Trabzon'da görev yaptığı sırada vatandaşlarla kurduğu iletişimle kendisinden söz ettirdi. Trabzon'un eniştesi ve koyu bir Trabzonsporlu olan Eniş'e yeni görevinde başarılar dileriz. Ramazan Eniş Artvin doğumlu.

ÖMER DAYI’DAN TİSKİ SÖZLERİ

Trabzon siyasetinin renkli ismidir Ömer Dayı. Dobradır ve son derece de iyi niyetlidir. Trabzon genelinde sevilir ama Beşirli’de el üstünde tutulur. Kimin ne dersi varsa hangi siyasi parti bakmaz mutlaka eğilir.

Dün TAKA Gazetesini ziyaret etti. Sohbet ettik. Özelikle TİSKİ’nin Beşirli’deki çalışmalarını konuştuk. TİSKİ Genel Müdürü Tekataş’ı aramış ulaşamamış. Özetle şunları söyledi: ‘Altyapının zorlukların bilirim. Ancak Beşirli’deki çalışmalar çok uzadı. Birkaç ekip yapılarak bir an önce Mahallenin özellikle iki büyük caddesine el atılması ve bir an önce açılan yerlerin kapatılarak asfaltlanıp su verilmesini bekliyoruz.’

DOLAYLI’YA DA DOKUNUN..

Trabzon Ortahisar Belediyesi Fen işleri arı gibi çalışıyor ama ara yollar yok mu, oralara girmek zaman alıyor. Dolaylı Sular Mahallesi. 80 metrekarelik yol bozuk ve asfalt ya da beton bekliyor. Vatandaşlar pastırma yazlarının başladığı bugünlerde asfaltın dökülmesini istiyorlar

BÖLGENİN EN BÜYÜĞÜYÜZ

Arsin Yeşilyalı Kur’an kursu mütevelli heyeti başkanı Ahmet Özdemir kendisini ziyaret eden Arsin belediye başkanı Sait Gürsoy ve Araklı belediye başkanı Recep Çebi ile Başkan Yardımcısı Burhan Akyıldız’a ‘Bölgenin en büyük Kur’an kurslarında biriyiz. Yüzlerce evladımızı yetiştirdik. Yetişmeye devam ediyoruz bıkmak usanmak yok. Desteğiniz daim olsun’ dedi

TEBRİK ETTİLER

Dünya Gazeteciler günü dolayısıyla Saadet partisi Ortahisar yönetim kurulu, Ortahisar Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti ve günün tüm gazeteciler sağlık ve başarı getirmesini dilediler.

BAYRAKTAR'IN CENAZESİNDE 2 TRABZONLU

BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dünürü Özdemir Bayraktar'ın cenazesine Trabzon'dan AK Parti Sürmene İlçe başkanı Hüseyin Azizoğlu ile belediye başkanı Rahmi Üstün katıldı. Aslen Sürmeneli olan Özdemir Bayraktar'ın İstanbul'un Fatih ilçesindeki cenazesine Trabzon'dan sadece hemşehrileri  Hüseyin Azizoğlu ile Rahmi Üstün katılarak son görevlerini yerine getirdiler. Fatih Belediye Başkanı Trabzonlu hemşehrimiz M. Ergin Turan ile cenazeye katılan Azizoğlu ve Üstün, Bayraktar'ın oğlu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı Selçuk Bayraktar'a da taziyelerini ilettiler.

ÜLKÜ OCAKLARINDA BAYRAK DEĞİŞİMİ

2.5 senedir Trabzon Ülkü Ocakları İl Başkanlığı görevini sürdüren Altan Şahin görevini devretti.

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım'ın gerçekleştirdiği devir teslim töreninde Ülkü Ocakları Trabzon İl Başkanlığına Ertuğrul Bayrak'a atandı. 

Ülkü Ocakları Başkanlığını hayatının sonuna kadar bir şeref nişanesi olarak taşıyacağını belirten Altan Şahin "Ülkü Ocakları çatısı altında Türk gençliğinin geleceğine ve gelişmesine katkı sunacak çalışmalarımızla örnek oluşturacak işler yaptık. Her daim Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli beyefendinin ve teşkilatlarımızın emrindeyiz" dedi.

Ülkü Ocakları Trabzon İl Başkanı olarak atanan Ertuğrul Bayrak "Sorumluklarımızın bilincindeyiz. Birlik ve beraberlik oluşturacak çok yönlü ve çoğulcu çalışmalarla, davamız adına Ülke ve memleket için faydalı işler yapacağız."dedi.

KIRATLI'DA ÖZEL SOHBET

Trabzon'un Yomra İlçe Belediyesi Temizlik işleri müdürü Cevdet Binay, ilçenin sevilen simalarındandır. Binay, ilçenin mahallerinde, yüksek yerleşim yerlerinde,  çarşısında herkese selam verir, oturur çayını içer sohbet eder. Önceki akşam da ilçenin Kıratlı Mahallesinde kendisi için çok özel olan, öz abileri kadar sevdiği Mahmut Behçet Bayrak ve Ahmet Adanur'la çay içti. Hasret gideren Binay, his sohbet etti.

ÇUVALCI AĞIRLADI

KTÜ Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (KTÜKAM) Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ayça Eminoğlu ve İpekyolu Kadın, Girişim, Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı Bahar Kastan, Rektör Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı’yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Kamu-STK-Özel Sektör iş birliği kapsamında yapılan projeler hakkında bilgi verilerek unutulmaya yüz tutmuş el sanatlarının tanıtılması ve gelecek nesillere aktarılması noktasında Üniversite Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi iş birliği ile planlanması düşünülen çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından ziyaret sona erdi.

Editör: TE Bilisim