİ DAĞLAR YIKILSIN”
 

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Kuzey Irak'taki PKK hedeflerine yönelik başlatılan Pençe-Kartal Operasyonu'yla ilgili, "Vur Türk'ün Pençesini dağlar yıkılsın "Terörü bataklığında kurutmak için başlattığımız #PençeKartal harekâtını başarıyla tamamlayan terör hedeflerini imha eden şanlı ordumuzu tebrik ediyorum.
Rabbim ordumuzu daima muzaffer eylesin.” dedi.
Editör: TE Bilisim