TEDAVİ EDERİZ!

Özel İmperial Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Çelebi, Ali Koç’un açıklamalarına sert tepki gösterdi. Başarısızlığının üzerini Trabzonspor’u kullanarak örtmeye çalışan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un malum açıklamalarına tepki gösteren Çelebi, “Ali Koç’un konuşmalarından anlaşılıyor ki, rotasını şaşırmış. Fenerbahçe’yi getirdiği durumun biletini Trabzonspor’a kesmeye çalışması ruh sağlığının ne kadar bozuk olduğunun göstergesi. İmperial Hastanesi’nde kendisine ücretsiz tedavi teklif ediyorum. Buyursun gelsin, tedavi olsun, hem kendi camiasına, hem Türk futboluna hem de tüm dünyaya çağdaşlık dersi veren Trabzon’a daha fazla zarar vermesin” dedi.

SON NOKTAYI KOYDU

Son birkaç aydır İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile ilgili  ‘Dedesi Selanik’e sürgün gönderildi” iddialarına İYİ Parti Trabzon Milletvekili Azmi Kuvvetli cevap verdi: İşte o açıklamanın özeti: ‘Meral Akşener’in dedesi Hüseyin Özbay, bugünkü Yunanistan’ın Selanik şehrinin Drama ilçesinin Kullar Köyü’nde doğdu. Kökleri Konya’ya, Karamanoğlu Beyliği’ne kadar uzanan Akşener’in dedesi hem çiftçilik hem de esnaflık yapmış ve eğitim almış bir molla idi. Akşener’in dedesi Hüseyin Özbay’ın abisi İdris Özbay ise Yemen’de şehit düşen bir Türk askeri. Yani Genel Başkanımızın ataları vatan savunması için bedel ödemiş. Genel Başkanımız da üstlendiği sorumluluk ile Türk yurdu için bedel ödemeyi göze almış adeta ateşten gömlek giymiştir. Soyu sopu Oğuz Türk'üdür. Osmanlı devletimizin muhteşem zamanlarında Anadolu'dan Rumeli'ye oraları fetheden dedelerimizin kızıdır. Yani diğer yakışan bir deyimle "evlad-ı Fatihan"dır.’
 
 “HAKLARINI ÖDEYEMEYİZ”

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Çevre Komisyonu Başkanı ve Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Balta, mesajında, sevgi ve şefkatle, fikren ve bedenen sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde her zaman büyük bir sorumluluk üstlenmiş olan annelerin, aile ve toplum hayatının temel direği olduğunu söyledi.

Milletvekili Balta sözlerine şöyle devam etti: “Hiç şüphesiz bizi millet yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında, yaşatılmasında en çok annelerin payı vardır. Annelerimiz hoşgörünün, sevgi ve şefkat duygularının, saf bilginin tükenmez kaynağıdır. Annelik gibi kutsal bir sorumluluğu üstlenen kadınlarımız, yeni nesillerimizle birlikte gelenek ve değerlerimizin de yaşatılması ve geleceğe taşınmasının en önemli güvencesidir. Anneye itaat ve hizmet, ibadet kabul edilmiş ve anneye şefkat, tevazu ve merhamet tavsiye edilmiştir. Annelerimize ne kadar hizmet edersek edelim gönül borcumuzu ödeyemeyiz. Üzerimizde ödenemez hakları bulunan, karşılıksız sevgi, fedakârlık ve sabırlarını hiçbir maddi değerle ölçemeyeceğimiz başta Şehit annelerimiz olmak üzere, tüm annelerin Anneler Günü'nü kutluyor, her birini ayrı ayrı saygıyla, sevgiyle selamlıyorum.

PAZARKAPI’YA ÇOK YAKIŞTI

Trabzon’un Ortahisar İlçesi Pazarkapı Mahallesindeki tarihi binanın silüeti Trabzonspor bayrağı ile çok değişti. Özgüneş Ticaret A.Ş., ticari faaliyetlerini sürdürdüğü tarihi binaya boydan boya Trabzonspor bayrağı asarak Pazarkapı’yı çok güzelleştirdi. Trabzon’a gelen turistlerin fotoğraf çektirmek için uğrak noktası olan bayrağın önü muhteşem manzarası ve çevre düzenlemesi ile ilgi odağı oldu. Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’te bayrağı çok beğenerek şirket sahibi Halis Güneş’e, “Bayrak oraya çok yakıştı. Orda kalsa çok güzel olur” dedi. Halis Güneş, Genç’e, “Başkanım olumlu dönüşler alıyoruz. Bayrağı oradan indirmeyi düşünmüyoruz. Bayrak orada kalacak” diyerek, bayrağın kalacağını müjdeledi.

ATEŞ'E GEÇMİS OLSUN

Trabzon Merkezli Özer Ulusalarası Taşımacılık ortağı Aydın Ateş, Özel Trabzon 7M Hastanesinde başarılı bir operasyon geçirdi. Hastanenin Yönetici Başhekimi Opr. Dr. Ayhan Çağılcı tarafından başarılı bir karın fıtığı ameliyatı olan Ateş, kendisini sağlığına kavuşturan Dr  Ayhan Çağılcı ve ekibine teşekkür etti. Ateş'i hastanede Özer Uluslararası Taşımacılık Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Özer, Bilal Özer ile Pektaş Uluslararası Taşımacılık Yönetim Kurulu Başkanı Akın Pektaş ile Faruk Pektaş ziyaret ederek, 'Geçmiş olsun' dileklerini iletti.

BU TAT BAŞKA

Trabzon’un Akçaabat İlçesi, Derecik Vadisi Sera Gölü’nde hizmet veren Hayal Vadisi Restaurant, muhteşem manzarası ve sakinliğinin yanı sıra kente getirdiği yeni tat ve lezzetlerle de adından sıkça söz ettiriyor. Hayal Vadisinde misafirlere özel kuzu kol menüye eklendi. İşletme sahibi Hasan Yılmaz, menüyü kendisi hazırlayarak, “Lezzetimize lezzet katmaya devam ediyoruz. Kuzu kol menümüze eklendi. Farklı lezzetler için sizleri misafirimiz olmaya bekliyoruz. Yemeğinizi yerken dinlenebileceğiniz, muhteşem doğa manzarası ile huzur bulacağınız işletmemizin onur konuğusunuz” dedi.

 “HER ZAMAN YANINDAYIZ”

Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya destek verdi. Başkan Gürsoy, açıklamasında “Ülkemizin huzur ve güvenliği için başarılı çalışmalar gerçekleştiren İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'nun dün olduğu gibi bugün ve her zaman yanındayız.” İfadelerini kullandı. 

Editör: TE Bilisim