BAŞKAN YOLLARDA
 

Trabzon platformu başkanı Köksal Öztürk, Türkiye’nin dört bir yanında geziyor ve hemşehrilerini ziyaret ediyor. Bilecik Valisi Trabzonlu Bilal Şentürk’ü makamında ziyaret eden Öztürk oradan da İznik’e geçti ve İznik kaymakamı Çaykaralı hemşehrimiz Recai Karal’la görüştü. Öztürk, ‘Bu ülkenin değerlerine yapabileceğimiz ne? Onlara moral ve motivasyon vermektir. Ben bunu yapıyorum. Kabul eden sohbet eden hepsine teşekkür ediyorum. Allah onların hizmetlerini daim kılsın’ dedi.
 
OF’A OKUTAN
 

AK Parti Of kadın kolları başkanlığına Songül okutan seçilirken kendisine görevlendirme yazısını AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu ve kadın kolları il başkanı Meryem Sürmen takdim etti.
 
KULA’YA UĞRADI
 

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi Araklı’da uzun yıllar görev yapan şu anda Mersin Erdemli Kaymakamı olan Avni Kula’yı makamında ziyaret etti. Başkan Çebi Kula’nın selamını sosyal medya hesabından iletirken misafirperverliğinden dolayı Kaymakam Avni Kula’ya teşekkür etti.
 
ARSLAN’IN MUTLU GÜNÜ
 

AK Parti Trabzon İl eski yönetim kurulu üyesi iş insanı Nevzat Arslan, hayatının en mutlu anlarından birini yaşıyor. Arslan’ın ikinci torunu Erva Medikalpark Karadeniz Hastanesinde dünyaya ‘Merhaba’ dedi. Torunu kucağına alarak seven Arslan, “Allah’a şükürler olsun ki ikinci kez bana bu duyguyu tattırdı. Torunum Erva’ya Allah’tan sağlıklı uzun ömürler diliyorum” dedi.
 
VALİ USTAOĞLU’NA CHP ÇIKARMASI
 

Trabzon Valisi İsmail Ustoğlu’na CHP çıkarması. CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya ile birlikte bir grup CHP heyeti Vali Ustaoğlu’nun makamına gitti. Milletvekili Kaya, “İstanbul Milletvekillerimiz Gökan Zeybek, Turan Aydoğan, İstanbul Beylikdüzü Belediye Başkanımız Murat Çalık ve Trabzon İl Başkanımız Ömer Hacısalihoğlu ile birlikte Trabzon Valimiz İsmail Ustaoğlu'nu ziyaret ettik. Nazik duruşundan ötürü Valimize misafirperverliği için teşekkür ederiz.”ifadelerini kullandı.

TAM 9 YIL GEÇTİ
 

AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta 2011’de yaşana Van Depremi’ni unutmayarak anma mesajı yayınladı. Milletvekili Balta, “23 Ekim 2011 günü meydana gelen Van-Erciş merkezli deprem ve 9 Kasım 2011 günü yaşanan Van-Edremit merkezli deprem de 644 vatandaşımız hayatını kaybetmişti. 9. yılında hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımızı rahmetle anıyorum. Rabbim bir daha böyle acılar yaşatmasın.”ifadelerini kullandı.
 
KURUKIZ’DAN FARKINDALIK
 

Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız Yönetimindeki İlçe farkındalık kapsamında bir ilke daha imza atıyor.  Belediye panolarına yapıştırılan yardım kampanyaları ile SMA hastası olan 1,5 yaşındaki Demir Ali'nin ABD'deki gen tedavisi için 2,4 milyon dolar (2,1 milyon Euro) gerekiyor. Ailenin tedaviyi karşılayabilmek için başlattığı yardım kampanyasında şu ana kadar 500 bin Euro bağış yapıldı. Belediye Başkanı Kurukız’ı bu farkındalık kapsamında tebrik ediyoruz.

 YARALI ATMACA EMNİYETTE
 

İçişleri Bakanlığı tarafından alınan kararla 81 ilin emniyet müdürlükleri bünyesinde kurulan Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, Trabzon’da yaralı bir Atmaca Emniyet personeli Polisler tarafından tedavi edilip doğaya bırakıldı. Trabzon Emniyet Müdürlüğünün sosyal medya hesabından paylaşılan bu anlar da, “Hayırlı bir iş olmuş Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliğimiz; Akçaabat’ta uçamayan yaralı bir atmacayı tedavi edilmek üzere Trabzon Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğüne teslim etti.”ifadeleriyle paylaştı.

 ORGANİK ÜRÜNLER
 
AK Parti eski Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu Trabzon’da açılan yeni Organik ürünlerin satıldığı yeni iş yeri açılışını gerçekleştirdi. Köseoğlu, “Yaylalardan bahsetmişken sağlıklı ve doğal yayla ve köy ürünlerini bulabileceğimiz “Yaylam Organik Ürünler” marketinin açılışını gerçekleştirdik.
 
Mekan ofis komşumuz olunca alışverişimizi de doğal ve sağlıklı ürünlerden tercih ederek yaptık tabi ki
Bol bereketli kazançlar olsun.”ifadelerini kullandı.
Editör: TE Bilisim