Öztürk’ün cenazesi bugün Dernekpazarı ilçesinde sonsuzluğa uğurlanacak. Trabzon Valiliği’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; ‘’İçişleri eski Bakanımız ve Müsteşarımız, Merkez Valisi Sebahattin Öztürk’ün anneleri Sariye Öztürk rahmet-i Rahman’a kavuşmuştur. Merhumenin cenazesi 24 Ocak 2018 Çarşamba günü Dernekpazarı İlçemizin Günebakan Mahallesi Camiinde öğle namazı sonrası kılınacak cenaze namazının ardından aynı yerdeki aile kabristanlığında toprağa verilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet, Sayın Bakanımıza, ailesine ve yakınlarına başsağlığı, sabır ve metanet dileriz’’
 
18 Uygulaması Ve Büyükşehir
 
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı’na karşı özellikle son bir aylık süreçte sistemli bir yıpratma politikası uygulanıyor. 18 mağdurlarının durumu, Taşönündeki enerji üretim tesisi, Avni Aker ve çevresindeki düzenlemeler hakkında şikayetleri olanlara direk Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu suçluyor.  Kanuni Bulvarı bu şehrin olmazsa olmazı, Kutlular depolama sahası doldu. Taşönünü’ne modern enerji üretim tesisi yapılacak. Bu projeler Trabzon için son derece önemli projeler.  Bu hizmetlerin mağdur ettiği vatandaşların isyanına hak veriyoruz. Ama hizmet olunca ben yaptık ettik diyenlerin şikayetler gelince sessiz  kalması  sokakta farklı yorumluyor. Kanuni Bulvarını yaptık diyenlerin 18 uygulaması karşısında topu Büyükşehire atması doğru mu? 18 uygulama kararı Ulaştırma Bakanlığı’nda alınırken orada bulunanlar yarın topluma nasıl bir mesaj verecek merak ediyoruz.
 
Mutluluklar Serkan
 
Trabzon’da sanat dünyasının genç yazarlarından Serkan Türk dünya evine giriyor. Cumartesi günü Alyans düğün salonunda evlenecek olan Türk ile birlikte Ezgi’ye mutluluklar diliyoruz.
 
Sorunları Dinledi
 
AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, Vakfıkebir’de, Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Enver İskenderoğlu, İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Alp ve partililerle birlikte,  ilçe esnafını ziyaret etti, vatandaşlarla buluştu sorunlar dinledi.  Vakfıkebirlilerle uzun uzun sohbet eden Milletvekili Adnan Günnar, kendisine yönetilen sorulara cevap verdi.
 
Şalpazarı İçin El Ele Verdik
 
AK Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Zeki Çabuk, Büyükliman Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek burada gazetecilerle sohbet etti.  Zeki Çabuk, “İlçemize hizmet için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Son zamanlarda Şalpazarı için çok önemli gelişmeler yaşanıyor. Bunlardan bir tanesi 5 bölümlü Meslek Yüksekokulumuzun açılacak olmasıdır. Katkısı olan herkesten Allah razı olsun. Biz ilçemizin tümünü kucaklayarak, hem partimize hem ilçemize hizmet için bu yola çıktık. Bu yolda herkesin katkısını bekliyoruz. Yüce Allah bizleri mahcup etmesin” dedi. 
 
Beşikdüzü’ne Yeni Proje
 
Trabzon’un Beşikdüzü ilçesine yapılacak olan 500 araçlık kapalı otopark ve kapalı pazar yeri inşaatı başladı. Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu, AK Parti Beşikdüzü İlçe Başkanı Harun Demirci ve yönetim kurulu arkadaşları inşaat alanında incelemelerde bulundular. Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu proje ile birlikte ilçedeki önemli bir eksikliğin giderileceğini söyledi.
 
TAKA Her Yerde
 
Tedavi için Anakarada Hacettepe Tıp Fakültesi’nde bulunan Macit Yavuroğlu Başkent’te de Taka Gazetesini elinden bırakmıyor. Her sabah gazetesini okuyup Karadenizli hekimlere  ve personelede okutan Yavruoğlu tedavi sürecinin olumlu seyretmesi sebebi ile mutlu olduğun gibi günlük taze haberleri ile taka ulaşmanın mutluluğunu yaşıyor. Bir kez daha geçmiş olsun güzel insan.
 
Telekom’dan Acı Haber
 
Uzun yıllar Telekom Şebeke Teknisyeni olarak çalışan Hüsyün Sabri Salman önceki gün hayatını kaybetti. Dün sevenlerini ve meslektaşlarının katılımı ile ikindi namazına mütakiben kılınan cenaze nazmının ardından defnedildi. Salman’a Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı dileriz.
 
168 Kurban Kesecekler
 
Trabzon Havalimanı'nda 13 Ocak akşamı iniş sırasında pistten çıkan Pegasus Havayolları uçağında bulunan ve kazayı burunları kanamadan atlatan 162’si yolcu 168 kişi için Pegasus Havayolları Yönetimi tarafından 168 kurban kesileceği öğrenildi. Pegasus Hava Yolları’na ait PC8622 nolu Boeing 737-800 tipi TC-CPF tescilli Ankara-Trabzon uçağı 13 Ocak akşamı Trabzon Havalimanı’na iniş yaptığı sırada pistten çıkmıştı. 90 saniye içerisinde havalimanı acil müdahale ekibi kazaya müdahale ederken, 24 dakikada gibi bir süre içerisinde uçaktaki 162 yolcu, 2 pilot ve 4 kabin görevlisi uçaktan tahliye edilmişti.
Editör: TE Bilisim