Elbette ki vekiller de önerilerde bulunacak. Listenin son akşam Teşkilat başkanı Erkan Kandemir ve Yardımcısı Muhammet Avcı tarafından da Rize’de Tayyip beyin onayına sunulacağı da kulislerde konuşuluyor. Mumcu, Trabzon AK Parti, Cumhur ittifakı ve elbette ki HAS Parti ve DP dengesini de kurması bekleniyor. Bunun için yeni yüz olarak alacağı isimlerden birisi de Ortahisar ilçe eski yöneticilerinden Çetin Çiçek olabilir. Çiçek. STK’larda uzun yıllar görev yapmış ve iyi bir ekip adamı. 50 kişilik listede yer alırsa ciddi katkı sağlar.

PLAKET TAKDİM TÖRENİ..

Trabzon’un Of İlçesi Serince Mahallesi muhtarı Sultan Göktaş’tan vefa. Göktaş, Serince Merkez cami imamı Muhammet Hasan Kaplan hocaya Cuma namazı sonrası 11 yıl hizmetlerine binaen teşekkür ederek, kendisine muhtar olarak plaket takdim etti.

GENEL MÜDÜR TRABZON’DA

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu’nu makamında ziyaret eden Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Mustafa Kurt, İdari İşler Dairesi Başkanı Mustafa Kemal Aran, Trabzon Bölge Müdürü Elvan Karahasan yeni tiyatro binası yeri ile ilgili görüş alışverişinde bulundular.

BAŞKANLAR İLBANK’TA

İlbank Genel Müdür Yardımcısı Volkan Bektaş’ı makamında ziyaret eden Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ve Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy yatırımlar ile ilgili görüş alışverişinde bulundular.

ÖN TALEPLER TOPLANDI

Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi Araklı Kaymakamı Sayın Kürşad Karaca’yı makamında ziyaret etti. Erkut Çelebi, sanayicilerden topladığı 922.744 m2’lik arsa taleplerini, Araklı Kaymakamı Kürşat Karaca’ya sundu. Araklı Kaymakamı Kürşad Karaca, bu taleplerle birlikte toplam sanayi parseli talebinin 1.500.000 m2’yi geçtiğini belirterek, Trabzon Valiliği, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası ve Araklı Belediyesinin destekleriyle gerekli çalışmanın başlatılarak bakanlığa sunulacağını ifade etti. Karaca “Araklı Organize Sanayi Bölgesine olan talepler her geçen gün artmaktadır. Belediyemizle birlikte hareket ederek en kısa zamanda sanayicilerimizin talep ettikleri yere kavuşmalarını sağlayacağız.” dedi. Kaymakam Karaca başlattıkları çalışmadan ötürü Çelebi’ye teşekkür ederek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

YEŞİLAY HER YERDE

AK Parti Çarşıbaşı İlçe Başkanı Hakan Kocaman, Çarşıbaşı Yavuzköy Mahallesi Muhtarı Mustafa Aydın ve Yeşilay Yönetim Kurulu Üyesi, gazeteci Aydın Gelleci, Türkiye Yeşilay Cemiyeti Trabzon Şube Başkanı Köksal Boz'u ziyaret ettiler. Boz ile yapılacak çalışmaların istişaresin yaparak, 15 Şubat itibari ile açılacak okullarla ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. 2020-2021 eğitim öğretim yılının ikinci yarıyılına 15 Şubat tarihinde başlayacak olan Yavuzköy İlköğretim okulunda yapmayı planladıkları etkinlikle ilgili bilgi veren Şube Başkanı Köksal Boz, "Yavuzköy büyük mahallelerden birisidir. Büyükşehir yasası ile mahalleye dönüşmeden önce Doğu Karadeniz Bölgemizin en büyük köyüydü. Pazartesi gün inşallah okulda Yeşilay'ımızın faaliyetlerini anlatacağımız bir program yapacağız. Ziyaretleri için Hakan Bey'e, Mustafa Bey'e ve yönetim kurulu üyemiz Aydın Bey'e çok teşekkür ediyorum. Yeşilay her yerde olacak" dedi.

KOÇHAN MİSAFİR OLDU

Trabzon'un Maçka İlçe Belediye Başkanı Dr. Ecz. Koray Koçhan, AK parti Maçka İlçe Kadın Kolları'nın misafiri oldu. Kadın Kollarının olağan yönetim kurulu toplantısına katılan Koçhan, kadın kolları başkanı Hülya Koç ve kadın kollarına yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Koçhan, kadınların mutlaka siyaset yapması gerektiğini ifade ederek, "Siyasette aktif bir şekilde güzel çalışmalar yapıyorsunuz. Kapı kapı ev ev dolaşarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın çalışmalarını anlatıyorsunuz. İlçemizde yapılan hizmetleri sizler aktarıyorsunuz. Sizlere çalışmalarınız için çok teşekkür ediyorum" dedi.

TRABZON’A ÇIKARMA

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun Trabzon’a geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hafta sonunu Rize’de geçirmek üzere gelmesinin ardından Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Bakanı Fahrettin Altun Trabzon’a geldi. Bakan Karaismailoğlu ve Altun’u Trabzon Havalimanında Vali İsmail Ustaoğlu ve il protokolü karşıladı.

BAHÇELİYE DESTEK

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yaptığı açıklamada gelecek kongrede yeniden aday olacağını açıkladı. Bahçeli’ye Trabzon’dan destek gecikmedi. MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım liderleri Bahçeli’nin yanında saf tutacaklarını açıkladı. Tarım yaptığı paylaşımda 18 Mart’ta gerçekleştirilecek 13. Olağan Büyük Kurultayda tüm varlıklarıyla Bahçeli’nin etrafında kenetleneceklerini belirtti.

GEÇMİŞ OLSUN

CHP Trabzon Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat oyman, zatürre teşhisi ile tedavi altına alındığını duyurdu. 
Oyman, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bir süredir Zatürre ile mücadele ettiğine dikkat çekerek, “Yokluğum tedavi ve istirahatimdendir” ifadelerini kullandı. 
Yapılan kontrollerde ciğerlerinde Covid belirtisi bulunduğunu ifade eden Oyman, “Bir süredir Zatürre teşhisi sebebiyle tedavi görmekteyim. Ciğerlerimde Covid bulguları tespit edilmiş ancak testlerim negatif çıkmıştır. Açıkçası Sağlık Bakanlığı tablosunda yerimi bilmiyorum. 


Yokluğum tedavi ve istirahatimdendir. Lütfen sizler de kendinize iyi bakın. 
Herkese selam ve sevgilerimi gönderiyorum. Sağlıcakla” şeklinde yazdı. 
Oyman’a hem kendi partisi CHP, hem de AK Parti ve diğer partilerden bir çok isim geçmiş olsun mesajları yazdı.

Editör: TE Bilisim