Orhan Oltan’ın, Türkiye’de hiçbir yerde, hiçbir şekilde, gerek üretici, gerekse sanayici olarak fındık yatırımı ve işinin bulunmadığı bilgisine ulaşıldı.

REKTÖRE ZİYARET

Ziyarette, Bartın Üniversitesi’nin kamu-üniversite-sanayi iş birliğinde bölgesel odaklı çalışmalarından bahsedilerek yapılabilecek ortak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Uzun, Bartın Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürü Ali Solak’a yeni görevinde başarılar diledi. Rektör Uzun, “Bartın Üniversitesi olarak ortak akıl ile hareket ederek, paydaşlarımızla birlikte çalıştık ve çalışmaya da devam ediyoruz. İnanıyorum ki bu gayretlerimiz sürecek ve ortak geleceğimiz için birlikte başarmaya devam edeceğiz” dedi. Yakın ilgileri dolayısıyla Rektör Uzun’a teşekkür eden Solak ise üniversite ile iş birliği içerisinde yapılabilecek çalışmalardan mutluluk duyacaklarını ifade etti.

FEN KURULU ÜYESİ OLDU

Kapatılan Köy Hizmetleri Trabzon İl Müdürü Hüseyin Çelik, Çevre Şehircilik Bakanlığı Yüksek Fen Kurulu üyeliğine atandı. Kurulun başkanlığını halen Trabzonlu hemşerimiz Erkan Yetim İl bank yönetim kurulu Başkanlığı ile birlikte yürütüyor.

ÇİÇEKLİ’DE TEMELLER ATILDI

Trabzon’un Arsin ilçesi Çiçekli Kız Kuran kursunun 4.bloğu için temel atma gerçekleştirildi. Kursun Yönetim Kurulu Başkanı Halil Küçük fotoğrafları paylaşırken yardımsever iş insanlarına da teşekkür etti. 4.bloğun Betonunu ise iş insanı AK Parti il eski Başkan yardımcısı Mustafa Usta karşıladı.

BELGESİNİ TAMAMLAYAN HERKES RUHSAT ALIR

Trabzon'un Maçka İlçe Belediye Başkanı Dr. Koray Koçhan, ilçede muhalefetin konuşacak bir şey bulamayınca kendisini ilçe gençlik kolları başkanının iş yeri üzerinden eleştirmesine cevap verdi. CHP Maçka Gençlik Kolları Başkanının iş yeri ile ilgili belge eksiği olduğunu ifade eden Koçhan, "Maçkamıza hizmet edecek yatırım getirecek herkesin önünü açarız. Belgelerini tamamlayan herkese de ruhsat veriyoruz. Belge eksikliğinden dolayı ruhsat almasında sıkıntı oldu. Bu tür açıklamalara ben zaten itibar etmem. İşimi yaparım. Yaptığımız projeler ile ilçemizde yapılamayanları yaptık. Mesnetsiz ifadelere bakmam bile" dedi.

BOZ ÜYE ZİYARETLERİNDE

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Doğu Karadeniz Bölge Koordinatörü ve Trabzon Şube Başkanı Köksal Boz, Yeşilay üyeleri ve gönüllülerini ziyaret ediyor. Boz, Yeşilay üyesi Ortahisar ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Kadir Sert'i iş yerinde ziyaret etti. Yeşilay gönüllüleri Fatih Tütünci, Sebahattin Saruhan ve Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Gelleci ile cami imamlarıyla Yeşilay'ın faaliyetleri hakkında bir süre sohbet etti.

KURUKIZ REKORU KIRDI

Trabzon'un Şalpazarı ilçe belediye başkanı Refik Kurukız, önceki akşam internet üzerinden yayın yapan Haberkurt TV ekranlarında canlı yayına çıktı. Yaklaşık 100 dakika süren canlı yayına Kurukız damgasını vurdu. İlçesine yaptığı yatırımları canlı yayında açıklayan Kurukız'ın konuğu olduğu yayın izlenme rekorları kırdı. 350 binin üzerinde izleme alan yayın, kanalın tarihi boyunca izlenen en çok yayın oldu. Kurukız, kırdığı rekorlara bir yenisini daha ekledi.

TANIŞ GELGÖR’Ü ZİYARET ETTİ

Gümüşhane ArzularKabaköy Belediye Başkanı Çetin Rıza Tanış, bir haftadır Ankara, İstanbul ve Kocaeli’ndeydi. Burada üst düzey ziyaretler yapan Tanış, beldesine güzel de hizmetler kazandırdı. Karayolu ile yaptığı seyahatte Gümüşhane’ye dönerken yakın dostu ve arkadaşı Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör’ü de makamında ziyaret etti. Gelgör’le belediyedeki projeleri hakkında bir süre görüşen Tanış, misafirperverliği için de teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim