Soylu Moral Verdi


İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin Sağlık Bilimleri Üniversitesi rektör yardımcısı Prof. Dr Kemalettin Aydın GATA’da tedavi Gören gazileri ziyaret ederek geçmiş olsun dedi, moral verdiler.

Kasapoğlu Ordu İl Müdürü


Trabzon Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’nden Samsun Halk Sağlığı Müdürlüğüne atanan Dr.Mustafa Kasapoğlu Ordu Sağlık il Müdürlüğü görevine atandı. Hayırlı olsun.

Revi’ye Ziyaret


Ak Parti il başkanı Haydar Revi’yi ziyaret eden Bayburt il başkanı Hacı Ali Polat ve yönetim kurulu üyeleri ‘İller arasında dostluk ve kardeşlik bağlarının gelişmesi için el ele vermeye hazırız’ dediler.

Gül Güle Cesur Adam


2 yıl önce eşini ve 6 ay içinde de 2 oğlunu kaybeden Selahattin Sarıalioğlu(85) ağabeyi kaybettik. Trabzon’un Arsin ilçesi Işıklı mahallesinden olan ve yarım asırdır Trabzon’da yaşanan otomobil ve Emlak sektörünün sevilen, sözü senet olan ismidir Selahatin Abi. Trabzon Ortahisar Belediye meclis üyesi Ahmet Sarıalioğlu ile Yenicuma mahallesi muhtarı Yıldıray Sarıalioğlu’nun babası olan Selahattin Abi’nin vefatı sevenlerini yasa boğdu. Trabzon’da büyük bir boşluk oluştu. Mekanın cennet olsun cesur ve gülen adam.

Aşık’a Şalpazarı Heybesi


Karayolları 10. Bölge Müdürü Mehmet Aşık’ı makamında ziyaret eden Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız ve beraberindekiler hayırlı olsun dileklerini sunup Şalpazarı heybesi hediye ettiler.

Sabah baskını!


Trabzon il emniyet müdürü Metin Alper her sabah iki ilçeyi habersiz denetliyor. Önceki sabah ilk olarak Çaykara ardından da Dernekpazar’ı ziyaret etti ve Güvenlik zaafı var mı diye baktı.

Orman’da Ev Sahibi Emin Yılmaz


Orman Bölge Müdürü Emin Yılmaz’ın yemeğine Trabzon emniyet müdürü Metin Alper, Polis meslek yüksekokulu Müdürü Recep Güzelyazıcı, Polis Başmüfettişi İbrahim Güney, İlbank Bölge Müdürü Cafer Bilgin, Karayolları Bölge Müdürü Mehmet Aşık, Türk Telekom Bölge Müdürü Muammer Katmer, Ulaştırma Bölge Müdürü İhsan Gümrükçü ve gazeteci Hakkı Emiroğlu katıldı.

Yeni Pazarı Birlikte Gezdiler


Arsin Kaymakamı Ömer Ahmet Özdemir ve Belediye Başkanı Sait Gürsoy yeni oluşturulan Pazar yerini birlikte gezdi ve vatandaşlarla sohbet etti, onların memnuniyetlerine dinlediler.
Editör: TE Bilisim