Öztürk, Antalya örneğini verdi ve dikkat çekti. ‘Orada anne ve babalar ellerinden tutup çocuklarını idmana getiriyor. Bunu Trabzon’da yaygınlaştırmalı ve sporcu sayısını mutlaka artırmalıyız.’

Bir de hatırlatma yaptı: Gençlik hizmetleri, milli eğitim, spor kulüpleri, veliler ve okullardaki antrenörler bir olmalıyız.

Usta’nın İsteği

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta’nın ağabeyi  İzzet Usta iyi bir yöneticidir. Kardeşinin başarılı olması için elinden geleni yapıyor. Fedakarlık yapıyor. Dün karşılaştık. Şunu söyledi: ‘Zor bir süreçten geçiyoruz. Herkes destek versin. Yine seçim zamanı kendi adayına oynasın. Şu sıralar. Trabzonspor’u zor günlerinde sahipsiz bırakmayın.’

Akyasan Sahip Çıktı

Trabzon’un değerlerinden Divan şairi Hamamizade İhsan beyin istanbul’daki mezarının onarımına yönelik TAKA Gazetesinde Sonay Çaluk imzası ile yayınlanan haber üzerine Ak granit harekete geçti. İstanbul’daki mezarı yapacakları söyleyen iş adamı Hasan Akyasan, ‘Böyle bir değerin mezarını yapmaktan şeref duyarız. ANADER kadın kollarını kutluyorum’ dedi.

Önce Anne Sonra Baba

Trabzon’un Vakfıkebir ilçesi Dava Adamları Platformunun Başkanı Şenol Kılıç kısa sürede iki büyük acı yaşadı. 15 gün önce annesini kaybeden Kılıç dün de babası Kemal Kılıç’ı toprağa verdi. 65 yaşında babasını uğurlayan Şenol Kılıç’a sabır, merhuma Allah’tan rahmet diliyoruz.

Algıyı Kırın

Dün uzunsokakta yürürken Bağkur emeklileri derneği Başkanı Şerafettin Konak’ın büyük oğlu önüme çıktı. Buyur dedi. Üstad içerde. Yılların esnafı Şerafattin bey. Oğlu anlattı: ‘Televizyonu izliyorum. Bir kurgu program var. Orada bir gazeteci koymuşlar. O gazetecide ihanet var, yalan var, santaj var. böyle bir programı yapmak gazeteciler haksızlık değil mi? Algı değil mi, RTÜK buna müdahale etmeli’ dedi.

“Geldi Yine Duman Ayları”  

Trabzon’a doğalgaz geldi, doğalgaz yapılıyor, doğalgaza abone olunsun gibi açıklamaların ardından yıllardır şehrin başına Kış aylarında çöken o kara duman gelmeye başladı. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı kaç kez bu konuyla alakalı açıklama yaptı fakat değişen yok. Doğalgaz’a abone olunmuyor veya doğalgaz her yere ulaşmıyor, kullanılan kömür kalitesiz gibi sebepler ön plana sunulabilir fakat bu kara duman şehrimize her manada zarar veriyor. 

En başta insanımızın sağlığına zarar veriyor sonrasında şehrin görüntüsüne ki bu şehirde bu şehirde yaşayanlar da bunu hak etmiyor. Şehir merkezindeyken bu duman çok anlaşılmıyor fakat şehrin batısına veya doğusuna gidince uzaktan gayet net bir şekilde görünüyor. Bu konunun çözümünde başta Trabzon Valisi Yücel Yavuz olmak üzere bütün kurumlara iş düşüyor. Ne yapıp ne edilip gerekli adımlar en kısa sürede atılmalıdır yoksa bunun bedeli öyle ya da böyle ödenmez. 

Yöneticiler Ortahisar’da Buluştu

Başbakan Binali Yıldırım bugün şehre geliyor. Ak Parti teşkilatları Başbakan Yıldırım’ı ağırlamak için çalışmalarını sürdürüyor. Dün hem Ak Parti il binasında hem de Ortahisar İlçe Binasında toplantı gerçekleştirildi. 

Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş’ın gerçekleştirdiği toplantıda Teşkilat Başkanı Hüseyin Öztürk ve diğer yöneticiler yer aldı. Toplantı sonunda Ak Parti Trabzon İl Yöneticisi Fatih Solak ile Hasan Şener de Ortahisar İlçe binasını ziyaret etti. Fikir alışverişinde bulunan ekip, Trabzon’un en güzel şekilde Başbakanını karşılayacağını söyledi.
 
Editör: TE Bilisim