Genel Yayın Yönetmeni Yusuf Turgut’un dünkü yazısında Adil Karasimailoğlu’nun ‘Oflu ve Arafilboylu ve KTÜ mezun olduğunu yazmıştı. Dün Trabzon Liman Genel Müdürü Muzaffer Ermiş hem bir fotoğraf hem de bir not ulaştırdı:

‘Sayın Turgut bir yeri eksik bıraktı. Adil Karaismailoğlu Trabzon Lisesi mezunudur ve üstteki fotoğrafta da en soldaki öğrencidir.’ Evet sayın Bakan işini bilen, temiz yapan, sakin güç ve Trabzon liseli.

SKORU BİLDİ FORMAYI ALDI

TAKA Gazetesi’nin Reklam Müdürü Tuncay Uçkun, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in Fenerbahçe maçından önce ‘Skoru bil, formayı al’ kampanyasına katılmış ve 3-1’le kazananlar arasında yer almıştı.

Uçkun formasını aldı, teşekkürünü etti ve ‘Sayın Başkan müthiş bir Trabzonsporlu. Hem destek veriyor hem de Trabzonspor haksızlığa uğradığında sinmiyor tepkisini en üst noktadan gösteriyor. Kendisine sözünü tuttuğu içinde ayrıca teşekkür ediyorum’ dedi.

MAÇKA BULUŞMASI

CHP Maçka ilçe başkanı Av. Nihan Göktürk’ün organize ettiği Cumhuriyet buluşmasına Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık ve Beşikdüzü belediye başkanı Ramis Uzun’da katıldı, Başkan Göktürk ‘cumhuriyetimizin kuruluşunun 98. yıldönümünde düzenlediğimiz bir dizi etkinliğin son gününde bizleri yalnız bırakmayan geceye renk katan Başkan Bıyık ve Başkan Uzun’a ilçe Örgütüm adına minnetlerimizi sunarız’ dedi.

AKŞENER’E CESUR YÜREK

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e Trabzon ortahisar ilçesi Mahalle başkanları adına Semih Karaman ve arkadaşlarınca (cesur lider 61)forması takdim edildi. Formayı alırken son derece duygulu olan genel başkan Akşener ‘Trabzonluların hepsi cesurdur selamlarımı iletin lütfen’ dedi.

AHMET KAYA BNU İLE

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 98. yıl dönümü dolayısıyla CHP Trabzon milletvekili Ahmet Kaya’nın katılımıyla Bizim Nesli Uşakları il temsilcisi Semra Turan Atatürk Alanı’ndaki Atatürk anıtına Çelenk sunarak saygı duruşunda bulundular.

YALÇINKAYA KENT KONSEYİNDE

Trabzon Seyyar Semt Pazarcılar esnafı Tuğba Yalçınkaya, Trabzon Kent Konseyinde pazarcılar odasını temsil etti. Oda Başkanı Gökmen Emirzeoğlu, “Trabzon semt pazarcılar esnaf odası esnaflarımızdan Tuğba Yalçınkaya Trabzon kent konseyi kadın meclis üyesi olarak bizleri temsil etmiştir kullanmış olduğu oy öncelikle ilimize ve ülkemize hayırlı olsun. Kadınların elinin değdiği her iş güzelleşir” dedi.

AKGÜN BABA OCAĞINDA

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile birlikte Türkiye'nin 81 vilayetini dolaşan Serkan Ufuk Akgün Samsun Ordu Giresun ellerinden sonra memleketi Trabzon'u da ihmal etmedi. Sürmene ve Araklı ilçelerini dolaşarak vatandaşlarla sohbet etti. Memleket Partisi Genel Saymanı Serkan Ufuk Akgün partimizden geleceğinin çok iyi olduğunu halkın sorunlarını bildiğini deneyimli siyasetçilerle iktidara doğru adım adım ilerlediğini belirtti. Memleket partisi genel saymanı Trabzonlu iş adamı Serkan Ufuk Akgün yaptığı açıklamada "sayın genel başkanımız Muharrem İnce halkın içinden gelen eğitimci iyi olması büyük bir şanstır. Ülke sorunlarını yerinde inceleyen sayın genel başkanımız Muharrem İnce ile birlikte ülkemizin ücra köşelerinde vatandaşımızı dinledik ve en büyük sorununun işsizlik ve pahalılık olduğunu ve bu sorun adımdasın ortak sorunu olduğu aşikardır. İktidara gelmemiz durumunda öncelikle bölgemizin çay fındık üreticisinin sorunlarına eğileceğiz" diye belirten Akgün memleketimiz Trabzon'a daha sık geleceğiz çözüm noktasında birlikte olacağız.

ERBAŞARAN’A SÜRPRİZ YAPTI

Akçaabatlılar Vakfı Başkanı, Erbaşaranlar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Erbaşaran’ın torunu Poyraz Erbaşaran, dedesine, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ile sürpriz yaptı. AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Erbaşaran ve ekibi ile Söğütlü’de halı saha maçı yapan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, maçı izlemeye gelen Selçuk Erbaşaran’ın oğlu Poyraz ile bir süre sohbet etti. Poyraz ile hatıra fotoğrafı da çektiren Zorluoğlu, minik Poyraz’a derslerine çalışmasını da tavsiye etti. Poyraz, fotoğrafı dedesi Yaşar Erbaşaaran’a göndererek, “Dede sana sürprizim var. Babamla bu akşam gittiğimiz halı sahada başkan dedemle fotoğraf çektirdim” diyerek mutluluğunu çok sevdiği dedesi ile paylaştı.

MADUR DAĞI KARLANDI

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, geleneklerine çok düşkündür. Hafta sonunu mutlaka annesinin yanında ya yaylada ya da köyde geçirir. Çebi, bu hafta sonu da kendisini yaylalara attı. Madur Dağına çıktı. Karları çiğnedi. Kentin stres ve sıkıntısından uzakta doğa ile iç içe bir gün geçirdi. Yaylada bol oksijen ile enerji topladı ve Ortahisar’a gelerek işlerine kaldığı yerden enerjisi ile devam etti.

EL EMEĞİ GÖZ NURU HEDİYE

Trabzon’un Sürmene İlçesi Muratlı Mahallesinde ikamet eden Furkan Küçükali, el emeği, göz nuru yaptığı tesbihi belediye başkanı Rahmi Üstün’e hediye etmek istedi. Hediyesini mahalle muhtarı Kubilay Kerimoğlu’na, başkan Üstün’e iletilmek üzere takdim eden Küçükali, başkana selamlarını da iletti. Hediyesi mahalle muhtarı Kerimoğlu tarafından Üstün’e iletilen Küçükali’ye, başkan Üstün, kalem seti hediye ederek, teşekkürlerini iletti.

Editör: TE Bilisim