Özgüneş Yönetiminden Cihan Güneş, hediyesi ile gazetemizi ziyaret ederek, öğretmen olan İcra Kurulu Başkanımız Zeki Sancak'ın öğretmenler gününü kutlayarak, Özgüneş Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş'in selamlarını iletti. Sancak, Güneş ve Özgüneş ekibine teşekkür etti.

TRABZON LİSELİ 8 KARDEŞ BULUŞUYOR

Geçen yıl vefat eden Köprübaşı il Genel Meclisi eski üyesi Aslan Aksoy’un Trabzon Lisesi Mezunu 8 evladı bugün lisede etkinliğe katılacak. Saat 10.45’de başlayacak olan liseliler gününde Aydın Valisi Hüseyin Aksoy ile kardeşi Bölge Adliye Mahkemesi Daire Başkanlarından Hakim Fatih Aksoy da katılacak. Aslan Aksoy’un da anılacağı günde liseyi bitiren 8 kardeş anıların anlatacak ve öğrencilerin soruları varsa bu soruları da cevaplayacak.

ÖZTÜRK MEVLANA GİBİ

Trabzon Platformu Başkanı Köksal Öztürk mevlana gibi Türkiye’yi geziyor. Bürokrasi ve siyasetteki, iş dünyasında ki önemli isimleri ziyaret ediyor, Trabzon ve Trabzonspor sohbeti yapıyor ve Trabzon platformunun kültür hizmetleri sunup Türk Büyükleri ve Osmanlı’nın arma ve kabartmalarını hediye ediyor. Tekirdağ Kapaklı Kaymakamı Araklılı hemşehrimiz Bayram Sağır’ı ziyaret eden Öztürk, güzel bir sohbet yaptı ve yeni görevi için hayırlı olsun dileklerini iletti.

MİSAFİRLER EL ÜSTÜNDE

Ülkücü Şehit Mehmet Başak’ı anma etkinliğinde, Of Tavşanlı Köyüne çıkanları Köyün Muhtarı İhsan Karaahmetoğlu adeta el üstünde tuttu. Misafirlerine Kavurma, Pilav, Ayran ve tatlı ikramında bulunan Muhtar Karaismailoğlu hem kuran tilavetine katılan hem de mezarın başındaki anmada alanlara büyük ilgi gösterdi ve ziyaretçilerin hem de Başak ailesinin adeta gönlünü fethetti.

PANDEMİ’DE KIŞ HAZIRLIĞI

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Vali Yardımcısı Emin Karahaliloğlu, İl Sağlık Müdürü Dr.Hakan Usta, ve Daire Başkanhları Pandemi sürecini masaya yatırıp enine boyuna görüştü, kış öncesi nölemleri belirlediler.

ÇAĞILCI’DAN ANLAMLI ZİYARET

Trabzon Özel 7M Hastanesi adına Başhekim Genel Cerrah Op. Dr. Ayhan Çağılcı, öğretmenler günü nedeniyle Akçaabat 17 Şubat Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti.  Başhekim Çağılcı, yarınlarımızı emanet edeceğimiz çocuklarımızı geleceğe hazırlayan tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı. 

Okula ziyaretlerinden ötürü Özel 7M Hastanesine teşekkür eden Akçaabat 17 Şubat Anadolu Lisesi okul müdürü Abdullah Gülay,  “Toplumsal bir dayanışma gösterdiğimiz öğretmenler günü organizasyonunu yürütenleri ve fedakârca hizmet veren öğretmen, yöneticileri ve diğer personellerimizi tebrik ediyorum” diye konuştu. Müdür yardımcısı Ahmet Topal,  Turgut Ulutaş, İbrahim Türk, okul aile birliği başkanı Emine Çakır başkan yardımcısı Avni Terzi, Harika İzgi, Bilgehan Şimşek ve diğer tüm öğretmenler “24 Kasım Öğretmenler Günü” nedeniyle kendilerine ziyarette bulunan Özel 7M Hastanesi’ne ziyaretleri nedeniyle teşekkür etti.

BORSA BAŞKANLARI EMNİYET MÜDÜRÜ’NÜ ZİYARET ETTİLER

Trabzon Ticaret Borsası Heyeti, Trabzon Emniyet Müdürü Kenan Aydoğan’ı makamında ziyaret ederek görüş alış verişinde bulundu. Meclis Başkanı Sebahattin Arslantürk, Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Ergan, Yönetim Kurulu Üyeleri Celil Karabinaoğlu ve Ali Zeytin ile Genel Sekreter Nazlı Genç’ten oluşan heyetin ziyaretinde, şehrin genel sorunları ve bunların çözümü için gösterilecek çabalarda yapılabilecek işbirlikleri üzerinde duruldu.

Ziyaretin anısına Emniyet Müdürü Aydoğan’a yörenin geleneksel tarımsal sanayi ürünleri olan fındık ve çayın yer aldığı paket hediye edildi.

ERKEN SEÇİM KAÇINILMAZ

Gelecek Partisi’nin Trabzon il başkanı Hasan Kamil Velioğlu yaptığı yazılı açıklama ile Hükümeti erken seçime davet etti. Velioğlu sokak eylemleri ile ilgili de ‘Dseteklemiyoruz’ dedi. İşte açıklamaları: ‘Sokak eylemlerini, Ekonomik düzelme getirmesi mümkün olmadığından asla tasvip etmiyoruz. Gelecek Partisi olarak, Cahil ve Beceriksiz yönetime olan tepkinin sandıkta gösterilmesi gerektiğine inanıyoruz.  Ancak unutulmamalıdır ki, meşru çerçevede yapılan gösteri ve protesto, her vatandaşın anayasal hakkıdır ve bu hakkını kullanan kişiler için devletin karşısında oldukları söylenemez. Böylesi bir ortamda Ülkeyi yönetenlerin sorumluluğu, tepkisini ortaya koyan insanları ötekileştirmek değil anlamaya çalışmaktır. 1 ay içerisinde TL %40"ın üzerinde değer kaybetmişken, millet aynı ölçüde fakirleşmişken ve ekonomi adeta iflasa sürüklenirken yöneticilerin doğru yaptık diyerek sorunu görmezden gelen tavırları, vatandaşın kendini sokakta ifade etme isteğinin ana nedenidir. Zira bu durumun millet adına sürdürülebilir olmadığı açıktır.  Hükümet yetkililerinden beklentimiz, ekonomik durumla ilgili millete umut olacak açıklamalar yapması ve hamasetten uzak, bilim ışığında bir yol haritası ortaya koymasıdır. Eğer bunu yapma vizyonu ve kabiliyeti yoksa, Ülkeyi Erken değil HEMEN SEÇİME götürmelidir.’

TKDK’YI ZİYARET ETTİLER

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, başkan yardımcısı, Eroğlu AVM’lerin Yönetim Kurulu Başkanı iş insanı Veli Eroğlu ile birlikte Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Trabzon Şubesini ziyaret ettiler. TKDK Koordinatörü Şansal Aydoğdu ile IPARD 2 Programı ve TKDK Trabzon İl Koordinatörlüğünün yürüttüğü yatırımlar hakkında fikir alışverişinde bulundular.

Editör: TE Bilisim