Zira Başkan Gümrükçüoğlu’na göre 16 Nisan’daki referandum Türkiye’nin kader oylaması…

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Meclis komisyonlarında görüşülmeye başlandığında bu konudaki çalışmalarına start veren Gümrükçüoğlu, AK Parti teşkilatı tarafından organize edilen tüm çalışma, program ve toplantılara katılıp ev sahipliği yaptığı gibi referandum çalışmalarını kişisel olarak da yoğun şekilde sürdürüyor. 

Gümrükçüoğlu bu kapsamda ilçelere çıkartma yaparak hemşerileri ile bir araya geliyor, mahalle toplantılarında Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlatıyor. Anlaşılan o ki Başkan Gümrükçüoğlu referandum akşamına kadar çalışmalarına hız kesmeden devam edecek.
 
Raif Bayram’ı Kaybettik

Trabzon Boztepe durağı esnaflarından Raif Bayram aramızdan ayrıldı. Uzun yıllar Şoförlük yapan 45 yaşındaki Bayram bir süredir Akciğer yetmezliği sebebiyle tedavi görüyordu. Raif Bayram Ankara Gazi hastanesinde vefat etti. Cenazesi bugün öğleyin Boztepe Yahyaoğlu camiinden son yolculuğuna uğurlanacak. Merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Efsaneyi Uğurladık

Trabzon’da yıllarca Ulusoy apartmanın altında tüpçülük yapan Turgut Ceylan yaşama veda etti ve İzmir’den son yolculuğuna uğurlandı. Merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesine sabır diliyoruz.

Üçüncü Kez Baba Oldu

Bir dönemler AK Parti Arsin İlçe Başkanlığını şimdi ise Arsin Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yürüten, Farabi Hacıosmanoğlu 3’üncü kez baba olmanın sevincini yaşıyor. Hacıhasanoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla 3’üncü kez baba olduğunu ve kız çocuğunun dünyaya geldiğini ifade etti. Hacıhasanoğlu ailesi dünyaya gelen kız çocuğuna Sare ismini verdi. Başkan Hacıhasanoğlu’nu bu mutlu gününde kutlar, dünyaya gelen Sare isimli bebeğe sağlıklı uzun ömürler dileriz.

Köse’den Taka’ya Ziyaret

Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrü Köse TAKA Gazetesi’ni ziyaret etti ve yeni ofisle ilgili olarak hayırlı olsun dileklerini iletti. 

Köse, TAKA Gazetesi’nin eğitime önem verdiğini söyleyerek, ‘Beğenerek takip ediyoruz’ dedi. Rizeli hemşehrimiz, Trabzon’da TEOG’da 30’lu sıralamalardan 11’e geldiklerini bu başarının İl Milli Eğitim Yönetici ve eğitimcilerinin başarısı olduğunu da söyleyerek, ‘Daha yukarılara çıkacağız’ diye konuştu.

Kimsenin Evi Yanmayacak 

Ak Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Akçaabat’ta referanduma start verdi. Burada yaptığı konuşmasına hem espri kattı hem de ince mesajlar verdi. Hele bir örnek verdi ki salonda alkış koptu, herkesi güldürdü. Salih Cora, milletvekili seçim sürecinde Akçaabat meydanında yaptığı konuşmayı anlatırken, “Ben siz daha önce şöyle demiştim: ‘Ben Çayırbağı torunuyum beni seçin Ankara'ya gönderin şayet beni seçtirmezseniz dayılarıma der yayladaki evleri yakarım.’ Seçtirdiniz de eğer size hizmet etmezsem sizde gidin benim yayladaki evimi yakın.’ Şimdi bakın vekil olarak karşınızdayım. Siz sözünüzü tuttunuz evleri kurtardınız . Bizde sözümüzü tutuyoruz.

Bizde çok çalışıyor Akçaabatlılara hak ettiği güzel yatırımları en iyi hizmetleri sunmak için uğraşıyoruz. Hangi sözü vermişsek üniversite, şehir için kavşaklar, adliye binası, yeni hükümet konağı, doğalgaz, Düzköy-Akçaabat yolu her biri gerçekleşecektir.bunun dışında söz vermediğimiz halde yapacağım bir çok iş daha vardır. Bunları da bakanımız Süleyman Soylu ve diğer vekillerimiz ile birlikte yakından takip ediyoruz. Yani kurtardunuz ha kimsenin evi yanmayacak. Birlikte çalışarak referandumda da buradan rekor bir EVET oyu çıkaracağım güçlü bir Türkiye kalıcı istikrar için hep birlikte bunu başaracağız. ” 

Deftere Not Düştüler

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi son iki gündür çok yoğun bir tempoda referandum çalışmalarına devam ediyor. Revi, Trabzon’a gelen misafirlerini de haliyle AK Parti Trabzon İl Başkanlığında misafir ediyor ve ziyaretçi defterini de imzalattırıp duygu ve düşüncelerini alıyor. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulhamit Gül Başkan Revi’yi ziyaretinde deftere "AK Parti'ye, kurulduğu günden beri güçlü destek veren, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında dimdik duran Trabzon teşkilatımıza teşekkür ediyorum." yazarken Genel Merkez SKM Başkanı Yıldız Seferinoğlu ise "Başarılı bir teşkilat olduğunu bildiğimiz Trabzon teşkilatımızın 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasında da benzer bir başarı elde edeceğine inancım tamdır." yazdı.
 
Gül ve Seferinoğlu’nun gündüz ziyaretlerinin ardından Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç da Başkan Revi’yi ziyaret ederek ziyaretçi defterine “Trabzon’daki misafirperverlikten dolayı memnuniyetini dile getiren ifadeler” yazdı.

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Trabzon’da 

Trabzon önemli isimleri misafir etmeye devam ediyor. AK Parti kanadında olduğu gibi MHP camiasında da çok önemli bir yeri olan Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz Trabzon’a geldi. 
Trabzon’a herhangi bir program için veya ziyaret için gelmedi Kılavuz fakat Trabzon Ülkü Ocakları kalabalık bir şekilde başkanlarını Trabzon Havalimanında karşıladı. Karşılamayla alakalı açıklama yapan Trabzon Ülkü Ocakları Başkanı Mihrab Altınışık, “Rize Ülkü Ocaklarının programına katılmak üzere havayolu ile şehrimize gelen Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanımız Sayın Olcay Kılavuz`u havalimanında karşıladık.” dedi. Rize’ye programa gelen Kılavuz’un yakın zamanda da Trabzon’a önemli bir programa geleceği öğrenildi.

Kaymakam Yasa Boğdu

Artvin Yusufeli Eski Kaymakamı Cumhur Duran uzun süredir mücadele ettiği hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti. Cumhur Duran'in vefat haberini Artvin'in eski Milli Eğitim İl Müdürü Mustafa Yanmaz sosyal medyadan duyurdu. Yanmaz, paylaşımında; "Artvin Yusufeli Eski Kaymakamı Cumhur Duran vefat etmiştir. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Ailesine ve sevenlerine başsağlığı dilerim." diye yazdı.
 
Editör: TE Bilisim