Ayaz kendisine bu görevi tevdi eden Genel Başkan Devlet Bahçeli Trabzon il Başkanı Bekir Sıtkı Tarım ve tüm delegelere teşekkür etti.
 
AŞIK'TAN ZİYARET
 

KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı’ya Devlet eski Bakanı Eyüp Aşık, ANAP Trabzon eski milletvekili Avni Akkan, Vakfıkebir eski Belediye başkanı hayri birinci ve ortahisar gazeteciler cemiyeti başkanı Hakkı Emiroğlu hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
 
TEKNOLOJİYE YATIRIM
 

KTÜ Rektörü Prof.Dr. Hamdullah Çuvalcı’ya Bilim ve Teknoloji Derneği yönetim kurulu üyeleri hayırlı olsun ziyaretinde bulundular
 
DAYIOĞLU’NU KAYBETTİK

Trabzon’un Çaykara İlçesi Demirkapı Mahallesi Büyük yayla da uzun yıllardır yaylası olan ve her yaz dönemini bu yaylada geçiren, AK Parti Of ilçe teşkilatı kurucularından Hüseyin Dayıoğlu 69 yaşında vefat etti. Of ilçesi merkezinde oto alım- satım işyeri ve Engelliler ilgili Eğitim veren Eğitim kurumunun kurucusu ve sahibi idi.
 
Kalp rahatsızlığı olan Hüseyin Dayıoğlu’nun ani vefatı gerek Demirkapı mahallesindeki yayla komşularını gerekse Of’taki esnaf komşularını çok üzdü. Aynı zamanda Çaykara eski müftüsü Ali Fuat Baycan hocanın da dünürü idi.
 
KONTENJAN TAMAMEN DOLDU
 
Üsküdar Belediye Başkanı Av. Hilmi Türkmen 26 Ağustos Çarşamba günü açıklanan YKS tercih sonuçlarına göre, Trabzon Üniversitesi Şalpazarı Meslek Yüksek Okulu’nun Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Bölümü’nün 40 kişilik kontenjan ile okul birincilerine ait 1 kontenjanın da tamamen dolduğunu açıkladı.
 
Toplam 41 öğrencinin Şalpazarı Meslek Yüksek Okulu Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Bölümü’ne yerleştiğini kaydeden Başkan Hilmi Türkmen, “Şalpazarı’na hayırlı olsun. Yüksel Okulumuzun daha ilk yılında tüm kontenjanlarının dolacak şekilde tercih ediliyor olması bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir” dedi. Üsküdar Belediye Başkanı Av. Hilmi Türkmen şunları söyledi:
 
 “20  Eylül’de Sayın, İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu, Sayın Trabzon Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu,  Sayın Recep Tayyip Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Karaman ve Sayın bölge milletvekillerimizin de teşrifleri ile okulumuzun açılışını gerçekleştireceğiz. İnşallah tam donanımlı binamızda eğitim öğretime başlayacağız.  Daha önce de belirttiğimiz gibi okulumuzu kazanan tüm öğrencilerimize 1 Ekim’den itibaren 250’şer lira burslarımızı ödemeye başlıyoruz. Öğrencilerimizin barınma ihtiyacı ile ilgili yurt hizmetini de okulumuzun eğitim-öğretime başlayacağı güne kadar hazır hale getireceğiz inşallah. İlçemize şimdiden hayırlı olsun.”
 
CANİKLİ’YE ZİYARET
 
Giresun’daki yaşanan afet’ten sonra bölgeyi ziyaret eden Ak Parti Milletvekili Nurettin Canikli’ye Çarşıbaşı ve Şalpazarı Belediye Başkanları tarafından ziyaret gerçekleşti.
 
Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, Eynesil Eski Belediye Başkanı Coşkun Somuncuoğlu ve Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Mehmet Şentürk, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı, Ekonomi İşleri Başkanı, İstanbul Milletvekili Nurettin Canikli ile bir araya gelerek bir takım istişarelerde bulunuldu.
 
YEŞİLAY TOPLANDI
 

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Trabzon Şubesi olağan yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Şube Başkanı Köksal Boz başkanlığında pandemi kuralları dikkate alınarak toplanan yönetim kurulu üyeleri yapılacak çalışmalarla alakalı istişarede bulundular. Başkan Boz, okulların açılması ile ilgili okullara ziyaret gerçekleştireceklerini de ifade ederek, YEDAM ile birlikte bazı kurum ve kuruluşların da ziyaret edileceğini söyledi.
 
ALTINTEPE SAHALARDA
 

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, Akçaabat’ı karış karış geziyor. Pandemi önlemlerini alarak esnafları ziyaret eden Altıntepe, “Rotamız Millet, derdimiz gönüllere girmek;. Akçaabat sokaklarında vatandaşlarımızla birlikteyiz. Göstermiş oldukları ilgi ve alakalarına çok teşekkür ediyorum” dedi.
 
VALİ KIZILAY EKİBİNİ KABUL ETTİ
 

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Türk Kızılay Genel Sekreter Yardımcısı Murat Ellialtı, Trabzon Şube Başkanı Dr. Oğuz Kara ve Kızılay ekibini makamında kabul etti. Segmentasyon ve Kapasite Geliştirme Uygulama Projesi kapsamında çalışmaları yakından takip etmek için bölgeye gelen Türk Kızılay Genel Sekreter Yardımcısı Murat Ellialtı, Vali Ustaoğlu’na proje hakkında bilgi sundu.
 
MUHTAR YİNE BOŞ DURMADI
 

Trabzon’un Ortahisar İlçesi Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Kadir Sert, yine boş durmadı. Hayırseverlerden aldığı desteklerle mahalledeki ihtiyaç sahiplerinin kapısına kadar kumanya teslim etti. Kumanyaları arabasına yükledi, kim ihtiyaçlı ise kendi elleri ile yardımı götürdü. Sert, “Bizde durmak yok. Yine hayırsever vatandaşlarımız sayesinde ihtiyaçlı ailelere gerek guru gıda,gerekse tüp vs gibi ihtiyaçlarını Ekibimizle karşılamaya çalışıyoruz. Allah yardım edenlerden razı olsun. Derdinizi gelin söyleyin ekibimizle gelip bakalım sizleri hayır sever vatandaşlarımızla tanıştıralım. "Bir işi gönülden yaparsanız ,Gönüller kazanırsınız” dedi.
 
ŞALPAZARI’NDAN YARDIM ELİ
 

Sel felaketi yaşanan Giresun’un Dereli ilçesi esnafı ve ilçe halkıyla bir araya gelen Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, ilçe halkına geçmiş olsun temennilerini iletti. Şalpazarı Belediyesi yardım ihtiyaçları için yaptığı açıklamada, “Muhtarlarımızın, esnaflarımızın ve ilçe halkımızın imkanları ölçüsünde toplanan yardımlarını üç arabalık bir ekiple Dereli Belediyemize ilettik. Katkı veren tüm ilçe halkımıza teşekkür ederiz. Devletimizin tüm imkanlarının seferber olduğu Dereli de Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum, Giresun Mv. Sabri Öztürk Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ve Dereli Belediye Başkanı Zeki Şenlikoğlu ile birlikte görüşlerimizi paylaştık. Tekrardan çok geçmiş olsun Dereli Giresun. Rabbim beterinden saklasın.” İfadeleri kullanıldı.

Editör: TE Bilisim