Sarıalioğlu, Bulut’a teşekkür ederek, “Birlikte projelerimizi değerlendirdik. Projelerimize desteklerini esirgemeyen kıymetli başkanımıza şehrimiz adına çok teşekkür ediyorum.” dedi.

ŞEHİT AİLELERİ ORDU’DA

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Trabzon Şubesi, Ordu Valisi Tuncay Sonel’i ziyaret etti. Dernek Başkanı Gazi Ahmet Tezcan ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Sonel’i makamında ziyaret ederek sohbet ettiler. Dernek Başkanı Tezcan, “Of’umuza başarılı hizmetler yapan, hizmetlerini daha başarılı şekilde Ordu’da sürdüren valimiz ile sohbet ettik. Saygıdeğer Valimize ilgi alakalarından dolayı Şahsım, Şehit Ailelerimiz ve Gazilerimiz adına çok teşekkür ediyorum. Sayın  Valimizin Of ilçemize ve Trabzon’umuza çok çok selamları var” dedi.

GENÇ’TEN ZİYARET

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Enver İskurt ve Bakan Danışmanı Salih Çoban’ı ziyaret ederek istişarelerde bulundu. Genç, “ Destekleri için Enver Bey ve Salih Bey’e teşekkür ediyorum.” dedi.

BAŞKAN GÜRSOY ESNAFI DİNLEDİ

Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy, çalışmaklarına ve ziyaretlerine devam ediyor.

Gürsoy, Arsin Pazar yerini ve Arsin esnafını ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. Gürsoy, “İlgi ve alakalarından dolayı vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Daha iyi bir Arsin için sizleri dinliyor, çalışma tempomuzu daha da artırıyoruz.” dedi.

MİLLETVEKİLİ ÖRS, TBMM’DE AĞIRLADI

İYİ Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Alpaslan Beşli ve yöneticiler  İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs’ü TBMM'de ziyaret etti.  Milletvekili Örs ve Beşli çalışmaları konuştu. Örs, ziyaretlerinden ötürü teşekkür etyti ve çalışmalarında başarılar diledi.

GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDULAR

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim’i ziyaret etti.

Hizmet-İş Sendikası Rize Şubesi 5. Olağan Genel Kurulu'na katılmak üzere Rize'ye gelen HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, ÇAYKUR Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Ziya Alim’i ziyaret etti.  Arslan ve ÇAYKUR Genel Müdürü Alim çalışma hayatının gündemine dair karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Genel Başkan Arslan’a sendikaların Rize ve bölge şube başkanları ile komite başkanları eşlik etti.

ÖĞRENCİLER FAALİYETLERİNİ GAZETEYLE DUYURDU

Trabzon Arsin Yeşilyalı İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri sosyal sorumluluk çalışmaları neticesinde okul gazetesi çıkardı.  250’ye yakın öğrencisi bulunan okulun öğrencileri bir yıllık süre zarfında yapılan çalışmalar, projeler ve sportif faaliyetlerini ‘BİZİM SESİMİZ’ gazetesiyle duyurdu.  Okul Müdürü Eray Eyüboğlu öğrencilerin çalışmasından memnunluk duyduğunu belirterek “Bu gazeteyi hazırlayan tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Güzel bir çalışma olmuş. 4 sayfa olarak hazırlanan gazetemizi inşallah önümüzdeki senelerde daha da artırmayı planlıyoruz. Hepsini tekrar kutluyor ve başarılar diliyorum” dedi.

RİZE’DE DÖRT NÜFUS MÜDÜRLÜĞÜ AÇIK OLACAK

Yükseköğretim Kurumları (YKS) sınavı için geri sayım sürerken Rize Nüfus ve Vatandaşlık İ̇̇şleri Müdürü Enes Tüfekçi, sınava girecek öğrencilerin kimlik başvuru işlemleri için Rize Merkez, Ardeşen, Çayeli ve Pazar ilçe nüfus müdürlüklerinin hafta sonu açık bulundurulacağını kaydetti. Rize Nüfus ve Vatandaşlık İ̇̇şleri Müdürü Enes Tüfekçi, 18 ve 19 Haziranda gerçekleştirecek YKS sınavı dolayısıyla YKS adaylarının kimlik kartı başvurularının alınması amacıyla Rize Merkez, Ardeşen, Çayeli ve Pazar ilçe nüfus müdürlüklerinin sınavın yapılacağı cumartesi ve pazar günleri açık tutulacağını kaydetti. YKS’ye girecek tüm adaylara sınav öncesinde başarılar dileyen Tüfekçi, “Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) katılacak adayların T.C. Kimlik Kartı Başvuru işlemleri için 18 Haziran 2022 Cumartesi günü 07.00 – 17.00 saatleri, 19 Haziran 2022 Pazar günü 07.00 – 15.30 saatleri arasında Rize Merkez, Ardeşen, Çayeli ve Pazar ilçe nüfus müdürlüklerimiz açık bulundurulacaktır. YKS’ye girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

BİLGİLENDİRDİLER

Türk Kızılay’ı, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) Trabzon İl Başkanı Gülen Demir ve ekibini ziyaret ederek bilgilendirdiler. KAÇEP İl Başkanı Demir, ziyaret ve bilgildirmeleri için teşekkrü etti.

BİK VE BASIN GÜÇLENECEK

Basın İlan Kurumunun Trabzon şube müdürü Ali Nuhoğlu yeni basın yasası ile ilgili Gazetelerin endişeli olmaması gerektiğini söyeyerek ‘Bütün gazetlerin internet siteleri mevcut ve biz bu sitelerin güçlenmesi için sürekli olarak teşik ediyoruz. Yeni basın yasası ile icra ilanlarının sayısı ve bedeli artacak buradan gazetelere ek bir ilan girdisi daha sağlanacak. Diğer taraftan gazetelerin internet siteleri  takip oranlarına göre de resmi ilan alabilecek. İnternet medyası çalışanları Basın kartlarını alabilecekler. Teknolojiden korkmamak ve oradan yararlanmak lazım. Yeni yasa gazeteleri korurken internet medyasını da BİK’in bir parçası yapıyor.’ dedi.

Editör: TE Bilisim