‘Ganitaya sahip çıkan duyarlı gazeteci ve Trabzon aşığı insanlara teşekkür ediyorum, paylaşımları ile ağaçlara sahip çıktılar. Ben de ağaçlık bölgenin resmini paylaştım. Eskiden burası ağaçlık değil Denizin kumsalı idi.Yani o ağaçlar sonradan dikilmiştir. Duyarlı davranan sevgili hemşerim Zorluoğlu ağaçlara dokunulmayacağını söyledikten sonra ”Çok güzel bir proje hazırladık ve bittiğinde gerçekten herkes orada huzuru bulacak.

Denizle buluşacak eski günlerini yâd edecek” diye açıklama yaptı. Sn.Zorluoğlu biz burada çok güzel bir proje istemiyoruz, Resimlerini paylaştığımız Ganitamızı geri istiyoruz. Deniz zaten yerinde duruyor ama oradaki engeller buluşmamızı suya çakılmamızı, birlikte yaşamamızı, midye çıkartmamızı, balık tutmamızı, suya atlamamızı, viya kaymamızı engelliyor. Ayrıca eski halini paylaştığımız Ganita Doğa’nın insanlığa sunduğu en güzel, en muhteşem projedir üstelik de bedava. Şu anda 47,5 milyon harcamayı planladığınız para ile şu harika doğal projenin % 10’u bile gerçekleşemez. Sn.Hemşerim Zorluoğlu mahalle sakinleri ve Trabzonluların gerçekten huzuru bulmasını istiyorsanız bize Ganitamızı geri verin de eski günlerimizi yad edelim Karadeniz’e ulaşalım.’

TÜM DOSLARA SELAM OLSUN

CHP Trabzon Milletvekili adaylarından Ali Türen Öztürk yakalandığı COVID-19 hastalığından dolayı çok sıkıntılar çekti. Önceki gün taburcu olup evine dönen Öztürk tüm dostlarıma selam ve sevgiler sundu.

ABD ERMENİ LOBİSİNE YENİLDİ

TÜRKAV Başkanı Kenan Kuru yazılı açıklama yaparak ABD başkanını kınadı:  ‘Tarihi olayları tarihçilere bırakarak ABD başkanının saçmalıklarına dair görüşlerimizi kamuoyu ile paylaşmaktayız. ABD Ermeni lobisine yenildi.

ABD Başkanı Biden, soykırım diyerek tarihi hakikatlere saygısızlık yaparak hukuku hiçe saymıştır. Biden bu kararla, korkunun, endişenin ve belirsizliğin yanında yer almıştır. Siyası oyunuyla bundan sonra Türk Tarihine yön verilebileceği vahşiliği içinde olduğu görülmektedir. Tarihi geçmişe dair vesikalardan örnekler vererek günümüze bakacağız. Avrupa tarihçileri ve Ermeni tarihçileri, kendileri hakkındaki değerlendirilmelerinde hemen hemen hepsinde ortaya çıkan sonuç, birkaç sahifelik yazı ile görülmektedir. Ermeniler, Orta Asya’dan Trakya’ya ve oradan da Anadolu’ya yayılmış olan Firikler olduğu varsayımı vardır.

SELAHAATTİN ÇEBİ BÜYÜKŞEHİR’DE

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ahmet Adanur’u ziyaret eden AK Parti Ortahisar ilçe başkanı Selahattin Çebi ilçenin sorunları ile ilgili bilgi verip görüş alışverişinde bulundu.

SUAT OYMAN EMNİYETTE

Ortahisar İlçe Emniyet Müdürü Halil İbrahim Yoğurt’u makamında ziyaret eden CHP Ortahisar ilçe Başkanı Fatih Suat Oyman ve yönetim kurulu üyeleri  Trabzon’un en büyük ilçesinin genel asayişi ile ilgili bilgiler aldılar.

ARZ MÜHENDİSLİK KAŞÜSTÜ'NDE

Trabzonlu iki genç girişimci Ömer Faruk Adıgüzel ile Ömer Revi bir araya gelerek Arz Mühendislik Şirketini Kaşüstü Mahallesinde açtı. AK Parti Maçka ilçe gençlik kolları başkanı ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ömer Faruk Adıgüzel ile yakın arkadaşı Ömer Revi, açtıkları iş yerinde Demirdöküm ürünleri kullanıyor. Doğalgaz, endustriyel doğalgaz, kombi, tesisat işleri, iç ve dış mekan ısıtma gibi projeler yapacaklarını ifade eden şirket ortaklarından Ömer Faruk Adıgüzel, "Deneyimli Kadromuz ile yeni girmiş olduğumuz bu sektörde desteklerinizi bekliyoruz." dedi.

İYİLİK KAPISINA ZİYARET

AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, Sosyal Politikalar Başkanı Canan Bülbül ile Ortahisar Belediyesi ile Hayrat Vakfının iş birliğinde, organize edilen 'İyilik Kapısını' ziyaret etti. İhtiyaçlı ailelere yardım yapılan İyilik Kapısının projelerinin gönüllere açıldığını ifade eden Mumcu, emeği geçenlere teşekkür etti.

ERBAŞARAN'DAN EĞİTİME DESTEK

Akçaabatlılar Vakfı Başkanı İş insanı Yaşar Erbaşaran, ılçede eğitime de büyük destek veriyor. Kanada'da Nükleer Tıp alanında yüksek lisans yapan Akçaabatlı Servet Akbulut, Vakıf Başkanı Yaşar Erbaşaran'ı ziyaret etti. Erbaşaran eğitime her zaman destek olacaklarını ifade ederek, "Akçaabat'ı gururlarından Servet Akbulut bugün Vakfımızı ziyaret etti. Servet Akbulut 2019 yılında KTÜ İnşaat mühendisliğinden mezun oldu.

YLSY (Yurt dışında öğrenim görecek öğrencileri seçme ve yerleştirme) sınavına girerek, yalnızca 6 kişinin kazanacabileceği bu sınavı 2. olarak kazandı. Servet "Türkiye Cumhuriyeti Nükleer Düzenleme Kurumu" adına "Kanada'da Yüksek Lisans" yapacak ve döndüğünde "Nükleer Düzenleme Kurumu'nda Uzman" olarak işe başlayacak. Servet ile gurur duyuyoruz. Akçaabatlı gençlerimizin ilimin, bilimin ışığında başarılı olarak adının anılması göğsümüzü kabartıyor. Servet Akbulut'un ve onun gibi başarılı öğrencilerimizin her zaman yanındayız ve destekçileriyiz.

Başarıların daim olsun Servet" dedi.

CANIM DEĞERMENCİ'Yİ BIRAKMADI

AK Parti Ortahisar Belediye Meclis Grup Başkan Vekili Hüseyin Canım, AK Parti Trabzon İl Yönetim kurulu eski üyesi Ortashisar Belediye Personeli Cengiz Değermenci'yi ziyaret etti. Karşıyaka mahallesinde Değermenci ile bir süre sohbet eden Canım, siyasi anıları da yad ettiler.

Editör: TE Bilisim