Trabzon’a gelecekken yolunu değiştirdi TIR’ının dorsesini yol kenarına bırakıp Sivri’ce’ye gitti. Dün de gün Boyunca Elazığ’daydı. Kendisini aradık, durumun içler acısı olduğunu belirtti. Peki insana ihtiyaç var mı buradan takviye lazım mı diye sorduğumuzda ise ‘Devlet her şeyiyle burada' dedi. Ve duydum ki Trabzon’umda tüm belediyeler yardım için seferber olmuş, burada onu konuşuyorlardı. Başta Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ve tüm ilçe belediyelerinin seferber olduğunu duyunca ayrı bir duygulandım Ben de nakliye filomu belediyelerin emrine bunuyorum. Yardımlar için istedikleri zaman Trabzon’dan TIR çıkarmaya ve o yükü ücretsiz Deprem bölgesine ulaştırmaya hazırım’ dedi. Ne diyelim, Özer her zaman ki gibi yine adamlığını gösterdi.
 
Paylaşılamayan Adam Oldu
 
Genel Cerrah Op. Dr. Atilla Yılmaz… 1983 yılında kazandığı KTÜ (Trabzon) Tıp Fakültesi´nden 1989 yılında mezun oldu. 1998 - 2008 SSK Trabzon Fatih Devlet Hastanesi Kalite Yönetim Temsilcisi, Başhekim Yardımcılığı ve Başhekimliği görevlerinde bulundu.
 
 Amerika Birleşik Devletleri, Almanya, İsveç, Sudan, Suudi Arabistan, Belçika, Avusturya gibi ülkelerde inceleme ve kısa süreli eğitimlerde bulundu. Kolan Hospıtal Group'ta Başhekimlik yaptı. 2008-2017 yıllarında Beylikdüzü Kolan Hastanesi´nde Başhekimlik yaptı. 2017-2018 yıllarında Esenyurt Necmi Kadıoğlu Devlet Hastanesi´nde Başhekimlik yaptı.  Kariyerinde birçok başarıya imza atan Yılmaz emekli oldu. Dr. Yılmaz bugün Beylikdüzü Medilife Hastanesinin başhekimi olarak göreve başlıyor. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz.
 
Solak’ın Acı Günü
 

AK Parti Eski il yöneticilerinden Murat Zeki Solak’ın kayınpederi temel Kutlu hayata gözlerini yumdu. Merhum Temel Kutlu dün ortahisar İlçesi Beşirli Mahallesi Adatepe camiinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Uğurlu’daki aile kabristanlığına defnedildi. Geçtiğimiz yılda babasını kaybeden Murat Zeki Solak ve kederli ailesine başsağlı merhum Temel Kutlu’ya Allah’tan rahmet diliyoruz.
 
Külekçi Ve Eren Antep’te
 

Küresel Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Külekçi Şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk’ün davası Gaziantep’te idi. Burada TRT Genel Müdürü İbrahim Eren ile karşılaştı ve bir süre sohbet etti. Eren, ‘En kısa sürede Trabzon ziyaret yapacağım’ dedi.
 
Parti Kurmak Turşu Kurmak Değildir
 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman, kentte beyefendi kişiliği, yardıma muhtaçların yanında oluşu, olaylara sağ duyulu yaklaşımı ile çok sevilir. AK Parti’yi de her platformda savunur. Ali Babacan’ın kuracağı partiyi eski cumhurbaşkanlarından Süleyman Demirel’in ‘Parti Kurmak Turşu Kurmak Değildir’ sözü ile eleştiren Ataman, ülkenin birlik beraberliğe ihtiyacı olduğu zaman da parti kurmanın gereksiz olduğunu ifade etti.
 
Başkan Aşgın’ı Ziyaret Etti
 

AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın’ı ziyaret etti. Ziyarette, Milletvekili Cora ve Aşgın Çorum’da yapılan, yapımı devam eden ve yapılması planlanan projeler hakkında istişarede bulundu. Cora ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, “Çorum Belediye Başkanımız Sn. Dr. Halil İbrahim Aşgın Bey'i ziyaret ettik. Göstermiş olduğu ilgi ve nezakete teşekkür ederim. Çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.
 
Gedikli’den Geçmiş Olsun Mesajı
 

Türk-İş Trabzon İl Temsilcisi ve Yol-İş Sendikası Trabzon 1 nolu Şube Başkanı Gökhan Gedikli, yaptığı açıklamada “Elazığ ve çevresinde meydana gelen deprem, bizleri derin ve büyük bir üzüntüye sevk etmiştir. Türk-İş ve Yol-İş Sendikası olarak depremle sarsılan başta Elazığ ve Malatya olmak üzere tüm Bölgeye ve Milletimize geçmiş olsun dileklerimizi sunar, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve yaralılara acil şifalar dileriz” dedi.
Editör: TE Bilisim