UZUNKAYA KUTLADI

Emniyet eski Genel Müdürü Celal Uzunkaya 10 Nisan Polis haftası sebebiyle yayınladığı mesajında duygusal sözler kullandı:

 ‘Mensubu olmakla her daim onur,  aynı çatı altında 46 yıl boyunca Komiser Yardımcılığından Emniyet Genel Müdürlüğüne kadar her kademede aziz milletimize hizmet etme imkanı bulduğum için de daima gurur duyduğum Türk Polis Teşkilatı’mızın 176. kuruluş yıldönümünü kutluyor; her türlü makul talep ve beklentileri karşılanmış, kalite ve standartları yükselmiş olarak halkımızın huzur ve güvenliği, ülkemizin birlik ve dirliği için başarılı görevler ifa etmesini temenni ediyor, bugüne kadar vatan, millet, bayrak ve mukaddeslerimiz uğruna canlarını feda eden tüm aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum.’

TURHAN’DAN ZİYARET

AK Parti İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu’yu ziyaret eden Ulaştırma ve Altyapı eski Bakanı Cahit Turan ‘Günlerini babadan kalma evimde ve bahçede son derece sağlıklı ve huzur içinde geçirdiğini’ belirtti.

BAŞKANLIĞA METİN SEÇİLDİ

Rize Dernekler ve Vakıflar Birliği Vakfı 1. Olağan Seçimli Mütevelli Heyeti toplantısı pandemi kurallarına uygun şekilde kurucu heyetin büyük çoğunluğunun katılımıyla İstanbul'da gerçekleştirildi.

Toplantıda Vakıf Kurucu Başkanı Recep Albayrak ve Yönetim listesi katılımcıların tamamının oyunu alarak 2021-2024 yılları arası 3 yıllık dönem için seçildi. Vakıf Başkanı Recep Albayrak ve yönetim kurulunun teklifi ve Mütevelli heyetin oluruyla Yeni dönem için Mütevelli Heyeti Başkanı (Vakıf Meclis Başkanı ) olarak Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin oldu.

“İŞİMİZ ZOR DA OLSA GÜCÜMÜZ ÇOKTUR”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, “İnanç ve iman felsefesinde mangalda kül bırakmayanların ülkemize yaptıklarını da gördük. Atatürkçüyüm diyenlerin hak ve hakikat yolcusu olamayıp nasıl bölücü olduklarını da gördük. Yolu ve gönlü doğru insanlar olarak bu kaypak ve düzenbaz düzende yükümüz ağırdır. İşimiz zor da olsa gücümüz çoktur. Düşmanlarımızın istediklerini elde edememesi inanıyorum ki kendileri için en büyük şans olacaktır. Şahsen yalnızlık benim en büyük özlemimdir. Çünkü en tahammül edemediğim şey sahteliktir. Kimseyle yarışmadığım için çok mutluyum. Kişilerle savaşmadığım için huzurluyum. Sadece Ülkem için onur mücadelesi veriyorum.

Hareketimizin içinde gizli acentesi olan kim varsa namerttir. İşte bu bizim hikayemiz, böyle saf böyle temiz.” İfadelerini kullandı.

OFİMDER BULUŞTU

Of İmam Hatip Lisesi mezun ve mensuplarına yönelik olarak; eğitim, sosyal ve kültürel hizmetler vermek amacıyla kurulan Of İmam Hatip Lisesi Mezun ve Mensupları Derneği (OFİMDER) pandemi sürecinde de kurallara uyarak çalışmalarına devam ediyor. Dernek yönetimi, bir süre önce Ballıca Belediyesi eski hizmet binasını, Of İmder Hizmet Binası olarak kullanmak amacıyla kiralamıştı. Tahsisin gerçekleşmesinin ardından binada çatı değişimi, mutfak ve diğer birimlerin yenilenmesi, bina içinin boyanması gibi bir dizi tadilat ve tamirat gerçekleştirildi. Of İmam Hatip Lisesi Mezun ve Mensupları Derneği Başkan Vekili Mehmet Hakan Terzioğu toplantı ile ilgili yaptıı açılamada; “Şükürler olsun öğrencilerimiz için kullanacağımız çok güzel bir mekana kavuştuk.

Öncelikli olarak binamızın derneğimize hizmet binası olarak kullanılmasında ve binamızın tamir, tadilatında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin eğitimi için inşallah burada çok güzel eğitim öğretim çalışmaları yapacağız. Yeni binamızı inşallah daha aktif kullanacağız. Öğrencilerimizin kedilerini geliştirmeleri ve geleceğe hazırlamaları için güzel projeler yapmak için gayret içinde olacağız. Dernek yönetimi olarak da kendimizi geliştirmek ve yetiştirmek adına eğitim programlarına ağırlık vereceğiz. Dernek binamızın eksikliklerini de gidererek binamızı canlı, hareketli faal tutmanın gayretinde olarak yolumuza devam edeceğiz. Rabbim hayırlı çalışmalarda yardımcımız olsun. Tekrar emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Derneğimize, öğrencilerimize, ilçemize hayırlı ve uğurlu olsun.” dedi.

ÖRS, NABIZ TUTTU

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, vatandaş ve esnafla buluşmaya devam ediyor. Örs, Trabzon’da taksi esnafı ile bir araya geldi ve sorunları dinledi. Milletvekili Örs, “Taksi duraklarında nabız tuttuk. Beşirli Mahallemizde iki ve Yalıköy'deki bir taksi durağımızı ziyaret ettim. Şoför esnafının sorunlarını dinledim.” dedi.

“SABREDELİM AZ KALDI”

İlçede devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy, vatandaşlardan biraz daha sabretmelerini istedi. Gürsoy, “İlçe merkezimizdeki cadde düzenleme çalışmalarımız devam ediyor. Biraz daha sabredelim inşallah az kaldı.” dedi.

Editör: TE Bilisim