Örs, “Sakarya'nın Hendek ilçesinde havai fişek fabrikasında meydana gelen patlama sonrası yaralanan yurttaşlarımızı tedavi gördükleri Hendek Devlet ve Sakarya Eğitim Araştırma Hastanelerinde ziyaret ettik, durumları hakkında bilgi aldık, geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Patlamadan itibaren olayın bizzat takipçisi olan ve yüksek sorumluluk anlayışı ile hareket ettiğini yerinde gözlemlediğim Sakarya Valisi Sayın Çetin Oktay Kaldırım'ın şahsısında Sakaryalı hemşehrilerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, hayatını kaybedenlere Cenabıhak'tan rahmet diliyorum” dedi.
 

 
ÇEBİ’YE ZİYARET
 

Trabzon Otomobilciler ve Şoförler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta ve iş adamı Kamuran Akçay, Araklı  Belediye Başkanı Recep Çebi’yi ziyaret etti. Başkanlar bir süre sohbet etti. Çebi, “Nazik ziyaretleri için teşekkür ediyor, işlerinde kolaylıklar diliyorum.” dedi.
 


AKÇAABAT CHP’DEN KURTYEMEZ’E ZİYARET
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Bak ve yönetim kurlu üyeleri ile birlikte Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez’i makamında ziyarette etti. Akçaabat hakkında istişarelerde bulunan CHP heyeti ve kaymakam, Akçaabat ilçesinde yapılacak olan her türlü hizmetlerde var olduklarını belirtti.
 

 
VALİ USTAOĞLU YERİNDE İNCELEDİ
 
Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Çaykara/Sultan Murat Yaylası'nda bulunan Sultan Murat Şehitliği'nde sürdürülen çevre düzenlemesi çalışmalarını yerinde inceledi.
 

 
GÜRSOY’A ZİYARET
 
 AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Çelenk Sürmen, İlçe Kadın Kolları Başkanı Suheyla Nebioğlu Tutum ve beraberindeki yöneticiler Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy’u makamında ziyaret etti.  Başkan Gürsoy, Sürmen ve ekibine ziyaretten  dolayı teşekkür etti.
 

 
KALE HAK ETTİĞİ GÖRÜNÜME KAVUŞUYOR
 
Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun şehrin turizmine katkı sağlayacak proje için talimat vermesinin ardından Kale’de çok yönlü bir çalışma yapılıyor. Giresun’un önemli mesire alanları arasında bulunan ve yerli, yabanca turistlerin uğrak yerleri arasında yer alan Kale’de; Aydınlatma sistemi, güvenlik kameraları konulması, ot biçme ve çalılık alanları temizleme, Giresun yazılı totem tabela yerleştirme, korkuluk çalışması, seyir terası yenileme, yürüyüş yolu yapımı, bordür taşları boyama ve yön tabelaları takılması  gibi çalışmalar yürütülüyor. Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Giresun’un seyir terası konumunda olan ve ziyaretçilere eşsiz bir Giresun manzarası sunan Kale’de ki çalışmaların kısa zamanda tamamlanacağını kaydederek: “Kale bizim tarihi değerimiz. Bu değeri hak ettiği görünüme kavuşturuyoruz. Kalemizin güvenliğini kontrolümüz altında tutuyoruz Hemşehrilerimiz artık kalede daha huzurlu ve mutlu dakikalar geçirecek.” dedi.
 


 VALİ DORUK İNCELEDİ
 
Artvin Valisi Yılmaz Doruk yapımı devam eden Artvin Merkez Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul ve yurt binalarında incelemelerde bulundu. Artvin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde yapılan yeni okul binası ve 180 öğrenci kapasiteli pansiyon binasının bölümlerinde incelemelerde bulunan Vali Doruk yetkililerden bilgi aldı. Vali Doruk’a ziyaretleri sırasında İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar, Müdür Yardımcısı Erol Murtezaoğlu, Artvin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Seçkin Kurt, Okul Müdürü Şehmuz Bulut ve inşaat firması yetkilileri eşlik etti.
 

 
GÜMÜŞHANE'DE TEDBİRLERE UYULUYOR
 
Türkiye'de koronavirüs vaka sayılarının en az olduğu Gümüşhane'de, 2 haftadır yeni vaka görülmedi. Kentte vatandaşlar maske ve sosyal mesafe kuralına uydukları gözleniyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'de koronavirüs vaka sayısının en az olduğu kentin Gümüşhane olduğunu açıkladı. Gümüşhaneliler İl Hıfzıssıhha Kurulu'nun aldığı tedbirlere uyuyor, maske takarak sosyal mesafeye dikkat ediyor. Polis ve zabıta ekipleri de cadde ve sokaklar ile vatandaşların toplu bulunduğu pazar alanlarında denetimlerini sürdürüyor.
 

Editör: TE Bilisim