Yakup Muş'un cenazesi, 21.01.2021 Perşembe günü(Dün) Sürmene Beşköy de öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedildi.  Yakup Muş’u son yolculuğunda yeğeni İstanbul Miletvekil Mehmet Muş, Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta, Adnan Günnar ve Salih Cora ile Trabzon Köprübaşı Belediye Başkanı Ali Aydın ve Kaymamaklık ile diğer yetkililer yalnız bırakmadılar.

ARSLAN'DAN YOĞUN MESAİ

AK Parti Trabzon İl eski başkan yardımcılarından otomotiv sektöründe faaliyet gösteren iş insanı Mehmet Arslan, geçmişini asla unutmaz. Vefası ile ön plana çıkan Arslan, siyasette de insaniyette de üstüne ne düşerse fazlası ile yerine getirir.

Arslan, önceki gün Trabzon Milletvekili Salih Cora'nın programlarına katıldı. Arslan, "Milletvekilimiz Salih Cora beyin bugünkü  programına eşlik ettim. Dur durak bilmeden milletimize hizmet yolunda yoğun bir şekilde yaptığı çalışmalara şahit olduk. Milletimiz her zaman çalışan üreten ve emek verenlerin yanında olmuştur olmaya da devam edecektir" dedi.

AYVAZOĞLU PAZARCI ESNAFINI YALNIZ BIRAKMADI

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, 1 Nolu Erdoğdu Mahallesinde Smet Pazarını ziyaret etti. Seyyar Semt Pazarcılar Odası Başkanı Gökmen Emirzeoğlu ile birlikte pazarları ziyaret eden Ayvazoğlu, esnaf ve vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Emirzeoğlu, Ayvazoğlu'na ziyaret için teşekkür ederek, "Milletvekilimiz SayinnBahar Ayvazoğlu'na bizi yalnız bırakmadığı için teşekkür ediyoruz. Pazarlarımızla ilgili istişarelerde bulunduk" dedi.

İLHAN AĞABEYE VEDA

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs ile İl Başkanı Azmi Kuvvetli, MHP il eski Başkanı İlhan Soydan’ın vefatı sebebiyle taziye mesajı yayınladılar. Hüseyin Örs, “MHP Trabzon Eski İl Başkanı, Değerli Büyüğüm, Ağabeyim İlhan Soydan'ın vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrendim. Kendisine Yüce Allah'tan rahmet, ailesi, yakınları ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Ruh şad, mekânı Cennet olsun” ifadelerini kullandı. İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli ise "Yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak Hakk'ın rahmetine kavuşan dava büyüğümüz, Trabzon'da ülkücü camıamızın duayen ismi İlhan Soydan abimize Yüce Allah'tan rahmet, ailesi, yakınları ve camiamıza sabır ve metanet diliyorum. Mevla'm İlhan Soydan abimizin ruhunu şad, mekânını Cennet etsin. Başımız sağ olsun." dedi.

“SOYSUZ, AHLAKSIZ”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun hastanede 45 gündür tedavi gören annesi Servet Soylu'ya sosyal medyadan küfür eden şahsın adli kontrolle serbest bırakıldı. Ortahisar Ziraat Odası Başkanı Mustafa Bekar, sert çıktı. Başkan Bekar, “Soylu bakanımızın annesine hakaret eden, soysuz ahlaksız ve de namussuz karaktersize diyorum ki; sende birazcık haysiyet olsa, insan olursun. Ama ne gezer sende insan olmak. Aşağıların en aşağısından, namussuzların bir ferdisin. Utan be heyyy kahpe alçak. Senin de bir annen var. Biz o anneye saygı duyar ellerini öperiz. Anladın mı?” dedi.

KAYA’YA ÖNEMLİ GÖREV

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Genel Müdürlüğü’nde Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı ile Bilgi İşlem Daire Başkanlığında 10 yıldır daire başkanı olarak görev yapan Rizeli Fahrettin Kaya, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun takdirleriyle Sivil Toplum Genel Müdürlüğüne Daire Başkanı olarak atandı. Sivil Toplum Genel Müdürlüğüne Daire Başkanı olarak atanan Kaya, İçişleri Bakanı Soylu’nun talimatıyla da İstanbul Sivil Toplum İl Müdürlüğüne geçici görevle İl Müdürü olarak görevlendirildi. Kaya’nın İstanbul’daki İl Müdürlüğü görevine 25 Ocak Pazartesi günü başlayacağı öğrenildi.

GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDULAR

CHP Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman, Türk-İş Trabzon İl Temsilcisi, 1 Nolu Yol-İŞ Sendikası Şube Başkanı Gökhan Gedikli’yi ziyaret etti. Oyman, “İlçe Başkanımız Fatih Suat Oyman, İlçe Sekreterimiz Abdurrahman Yıldız, İlçe Eğitim Sekreterimiz Yıldız Usta ve Basın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Bşk. Yrd. Tülay Yazıcı ile birlikte TÜRK-İŞ Trabzon İl Temsilcisi, 1 No’lu Yol-İş Sendikası Şube Başkanı Sn. Gökhan Gedikli ve Yönetimini ziyaret ettik. Salgın sürecinde çalışma hayatının sorunları başta olmak üzere Trabzon yerelinde birçok konuda bilgi alışverişinde bulunduk. Kendilerine samimiyet ve misafirperverliklerinden ötürü teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.

“KÜFÜR ŞEREF YOKSUNU SAHİBİNE AİTTİR”

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun annesine sosyal medya hesabından küfür eden şahsa tepki göstererek “Küfür Şeref yoksunu sahibine aittir. Aziz milletimiz için 24 saat fedakarca çalışan, Şefkati, merhameti ve bu millet için atan koca yüreğiyle herkesin gönlünde taht kurmuş, onların hayır duasına mazhar olmuş vatan, millet bayrak delisi bir insanı yetiştiren başlara taç Annemizin ellerinden öperim. Rabbim, Şâfî ismi şerifi ile şifa versin. Kıymetli bir annenin evladı olarak üzüntüsünü derinden yaşayan İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'nun hissiyatını paylaşıyor, tüm değerleri ve kutsalları hiçe sayıp, ahlaksızca ifadelerle saldırganlık gösterenleri ise lanetliyorum.” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim