Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Hasan Çebi Bal ve Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk’ün eşlik ettiği ziyarette Rektör Çuvalcı, öğrenciler ile yemek yiyip sohbet etti. Öğrencilerin eğitim-öğretim gördüğü mekânların dışında yaşadıkları ve temel ihtiyaçlarını karşıladıkları ortamları ziyaret etmek isteyen Rektör Çuvalcı, onların sosyal ve sportif aktivitelerini gerçekleştirdiği mekânları gezdi ve isteklerini dinledi. Öğrencilerimiz, devletin kendilerine sağladığı beslenme ve barınma imkânlarını yerinde gözlemleyen Rektöre, hizmetlerden ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

YOMRA’DA GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

AK Parti Yomra İlçe Başkanı Abdülkadir Özdemir görev dağılımını yaptı. İşte Başkan Özdemir’in yürütme kurulu; Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı: Ufuk Yiğit, Teşkilat Başkanı: Selçuk Sezgin, Seçim İşleri Başkanı: Oktay Yıldırım, Tanıtım ve Medya İşleri Başkanı: Haris Emre Aktürk, Mali ve İdari İşler Başkanı: Birol Tuna, Sosyal Politikalar İşleri Başkanı: Ayşegül Alhas, Yerel Yönetim İşleri Başkanı: Mustafa Uygur, Ekonomi İşleri Başkanı: Tuncay İskender, S.T.K ve Halka İlişkiler Başkanı: Osman Şahin, İlçe Sekreteri: Orhan Şahin, Teşkilat Başkan Yardımcısı: Cemil Ural, Seçim İşler Başkan Yardımcısı: Ömür Karslı, Mali ve İdari İşler Yardımcısı: Adem Yıldız, S.T.K ve Halka İlişkiler Başkan Yardımcısı: Sümeyra Çalık

ASLANTÜRK'TEN ZİYARET

Trabzonlu hemşehrimiz, Tüm Kobi ve Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜKOSİAD) Genel Başkanı ve Aslantürk Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Aslantürk, lojistik sektöründen meslektaşı Ekol Lojistik'i ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu. Aslantürk, "Ekol lojistik yönetim kurulu başkanı Ahmet Musul beyi Şekerpınar lojistik üstünde ziyaret ettik. Ülkemizi dünyada temsil eden ve ülkemizin  ihracatına katkı sunan önemli bir şirket.  Misafirperverliği için Ahmet bey ve ekibine çok teşekkürler" dedi.

AHMET HOCA HAKKA YÜRÜDÜ

Vakfıkebir İlçesi Hamzalı Mahallesinden, bölgemizin yetiştirdiği değerli alimlerden, olan Hafız Ahmet Olgun Hoca hastalık sonucunda ebediyete irtihal etti. Ömrünü Kur'an'a adamış ve yüzlerce hafız yetiştirmiş olan Ahmet Olgun Hoca’nın cenaze namazını bugün öğle namazına müteakiben Vakfıkebir Merkez Yeni Camii'nde kılınarak Hamzalı Mahallesindeki aile kabristanlığında toprağa verilecek.

EFSANE MUHTARDAN ZİYARET

Trabzon'un Akçaabat İlçesi Akçakale Mahallesinde (Büyükşehir yasasından önce belde olduğu dönem) 1971-1984 yılları arasında 13 sene muhtarlık yapan efsane muhtar Murat Saka, Akçakale Mahallesindeki aile dostu Özgüneş Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş'i 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısı ile ziyaret etti. Halis Güneş, Murat Saka'nın Akçakale Mahallesine 13 sene hizmet ettiğini ifade ederek, görevde olan tüm muhtarların da gününü kutladı.

İŞBİRLİĞİ KONUŞULDU

Nitelikli işgücünün mesleki ve teknik eğitim yoluyla yetiştirilmesi amacıyla yapılacak çalışmaların değerlendirildiği Mesleki ve Teknik Eğitim Okul Yönetim Kurulu toplantısı yapıldı.

Trabzon Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinasyonunda gerçekleştirilen toplantıya, Ortahisar Belediyesi, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO), TESOB, İŞKUR, İlçe Sağlık Müdürlüğü ve tüm mesleki ve teknik eğitim okul ve kurum müdürleri katıldı. TTSO Başkan Yardımcısı Tolga Avcı'nın yer aldığı toplantıda, sektörlerin ihtiyaç duyduğu nitelikli işgücünün mesleki ve teknik eğitim yoluyla yetiştirilmesi amacıyla, eğitim kurumları ile iş dünyası ve kamu kurum ve kuruluşları arasında yapılacak işbirliği çalışmaları değerlendirildi.

RTEÜ’NÜN YENİ DOÇENTLERİ

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinin (RTEÜ) çeşitli birimlerinde görev yapan 6 öğretim elemanı girmiş oldukları doçentlik sınavında başarı göstererek doçentliğe yükseldi.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Yasin Yıldız ile Radyoloji Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Gülen Burakgazi; Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimler Bölümü Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Fatih Camadan ile Eğitim Yönetimi Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi İsmail Karsantık; İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü Bütçe ve Mali Planlama Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Önder Çalcalı ve Fındıklı Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Finans ve Bankacılık Bölümü Bankacılık ve Finans Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Saadet Ela Pelenk girdikleri sınavı başararak doçent unvanı almaya hak kazandılar.

Editör: TE Bilisim